Ухвала
від 07.05.2024 по справі 502/800/24
КІЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 502/800/24

УХВАЛА

07 травня 2024 року м. Кілія

Кілійський районний суд Одеської області в складі:

головуючого - судді Березнікова О.В.,

за участю секретаря судового засідання Нанєвої А.В.,

розглянувши в судовому засіданні в приміщенні Кілійського районного суду Одеської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: відділ №4 Управління надання адміністративних послу, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді від 11 квітня 2024 року відкрито провадження по вказаній справі та призначено до розгляду в порядку окремого провадження.

Заявниця в судове засідання не з`явилася, у заяві просила справу розглянути без її участі.

Представник Головного управління Держгеокадастру в Одеській області надав заяву про заміну заінтересованої сторони з відділ №4 управління надання адміністративних послу управління Держгеокадастру на Головне управління Держгеокадастру в Одеській області, оскільки відділ №4 управління діє в складі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області та не є юридичною особою.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, поданою заявою про заміну сторони, зазначає наступне.

Відповідно до положень ч.3 ст.42 ЦПК України, у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Відповідно до положень ч.3ст.294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Отже, у даному випадку слід застосувати частину другу статті 51 ЦПК України, яка регламентує, що якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Виходячи з викладеного, суд приходить до висновку про заміну заінтересованої особи на Головне управління Держгеокадастру в Одеській області у складі якого діє структурний підрозділ відділ №4 управління надання адміністративних послу.

Керуючись ст.ст. 49, 51, 189, 196-198, 294 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Замінити справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: відділ №4 Управління надання адміністративних послу, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу, на належну заінтересовану особу Головне управління Держгеокадастру в Одеській області, не закриваючи провадження по справі.

Розгляд справи продовжити за наявними письмовими матеріалами у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Березніков

Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118850542
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —502/800/24

Рішення від 07.05.2024

Цивільне

Кілійський районний суд Одеської області

Березніков О. В.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Кілійський районний суд Одеської області

Березніков О. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Кілійський районний суд Одеської області

Березніков О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні