Ухвала
від 03.05.2024 по справі 947/34797/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/34797/23

Провадження № 1-кс/947/5573/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03.05.2024 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю заявника - адвоката ОСОБА_3 , прокурора ОСОБА_4 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Одесі клопотання адвоката ОСОБА_3 , діючого в інтересах Компанії EXPOLMFSp.z.o.o.(Польща), про скасування арешту майна в рамках кримінального провадження № 72023161300000016 від 01.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

До слідчого судді Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання адвоката ОСОБА_3 , діючого в інтересах компанії Компанії EXPOLMFSp.z.o.o.(Польща) в якому просить6 скасувати арешт накладений Київським районним судом м. Одеси ухвалою 09.02.2024 року по справі №947/34797/23 щодо арешту вилученого в ході проведення огляду не задекларованих в товаросупровідних документах товарно-матеріальних цінностей, що транспортувались вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_10 та причепом з номерним знаком НОМЕР_1 , отримувачем яких являється ТОВ«Целеста» (код ЄДРПОУ45234832).

В обґрунтування поданого клопотання зазначає, що 09.02.2024 Київським районним судом м.Одеси винесено ухвалу щодо арешту майна, яке було вилучено в ході проведення огляду не задекларованих втоваросупровідних документах товарно-матеріальних цінностей, що транспортувались вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_10 та причепом з номерним знаком НОМЕР_1 , отримувачем яких являється ТОВ «Целеста» (кодЄДРПОУ45234832) (Стоматологічне обладнання, дієтичні добавки, засоби косметики та ін..згідно вказаного судом переліку).

Однак заявник зазначає, що ТОВ «Целеста» веде комерційну діяльність із компанією EXPOL MF Sp. z. o. o. згідно з зовнішньоекономічним контрактом №180923TS від 18.09.2023 року очікувало поставку продукції європейського виробництва згідно з комерційного інвойса №EXPTS20231023/1?UA від 23.10.2023 р., CMR №2710 від 27.10.2023 р. та TIR 3 SX83636266 від 27.10.2023 р. Дана поставка включає косметичну продукцію для догляду за волоссям від фабрик NEWSHA і MYOSOTIS сумарною вартістю 44561,72 доларів США, вагою брутто 16550,888 кг та 511 вантажними місцями.

31 жовтня 2023 року до зони митного контролю пункту пропуску «Старокозаче - Тудора» відділу митного оформлення №3 митного поста «Білгород - Дністровський» Одеської митниці за попередньою митною декларацією №UA100000/2023/814335 («IM 40 EE»), в напрямку «в`їзд», прибув транспортний засіб з номерними знаками НОМЕР_2 , під керуванням ОСОБА_5 з товаром «косметичні засоби», у кількості 16 550,88 кг, загальною вартістю 44 561,72 дол. США або 1 623 009,14 грн.

В якості підстави для переміщення товарів та транспортного засобу через митний кордон України Pralea Eugeniu надано до митного органу наступні товаросупровідні документи: 1) рахунок - фактура (інвойс) № EXPTS20231023/1-UA від 23.10.2023 року; 2) автотранспортна накладна (CMR) № 2710 від 27.10.2023 року; 3) декларація про походження товару EXPTS20231023/1-UA від 23.10.2023 року; 4) книжка МДП (TIR carnet) № SX.83636266 від 27.10.2023 року.

Заявник звертає увагу, що до попередньої митної декларації про товар були внесені відомості, згідно наявних товаросупровідних документів. Вважає, що подана митна декларація типу «ЕЕ» є лише попереднім повідомленням, в розумінні ст. 194 МК України, і використовувалась не для митного оформлення товарів в митному режимі «імпорт» та сплати необхідних митних платежів, а для контролю доставки товару до відповідного митного посту митного органу на території України.

Також заявник посилається на те, що посадові особи ТОВ «Целеста» жодного процесуального статусу у цьому кримінальному провадженні не мають , з часу постановлення судом ухвалита з часу фактичного вилучення майна минуло достатньо великий проміжок часу, який є достатнім для детального його дослідження.

Окрім того заявник зазначає, що постановою Малиновського районного суду м. Одеси від 02.04.2024 року закрито провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності водієм польської компанії «TRONKO Sp.Zo.o…» ОСОБА_6 ( ОСОБА_6 ) у зв`язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.483 МК України, та повернуто вилучені речі за протоколом про порушення митних правил N 1763/50000/23 від 14.11.2023 року.

Таким чином, заявник вважає, що наявні підстави для скасування арешту, у зв`язку із тим, що відпала потреба в подальшому застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

У судовому засіданні заявник - адвокат ОСОБА_3 , діючий в інтересах Компанії EXPOLMFSp.z.o.o., у судовому засіданні просив залучити до матеріалів клопотання копію ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 09.02.2024 року про накладення арешту. Свої вимоги підтримав у повному обсязі та наполягав на їх задоволенні. Пояснив, що працівниками митниці було здійснено митний огляд контейнеру з вантажем який прибув на митну територію України. В цьому контейнері було вилучено підакцизні товари (Elf Bar та інш.), а також косметичні засоби, косметологічне обладнання, яке було задекларовано в окремій декларації. Цей контейнер є спірним вантажом, компанія EXPOLMFSp.z.o.o не має жодної причетності до тютюнових виробів тому вважає, що застосований судом захід щодо арешту майна, що належить комипанії EXPOLMFSp.z.o.o має тимчасовий характер, у органу досудового розслідування було достатньо часу для його огляду. Вважає, що дане майно не може бути предметом кримінального провадження тому підлягає скасуванню. Крім того заявник звернув увагу, що вказаний вантаж був переміщений на територію України по попередній митній декларації, тобто не заявлялися отримувачем цього товару у ТОВ «Целеста» декларацію на імпорт, тобто митні процедури ще не були розпочаті, а попередня декларація вона дає лише можливість перетину митного кордону України з вантажом до митного органу для його розмитнення тому навіть ставити питання, про приховування даного товару чи порушеня митних правил це не доречно. Також заявник зазначив, що митницею був складений протокол про порушення митних правил на водія ОСОБА_8 , який безпосередньо здійснював переміщення даного товару, проте Малиновський районний суд м. Одеси виніс постанову якою не встановив порушення митних правил в діях вказаного водія та закрив провадження відносно цієї особи .

Прокурор ОСОБА_4 у судовому засіданні підтвердив, що дійсно зазначене адвокатом мало місце, однак зазначив, що було складено протокол про порушення митних правил, який направлений до Малиновського районного суду м. Одеси для розгляду. Органом досудового розслідування скеровано відповідний запит про стан розгляду справи, однак на даний час відповідь не отримано. Повідомив, що на теперішній час вилучений товар є не розмитнений тому ввезення його на територію України є таким, що буде суперечати вимогам законодавства, тобто вказаний товар потрібно або розмитнити, або повернути у разі скасування арешту за територію України. Повідомив, що даний товар було оглянуто, органом досудового розслідування здійснено його опис вважає, що можливо скасувати арешт, однак зобов`язавши сторону представника вказаної компанії або розмитнити товар, або вивезти його за територію держави. Проти задоволення клопотання фактично не заперечував.

Вислухавши думку заявника та прокурора, вивчивши клопотання про скасування арешту майна та додаткового долучені матеріали, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

За змістом положень ст.2 КПК України, при застосуванні будь-якого заходу забезпечення кримінального провадження має бути забезпечено дотримання прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

У відповідності до ст.174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Відповідно до вимог ст. 41 Конституції України кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності. Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Статтею 17 Закону України «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини» від 23 лютого 2006 року № 3477-IV, передбачено, що при розгляді справ суди застосовують Конвенцію та практику Суду як джерело права.

Стаття 1 Першого протоколу до Європейської конвенції з прав людини передбачає, що кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна інакше, як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права.

В судовому засіданні встановлено, що Територіальним управлінням БЕБ в Одеській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №72023161300000016 зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 01.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що31.10.2023 року в зоні діяльності Одеської митниці митного поста «Одеса-внутрішній», що розташовується за адресою: м. Одеса, вул. Новомосковська дорога, буд. 23, працівниками Департамента боротьби з контрабандою Держмитслужби, під час огляду контейнеру завезеного на території терміналу в режимі імпорт, встановлено 3,5 тон тютюнових виробів, що мають ознаки незаконно виготовлених, а саме: електронні сигарети без марок акцизного податку України.

Відповідно до наданих під час митного оформлення документів вказаний контейнер рухався з Італії через Республіку Молдова в Україну. За наявними документами в середині контейнеру знаходився товар «косметика». Державний кордон України контейнер перетнув в пункті пропуску «Старокозаче».

Після перетину державного кордону, контейнер був зупинений Департаментом боротьби з контрабандою Держмитслужби та супроводжений на територію митного терміналу «Одеса-внутрішній», що розташовується за адресою: АДРЕСА_1 , де товар вивантажено з контейнера та розпочато процедуру митного огляду.

Згідно із відомостями зазначеними в CMR 2710 встановлено, що вищевказані товарно-матеріальні цінності транспортувались вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_10 та причепом з номерним знаком НОМЕР_4 PL, отримувачем являється ТОВ «Целеста» (код ЄДРПОУ 45234832, податкова адреса: м. Київ, вул. Шепелєва Миколи, буд. 6, офіс 105/1). Згідно з відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зазначений суб`єкт господарювання не здійснює діяльність пов`язану з реалізацією підакцизних товарів та не має відповідної ліцензії на даний вид діяльності. Директором ТОВ «Целеста» являється ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНКОПП НОМЕР_5 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 , паспорт громадянина України НОМЕР_6 , виданий Валківським РС ГУ ДМС України в Харківській області 05.07.2013 року.

У період з 02.11.2023 року по 03.11.2023 року детективами Територіального управління БЕБ в Одеській області, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси проведено огляд товарно-матеріальних цінностей ввезених автомобільним транспортом з номерними знаками НОМЕР_10/ НОМЕР_4 PL згідно з CMR 2710, отримувач LLC «TSELESTA» (ТОВ «Целеста»), 45234832, м. Київ, вул. Шепелєва Миколи, буд. 6, офіс 105/1, за результатами якого виявлено та вилучено тютюнові вироби (електронні сигарети) без марок акцизного податку України, торгових марок Elf Bar 1500, Elf Bar 2000, Elf Bar 7000, Gord 6500 та Vozol 10000 , в загальній кількості 64000 штук.

14.11.2023 року слідчим суддею Київського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 накладено арешт на виявлені та вилучені в ході проведення огляду товарно-матеріальні цінності.

Також, в ході проведення огляду на підставі вищезазначеної ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Одеси встановлено, що окрім електронних сигарети без марок акцизного податку України у вищевказаному автомобільному транспорті знаходились інші незадекларовані товарно-матеріальні цінності, оскільки кількість місць, найменування, вага, опис та їх маркування не відповідала відомостям зазначеним в товаросупровідних документах. Фактично, окрім електронних сигарети без марок акцизного податку України, в ході проведення огляду встановлено товари, перелік яких викладено у письмовому клопотанні детектива.

05.02.2024 року на підставі постанови детектива означене майно було визнано речовими доказами в рамках означеного кримінального провадження.

З метою встановлення збитків нанесених державі шляхом ввезення на митну територію України в режимі імпорт незадекларованих товарно-матеріальних цінностей направлено запит до Управління аналізу інформації та управління ризиками Територіального управління БЕБ в Одеській області на створення аналітичного продукту.

За результатами проведеного дослідження аналітиками Управління аналізу інформації та управління ризиками Територіального управління БЕБ в Одеській області складно аналітичний продукт № 81/0/23.13-03-26-23 від 21.11.2023 року та встановлено ймовірні порушення службовими особами ТОВ «Целеста» (код ЄДРПОУ 45234832), а саме:

? п. 185.1 ст. 185, п. 187.1. ст. 187, п. 188.1. ст. 188 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI (із змінами та доповненнями) в частині несплати податку на додану вартість з ввезених підакцизних товарів без марок акцизного податку України (електронних сигарет), стоматологічного обладнання та інших ТМЦ на митну територію України без супровідних документів, без відображення в фінансово-господарській діяльності підприємства та відповідного митного оформлення, що можливо призвело до несплати податку на додану вартість на загальну суму 9 714 817 грн.

? ст. 271, ст. 272, ст. 276, ст. 277, ст. 278 та ст. 279 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495-VI (із змінами та доповненнями) в частині несплати ввізного мита з ввезених підакцизних товарів без марок акцизного податку України (електронних сигарет), стоматологічного обладнання та інших ТМЦ на митну територію України без супровідних документів, без відображення в фінансово-господарській діяльності підприємства та відповідного митного оформлення, що можливо призвело до несплати ввізного мита на загальну суму 1 034 479 грн.

Таким чином, загальна сума можливо не сплачених до бюджету податків, зборів та обов`язкових платежів зазначених у висновку аналітичного продукту № 81/0/23.13-03-26-23 від 21.11.2023 року за результатом ймовірних порушень службовими особами ТОВ «Целеста» (код ЄДРПОУ 45234832) чинного законодавства України становить 10 749 296 грн.

Крім того, за результатами митного огляду, проведеного працівниками Одеської митниці Державної митної служби України в ході якого встановлено транспортування вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_10 та причепом з номерним знаком НОМЕР_4 PL незадекларованих в товаросупровідних документах товарно-матеріальних цінностей, а саме: портативних рентген-апаратів, стоматологічного обладнання різного типу, лікарських засобів, вітамін, самокатів та косметичних засобів найменування та кількості, що вказано вище, головним державним інспектором відділу аналізу ризиків та націлювання управління протидії контрабанді наркотиків та зброї Одеської ОСОБА_10 14.11.2023 року складено протокол про порушення митних правил № 1763/50000/23 відповідно до якого вищевказані товарно-матеріальні цінності на підставі ст. 511 Митного кодексу України тимчасово вилучено.

В подальшому ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 09.02.2024 року у справі № 947/34797/23, провадження № 1-кс/947/1852/23, за клопотанням старшого детектива Територіального управління БЕБ в Одеській області ОСОБА_11 , яке погоджено прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_4 , в рамках кримінального провадження № 72023161300000016 від 01.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України, накладено арешт із забороною права користування та розпорядження на майно, вилучене в ході проведення огляду незадекларовані в товаросупровідних документах товарно-матеріальні цінності, що транспортувались вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_8 та причепом з номерним знаком НОМЕР_4 PL, отримувачем яких являється ТОВ «Целеста» (код ЄДРПОУ 45234832) (перелік якого зазначено в ухвалі суду).

Відповідно до ст. 22 КПК України кримінальне провадження здійснюється на основі змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом. Сторони кримінального провадження мають рівні права на збирання та подання до суду речей, документів, інших доказів, клопотань, скарг, а також на реалізацію інших процесуальних прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ст. 174 КПК України арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Тобто, арешт майна може бути скасовано з двох підстав: коли такий накладено необгрунтовано або в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба.

Слід зазначити, що ухвала слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 09.02.2024 року в частині обгрунтованості накладення арешту на майно є наленим чином обґрунтована та вмотивована. При накладенні арешту слідчий суддя, врахував правову підставу для арешту майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, наслідки арешту майна, та дійшов висновку про відповідність вилученого майна критеріям речових доказів за ст.98 КПК.

Разом з тим, що стосується подальшої необхідності дії заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, слідчий суддя приходить до наступного переконання.

Слідчий суддя враховує, що попри встановлену на момент розгляду клопотання про арешт майна відповідність майна критеріям речових доказів, з моменту застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження минуло 3 місяці, протягом яких у органу досудового розслідування було достатньо часу для проведення усіх необхідних слідчих дій та експертиз з метою виявлення ухилення від сплати податків.

Слідчий суддя також звертає увагу на те, що постановою Малиновського районного суду м. Одеси від 02 квітня 2024 року, у справі № 521/2971/24, було закрито провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_6 ( ОСОБА_6 ), ІНФОРМАЦІЯ_2 , на підставі п.1 ч.1 ст.247 КУпАП за відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.483 МК України.Вилучені речі за протоколом про порушення митних правил №1763/50000/23 від 14.11.2023 року повернуто власнику або уповноваженій особі в установленому законом порядку.

Закриваючи провадження, суддею Малиновського районного суду м. Одеси було встановлено що 31.10.2023 о 00 год. 02 хв. до зони митного контролю пункту пропуску «Старокозаче - Тудора» відділу митного оформлення № 3 митного поста «Білгород - Дністровський» Одеської митниці за митною декларацією (далі - МД) № UA100000/2023/814335, в напрямку «в`їзд», прибув транспортний засіб з номерними знаками НОМЕР_2 під керуванням гр. ОСОБА_6 ( ОСОБА_6 ) з товаром «косметичні засоби», у кількості 16 550,88 кг, загальною вартістю 44 561,72 дол. США або 1 623 009,14 грн.

В якості підстави для переміщення товарів та транспортного засобу через митний кордон Україні гр. ОСОБА_6 ( ОСОБА_6 ) надано до митного органу наступні товаросупровідні документи: 1) рахунок-фактура (інвойс) № EXPTS20231023/1-UA від 23.10.2023; 2) автотранспортна накладна (CMR) № 2710 від 27.10.2023; 3) декларація про походження товару EXPTS20231023/1-UA від 23.10.2023; 4) книжка МДП (TIR carnet) № SX.83636266 від 27.10.2023.

Відповідно до вищевказаних товаросупровідних документів водій PRALEA EUGENIU ( ОСОБА_6 ) переміщує від італьської компанії «4 LOGISTICS SRL» (STAZIONE PROSECCO 2634010 SGONICO, ITALY) на адресу ТОВ «ЦЕЛЕСТА» (ЄДРПОУ 45234832) товар придбаний у польської компанії « EXPOL MF Sp. z. o. o. » ( АДРЕСА_3 ), а саме: 511 упаковок - косметика по догляду за волоссям, різноманітні предмети та предмети, рекламна продукція для салонів краси (511 colli - cosmetici per cura dei capelli, articoli eoggetti varie, prodotti pubblicitari per saloni di bellezza, 16 550,888kg), загальною вартістю 44 561,72 дол. США або 1 623 009,14 грн.

31.10.2023 о 00 год. 15 хв. на підставі орієнтування АСАУР виставленого Департаментом боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Державної митної служби України розпочато митний огляд.

В результаті проведення часткового митного огляду в зоні діяльності відділу митного оформлення №3 митного поста «Білгород-Дністровський», на міжнародному пункті пропуску «Старокозаче - Тудора», згідно акту митного огляду від 31.10.2023 № UA500160/2023/194 виявлено товари, які відсутні в товаросупровідних документах.

Враховуючи відсутність належних технічних умов, для повного вивантаження товару, в доглядовому боксі МАПП «Старокозаче - Тудора», прийнято рішення про проведення повного огляду з повним вивантаженням та ідентифікацією переміщуваних товарів за адресою: АДРЕСА_4 , в зоні діяльності відділу митного оформлення № 2 митного поста «Одеса-внутрішній» Одеської митниці з опламбуванням вантажного відсіку пломбою № 500/121*1.

31.10.2023 о 13год. 05хв. зоні діяльності відділу митного оформлення № 2 митного поста «Одеса-внутрішній» Одеської митниці (65031, м. Одеса, вул. Новомосковська дорога, буд. 23) розпочато огляд доставленого транспортного засобу НОМЕР_9 , вантажний відсік якого опломбовано пломбою № 500/121*1, цілісність якої перевірено, пломба неушкоджена.

Актом про проведення огляду (переогляду) товарів, транспортних засобів, ручної поклажі та багажу № UA500500/2023/194/1 від 14.11.2023 встановлено, що фактично водій ОСОБА_6 ( ОСОБА_6 ) перемістив через митний кордон України в транспортному засобі з номерними знаками НОМЕР_2 товари у кількості 1763 місць з іншим найменування, а саме: електронні пристрої для паління; портативні рентген-апарати; стоматологічне обладнання; лікарські засоби; вітаміни; самокати; косметичні засоби тощо.

Відповідно до ч. 11 ст. 259 МК України, ввезення товару на територію України за попередньою митною декларацією дозволяється протягом 30 днів з дати її оформлення митним органом.

Відповідно до ч. 1 ст. 494 МК України про кожний випадок виявлення порушення митних правил уповноважена посадова особа митного органу, яка виявила таке порушення, невідкладно складає протокол за формою, установленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.

Відповідно до Міжнародної конвенції про спрощення і гармонізацію митних процедур (Кіотська конвенція) від 18.05.1973, до якої Україна приєдналась 05.10.2006 (набрала чинності 15.09.2011), якщо митний орган, в якому товари повинні бути представлені, розташований не у місці ввозу товарів на митну територію, митна служба повинна вимагати подачі документів у місці ввозу тільки у випадках, коли вона вважає це необхідним для цілей контролю.

У випадках, коли митна служба вимагає документи у зв`язку з представленням їй товарів, інформація, що міститься у цих документах, обмежується лише даними, необхідними для ідентифікації товарів та транспортного засобу.

Декларування здійснюється шляхом заявлення за встановленою формою точних відомостей про товари, мету їх переміщення через митний кордон України, а також відомостей, необхідних для здійснення їх митного контролю та митного оформлення (ч. 1 ст. 257 МК України).

Митне оформлення - це виконання митних формальностей (тобто сукупності дій, що підлягають виконанню відповідними особами і митними органами з метою дотримання вимог законодавства України з питань митної справи) необхідних для випуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення; випуск товарів - це надання митним органом права на користування та/або розпорядження товарами, щодо яких здійснюється митне оформлення, відповідно до заявленої мети (стаття 4 МК України).

Відповідно до ст. 259 МК України, попередня митна декларація подається до ввезення в Україну товарів, транспортних засобів комерційного призначення (у тому числі з метою транзиту) або після їх ввезення, якщо ці товари, транспортні засоби перебувають на території пункту пропуску через державний кордон України.

Згідно з Класифікатором митних декларацій, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 20.09.2012 № 1011 «Про затвердження відомчих класифікаторів інформації з питань державної митної справи, які використовуються у процесі оформлення митних декларацій» (далі - наказ Мінфіну № 1011), митна декларація типу «ІМ 40 ЕЕ» - попередня митна декларація з обсягом даних, необхідним для пропуску товарів через митний кордон України та доставлення до митного органу призначення.

Тобто, у разі ввезення товарів на митну територію України декларант або уповноважена ним особа попередньо повідомляють митний орган, у зоні діяльності якого товари будуть пред`явлені для митного оформлення, про намір ввезти ці товари.

В подальшому, з метою випуску вказаних товарів у вільний обіг на митну територію України до митного органу призначення у визначених ч. 13 ст. 259 МК України випадках, подається додаткова декларація до попередньої митної декларації типу «ІМ 40 ДЕ», при цьому декларантом або уповноваженою ним особою перед подачею митної декларації можуть бути реалізовані права, передбачені ст. 266 МК України, у тому числі і на проведення фізичного огляду товарів з метою перевірки їх відповідності опису (відомостям), зазначеному у товаросупровідних документах, брати проби та зразки товарів.

Митна декларація типу «ІМ 40 ДЕ», це додаткова декларація до попередньої митної декларації (наказ Мінфіну № 1011), яка подається до відповідного митного органу, яким була оформлена відповідна попередня митна декларація. Митна декларація типу «ІМ 40 ЕЕ» разом із митною декларацією типу «ІМ 40 ДЕ» становлять митну декларацію, заповнену в звичайному порядку.

Для випуску товарів у вільний обіг, до митного органу призначення декларант (уповноважена особа) повинен подати додаткову митну декларацію («ІМ 40 ДЕ»), без оформлення якої неможливо сплатити митні платежі, товар не вважається оформленим у вільне використання та не може бути виданий одержувачу. Саме на цьому етапі можливо проведення декларантом (уповноваженою особою) фізичного огляду (проведення якого є правом, а не обов`язком декларанта) товарів з метою перевірки їх відповідності опису, зазначеному у товаросупровідних документах, брати проби та зразки товарів.

Тобто, визначений законодавством статус попередньої митної декларації (тип «ЕЕ») не тотожний митній декларації, заповненій у звичайному порядку (ч.ч. 13,14 ст. 259 МК України) з достатнім обсягом відомостей для завершення митного оформлення у заявлений митний режим, а є лише повідомленням про намір ввезти товари на митну територію України.

Законодавством передбачений такий документ як «попередня митна декларація з обсягом даних, необхідним для випуску товарів у митний режим», але згідно з наказом Мінфіну № 1011 цей документ класифікується як декларація типу «ІМ ЕА».

Однак, у випадку, за яким складено протокол про порушення митних правил, товар переміщувався за попередньою декларацією «ІМ ЕЕ». За цією декларацією у будь-якому випадку митне оформлення в режимі імпорт (випуск у вільний обіг) не може бути проведено, оскільки необхідно подання додаткової декларації, тільки після митного оформлення якої одержувач вправі розпоряджатись/користуватись товаром згідно із заявленою метою.

Таким чином, в даному випадку попередня митна декларація типу «ІМ 40 ЕЕ» № UA500500/2023/194/1 використовувалась для забезпечення доставки товарів під митним контролем до митниці призначення та не являється митною декларацією, заповненою у звичайному порядку (в розумінні Митного кодексу України).

ТОВ «Целеста» веде комерційну діяльність із компанією «EXPOL MF Sp. z. о. о.», згідно з зовнішньоекономічним контрактом №180923TS від 18.09.2023 року, очікувало поставку продукції європейського виробництва, згідно з комерційного інвойса №EXPTS20231023/1-UА від 23.10.2023 року, CMR №2710 від 27.10.2023 року та TIR SX83636266 від 27.10.2023 року. Дана поставка включає косметичну продукцію для догляду за волоссям від фабрик «NEWSHA і MYOSOTIS», сумарною вартістю 44561,72 доларів США, вагою брутто 16550,888 кг та 511 вантажними місцями.

Листом №31-10/23-1 від 31 жовтня 2023 року італійський склад «4 LOGISTICS SRL» повідомив ТОВ «Целеста», що до отримувача прямує помилково завантажений товар і надіслав доповнення, в якому зазначені які саме товари були надіслані. З цього листа в тому числі випливає, що вони не відвантажили в повному обсязі товар від фабрики «MYOSOTIS», а лише 8 вантажних місць вагою брутто 3730,458 кг, а також що товар від фабрики «NEWSHA» в обсязі 12 вантажних місць та 4435,5 кг вони не відвантажили взагалі.

Тобто, ОСОБА_6 були внесені відомості до попередньої митної декларації про товар, згідно наявних товаросупровідних документів.

Відповідно до ч. 6 Постанови Пленуму Верховного суду України «Про судову практику у справах про контрабанду та порушення митних правил» від 03.06.2005 року №8, підставою для переміщення товарів через митний кордон є визначені нормативними актами документи, без яких неможливо одержати дозвіл митного органу на пропуск товарів через митний кордон. Це, зокрема, можуть бути митна декларація, контракт, коносамент, ліцензія, квота, товаросупровідні документи, дозвіл відповідних державних органів.

Документами, що містять неправдиві дані, є, зокрема, такі, в яких відомості щодо суті угоди, найменування, асортименту, ваги, кількості чи вартості товарів, а також їх відправника чи одержувача, держави, з якої вони вивезені чи в яку переміщуються, не відповідають дійсності.

Відповідно до вимог ст. 259 МК України, попередня митна декларація подається при ввезенні в Україну товарів, транспортних засобів комерційного призначення (в тому числі з метою транзиту) або після їх ввезення, якщо ці товари, транспортні засоби перебувають на території пункту пропуску через державний кордон України. На підставі попередньої декларації не нараховуються митні платежі, не сплачується мито. Ці документи не є документами, на підставі яких митний орган приймає рішення про випуск товарів у вільний обіг на території України, на що є посилання в постанові Пленуму Верховного суду України «Про судову практику у справах про контрабанду та порушення митних правил» від 03 червня 2005 року №8.

Отже, відповідно до постанови Пленуму Верховного суду України «Про судову практику у справах про контрабанду та порушення митних правил» від 03 червня 2005 року №8, подача попередньої декларації типу «ІМ 40 ЕЕ» для переміщення вантажу, відсутня як така подія правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України, оскільки на підставі цих документів митницею не приймається рішення про випуск товару у вільний обіг на територію України.

Таким чином, подана митна декларація типу «ЕЕ», в даному випадку, є лише попереднім повідомленням, в розумінні ст. 194 МК України, і використовувалась не для митного оформлення товарів в митному режимі «імпорт» та сплати необхідних митних платежів, а для контролю доставки товару до відповідного митного посту митного органу на території України.

КПК України не визначає переліку обставин, за наявності яких потреба у застосуванні арешту майна, як засобу забезпечення кримінального провадження, припиняється. Однак логічне тлумачення відповідної норми, дає підстави зробити висновок, що вказане може мати місце у випадку, коли перестануть існувати підстави, з огляду на які було накладено арешт.

Згідно з принципом диспозитивності, сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом. Відповідно до ст. 22 КПК України сторони кримінального провадження мають рівні права на збирання та подання до суду речей, документів, інших доказів, клопотань, скарг, а також на реалізацію інших процесуальних прав, передбачених цим Кодексом. Слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом (ч. 3 ст. 26 КПК України).

За таких обставин, слідчий суддя не може прийти до переконання, що на теперішній час накладений арешт майна продовжує відповідати засадам розумності та співмірності, а відповідно, й що такий захід забезпечення обґрунтовано продовжує обмежувати право власності.

З огляду на вказане вище, беручи до уваги думку прокурора, який повідомив, що товар було оглянуто та описано, проти задоволення клопотання не заперечуав, слідчий суддя вважає доведеним той факт, що в подальшому застосуванні арешту майна, відпала потреба, а тому клопотання слід задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 173, 174, 309 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання адвоката ОСОБА_3 , діючого в інтересах Компанії EXPOLMFSp.z.o.o.(Польща), про скасування арешту майна в рамках кримінального провадження № 72023161300000016 від 01.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України - задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 09.02.2024 у справі № 947/34797/23, провадження № 1-кс/947/1852/24, із забороною права користування та розпорядження на майно, вилучене в ході проведення огляду незадекларовані в товаросупровідних документах товарно-матеріальні цінності, що транспортувались вантажним автомобільним транспортом з номерним знаком НОМЕР_10 та причепом з номерним знаком НОМЕР_4 PL, отримувачем яких являється ТОВ «Целеста» (код ЄДРПОУ 45234832), а саме з:

№Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати Ai RAY1691.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати Mini RAY1012.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати IMPLANT AIR403.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати IMPLANT LED154.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати SURGIC SMART115.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати ULTRA SURGERY26.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати US - II LED 27.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати PT-B 58.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати TC-6 (Dental cart)59.Стоматологічне обладнання: Портативні рентген-апарати DENTAL X-Ray2410.Стоматологічне обладнання: Обтураційна ситема Fi-P811.Стоматологічне обладнання: Пляшка для скайлеру UDS-L 900ml3212.Стоматологічне обладнання: Іригаційна трубка Irrigation tube (15 пакетів по 20 шт) 30013.Стоматологічне обладнання:Endo motor (Ендомотор) model:MOTOPex514.Стоматологічне обладнання:Endo motor (Ендомотор) model: ENDO Gold615.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер UDS-N3 LED2016.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер UDS-N3 LED2017.Стоматологічне обладнання: Електромотор з наконечником M2-Pro218.Стоматологічне обладнання: Обтураційна система Fi-E219.Стоматологічне обладнання: Обтураційна система Fi-P420.Стоматологічне обладнання: Засіб для стоматологічної анемтезії: Dental anesthesia device Модель: Star Pen1021.Стоматологічне обладнання: Засіб для стоматологічної анемтезії: Dental anesthesia device Модель: Super Pen1022.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер UDS-N3 LED2023.Стоматологічне обладнання: Обтураційна система Fi-G824.Стоматологічне обладнання: Обтураційна система Fi-P825.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер UDS-N3 LED2026.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер UDS-N1527.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий ендоактиватор модель Endo 31228.Самокат тринажерний для трюків тм «INDO PRO»729.Рама для самоката (частина)130.Самокат тринажерний для трюків тм «INDO PRO»1031.Самокат тм «ETHIC»432.Самокат тм «ETHIC»833.Частина до самокату (вилка) тм «ЕТНІС»1834.Частина до самокату колесо тм «Union»1635.Частина до самокату ручки ліва, права - комплект2336.Частина до самокату наколінники тм «Boom Protection»437.Частина до самокату частина втулки(метал)938.Частина до самокату гальма для самокату (plastic brake) 239.Шестигранник тм ETHIC2640.Окуляри сонцезахисні у футлярі2041.Стоматологічне обладнання: Пляшка для скайлера (пластикова синього кольору) 900ml1842.Стоматологічне обладнання: Наконечник єндоскопічний модель: СА361-H2543.Стоматологічне обладнання: Комплект для видалення файлов TFPK, тм Woodpecker344.Стоматологічне обладнання: Підставка для фотополімерної лампи11045.Стоматологічне обладнання: Пристрій для стоматологічної анестезії, модель Star Pen546.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний електричний мотор, модель М2 Pro тм Woodpecker647.Стоматологічне обладнання: Стоматологічна іригаційна трубка тм . Juneland (Китай)30048.Стоматологічне обладнання: обтаруційний скалер модель Fi-P849.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний наконечник для поліровки тм Woodpecker модель АР-Н1550.Стоматологічне обладнання: Стоматологічна лампа, тм RTA model:minis3051.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний наконечник для поліровки тм Woodpecker модель АР-Н1552.Стоматологічне обладнання: Фотополімерна стоматологічна лампа LED-E тм Woodpecker1053.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний електричний мотор, модель М2 PRO654.Стоматологічне обладнання: Безпровідний портативний ендомотор тм Woodpecker арт.Endo Gold1255.Стоматологічне обладнання: Стоматологічна іригаційна трубка тм «Juneland»30056.Стоматологічне обладнання: Ультразвуковий скалер, модель UDS-N3 LED 2057.Самокат тм «ETHIC»458.Самокат тм «ETHIC»459.Самокат тм «ETHIC»460.руль для самоката тм «ETHIC» 1061.Маска-бальзам для волосся Helianthi's 1000ml24062.Маска-бальзам для волосся Helianthi's 250ml72063.Стоматологічне обладнання: Наконечник на стоматологічну бормашинку «СОХО» модель СХ235С120064.Стоматологічне обладнання: Наконечник на стоматологічну бормашинку «СОХО» модель СХ207-F(H05-MP)10065.Стоматологічне обладнання: Наконечник на стоматологічну бормашинку «СОХО» модель СХ207-B (H03-MP)10066.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1267.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний скалер «СОХО» модель РТ Master268.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний скалер «СОХО» модель РТ Master 269.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1270.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1271.Стоматологічне обладнання: активатор для імплантів «СОХО» модель UA1272.Стоматологічне обладнання: скалер «СОХО» модель РТ Master273.Стоматологічне обладнання: скалер «СОХО» модель РТ Master274.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1275.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1276.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний скалер «СОХО» модель РТ Master277.Стоматологічне обладнання: Ультрафіолетовий активатор для імплантів «СОХО» модель UA1278.Крем «RENEW» Propioguard make-up 50ml14679.Крем «RENEW» NEC@Pecollete Firming cream 250ml7280.Набір : Маска для обличчя «Golden Glow» TM «RENEW» та захисна крем маска1281.Сироватка для обличчя з Вітаміном С «AGE REVERS SERUM VITAMIN C» «RENEW»1582.Крем «RENEW» Propioguard make-up 50ml14683.Набір : Маска для обличчя «Golden Glow» TM «RENEW» та захисна крем маска1284.Сироватка для обличчя з Вітаміном С «AGE REVERS SERUM VITAMIN C» «RENEW»1585.Сироватка для обличчя з Вітаміном С «AGE REVERS SERUM VITAMIN C» «RENEW» 8986.Крем «RENEW» Propioguard Sunscreen triple active day cream 50ml4187.Крем «RENEW» Propioguard make-up treatmеnt 50ml1288.Вітамін С «AGE REVERS SERUM VITAMIN C» «RENEW»100ml2889.Крем «RENEW» Propioguard make-up 50ml14690.Крем «RENEW» Sun Protect Moisturizing cream SPF50 250ml691.Крем «RENEW» Propioguard make-up treatmеnt 250ml5492.Крем-маска «RENEW» Centle Mask Passiflora 250 ml293.Гель «RENEW» Hydration gel 250ml 194.Гель «RENEW» Activetor gel 195.Ферментативний порошок саіліцілової кислоти «RENEW» Enzematic Saiicylic Acid Powder196.маска карбоксин «RENEW» V3,V2297.карбоксин нейтралізатор «RENEW» 198.Карбоксин пилинг «RENEW» 299.Косметичний засіб для лікування дермодерміса «RENEW» Drying Treatment150100.Набір : Маска для обличчя «Golden Glow» TM «RENEW» та захисна крем маска 6101.вітамін С «AGE REVERS SERUM VITAMIN C» «RENEW» 100ml48102.Крем: Cream peeling Gommage «RENEW» 70ml75103.Крем: Cream Sun Protect Moisturizing SPF50 80ml100104.Крем: «RENEW» Pestoring EyE cream 250 ml72105.Крем: «RENEW» Propioguard sunscreen triple active day cream 50 ml 146106.Крем: «RENEW» Propioguard sunscreen triple active day cream 50 ml 146107.Крем: «RENEW» Propioguard make-up treatmеnt 250ml72108.Крем: «RENEW» Propioguard make-up treatmеnt 250ml72109.Крем: «RENEW» Pestoring EyE cream 250 ml 72110.Крем: «RENEW» Pestoring EyE cream 250 ml 72111.Крем: «RENEW» Pestoring EyE cream 250 ml 72112.Крем «RENEW» Propioguard make-up treatmеnt 250ml72113.Крем: «RENEW» sunscreen cream SPF 30 250 ml72114.Крем: «RENEW» Pestoring EyE cream 250 ml 72115.Крем: «RENEW» sunscreen cream SPF 30 250 ml 72116.Крем: «RENEW» sunscreen cream Demi make-up SPF- 30 250 ml72117.Крем: «RENEW» sunscreen cream Demi make-up SPF- 30 250 ml72118.Крем: «RENEW» sunscreen cream SPF 30 250 ml72119.Крем: «RENEW» sunscreen cream SPF 30 250 ml72120.Крем: «RENEW» sunscreen cream Demi make-up SPF- 30 250 ml72121.Крем: «RENEW» sunscreen cream Demi make-up SPF- 30 250 ml72122.Стоматологічне обладнання: Наконечник на стоматологічну бурмашинку арт. WP4504 тогрівельна марка «WOODPECKER» 40123.Стоматологічне обладнання:Наконечник на стоматологічну бурмашинку арт. WP5508 Тогрвельна марка «WOODPECKER»20124.Стоматологічне обладнання:Наконечник на стоматологічну бурмашинку арт. WP5004 тогрівельна марка «WOODPECKER» 10125.Стоматологічне обладнання:Наконечник на стоматологічну бурмашинку арт. WP5506 тогрівельна марка «WOODPECKER»20126.Стоматологічне обладнання:Голка на стоматологічну бур машинку арт.25G 24mm50127.Стоматологічне обладнання:З`єднувальні кабелі «File Clip»50128.Стоматологічне обладнання:Мотор для мініпомпи «КРМ14А»50129.Стоматологічне обладнання:Тримач-кріплення торгівельна марка «WOODPECKER» 1340 С50130.Стоматологічне обладнання:Наконечник на стоматологічну бурмашинку для полірування тогрівельна марка «WOODPECKER» модель Nozzle-SUB-A 200131.Стоматологічне обладнання:Наконечник на стоматологічну бурмашинку арт. Е25G-L тогрівельна марка «WOODPECKER»100132.Сироватка: Aescalp intensive serum revitalitizing aesthetical 5ml15133.Шампунь: Aescalp shampoo revitalitizing aesthetical 200ml20134.Пілінг: Esabiopeel biorevitalizing peeling aebiopeel 6ml5135.Система Пилінг: Бі-фазік + крем для боротьби з мелазмою та гіперпігментацією: bphasic medium peel aesthetical5136.Крем: AESURGERY BURDO DI KARTTE AESTHETICAL 50ML5137.Крем-маска: ZINCO MASK LENIVITE ZINC AESTHETICAL MASK 150ML20138.Пілінг на основі міндальної кислоти 50%:MANDELIC ACID PEELING AESTHETICAL 50ML10139.Балансуюча сироватка: PH BALANCE ENRICHED BALANCING SERUM PH NORMALIZER MOISTUNIZING BRIGHTENING AESTHETICAL 200ML25140.Пілінг гель на основі міндільної кислоти 20%:AS PEEL MANDELIC ACID PEELING GEL AESTHETICAL 100ML 30141.Міні набір для пілінгу: ЕSBIOPEEL OE NANTHE BIOREVITALIZING PEELING AE MINI KІT AESTHETICAL 50142.Шампунь:SHAMPOO REVITALIZING AESTHETICAL 500мл14143.Омолоджувальний крем: PRESTIGE PERFECT SKIN 50мл15144.Тональний крем:AE SCINCARE MELAN CONTROL VVA\VVB PROTECTION HYPERPIGMENTATION REGOLATOR AESTHETICAL 50ML15145.Патчі для зони навколо очей: LET HOME PATCH PERIOCULARE AESTHETICAL 4ML180146.Скраб: AE SCALP SCRUB REVITALIZING AESTHETICAL 250 ML 5147.Крем: CILYCOLIC FACE CREAM ACID FACE CREAM 50 ML 20148.Крем від зморшок навколо очей: REGINA EYES CONTOUR MICROSEHERES OF HIDRULONIC 30ML30149.Омолодсувальний засіб для пілінгу: OENANTHE BIOREVITALIZING PEELING AEBIOPEEL AESTHETICAL (5 ФЛАКОНІВ ПО 6ML)10150.Міні набір аксионтидантний пілінг: AEBIOPEEL TMC 3+ BIOREVITALIZING AEMINIKIT FILTER ACTION AESTHETICAL 10151.Аксионтидантний пілінг стимулятор: AEBIOPEEL MEDICAL DEVICE TMC 3+ ACTION AESTHETICAL STIMOLATORE PERMIRO NON ABLATINO 5152.Крем: LIFTIN BODY INSTANT FIRMING EFFECT OENANTHE 100ML10153.Крем: REGINA FILLER CREAM 50 ML30154.Скраб: SCRUB REVITALIZING 250 ML 10155.Нейтралізуюча сироватка: NEUTRO ACTIVE MODULATOR EFFECT SERUM 200ML10156.Крем для обличчя: REGINA FILLER cream 2мл 800157.Ліфтінг-крем: Liftin face Oenanthe 2 мл300158.Заспокійливий захисний крем: LENI Protex Aesurgery soothing and protective cream 2ml100159.Пінка антиоксидантна для умивання: Antioxidant cleansing mousse 200ml 15160.Крем-емульсія для чутливої шкіри: Leniprotex soothing and protective cream 100ml18161.Харчова добавка з колагеном: COLLAGEN MAX CACAO 260 G4162.Харчова добавка з кератином: KERATIN MAX ANTI CHUTE 240G4163.Ха рчова добавка в капсулах: KERATIN GUMMIES 100mg 162G4164.Харчова добавка: Fe FER LIPISOMAL (2 банки по 30 таблеток)2165.Шампунь з кератином: KERATINE FORTE SHAMPOOING 200ML2166.Тонізуюча маска з кокосом: ORISING MASHERA ENERGETICA AL COCCO 250 ML24167.Стоматологічне обладнання: Світловід для фотополімерної лампи ТМ «WOODPECKER»10168.Стоматологічне обладнання: Носік АР-1 plus содоструйного апарату30169.Стоматологічне обладнання: Носік АР-2 plus содоструйного апарату30170.Стоматологічне обладнання: Зихисне скло для фотополімерної лампи60171.Стоматологічне обладнання: Niti K-file, розмір 25, модель К, ТМ «WOODPECKER»60172.Стоматологічне обладнання: Кістний наконечник для фіксації мембран 5173.Сода для знятт пыддесневих зубних выдкладень:Gentle MINI SUB+ т.м. Woodpekeer1174.Сода для знятт пыддесневих зубних выдкладень:Gentle т.м. Woodpekeer1175.Сода для знятт пыддесневих зубних выдкладень:FAST sodium bicarbonate PT-Si т.м. Woodpekeer1176.Стоматологічне обладнання: ULTRASONIC SCALER (ультразвуковий скалер) UDS-N2 LED10177.Стоматологічне обладнання: ULTRASONIC SCALER (ультразвуковий скалер) UDS-N3 LED10178.Стоматологічне обладнання: Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-G8179.Стоматологічне обладнання: Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-P8180.Стоматологічне обладнання: Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-P8181.Стоматологічне обладнання: Фотополімерна лампа торгівельна марка «WOODPECKER» О-Light8182.Стоматологічне обладнання: Фотополімерна лампа торгівельна марка «WOODPECKER» О-Light8183.Стоматологічне обладнання: іригаційна система для фіздиспанцера100184.Стоматологічне обладнання:насадка HW-1 скалера торгівельна марка «WOODPECKER»20185.Стоматологічне обладнання:датчик-шкала модель R1-Plus20186.Стоматологічне обладнання:лінійка TW-A50187.Стоматологічне обладнання:насадка ультразвукового скалера HW-5L80188.Стоматологічне обладнання:ключ для скалера, модель TW-1L100189.Стоматологічне обладнання:ключ динамометричного скалера, модель TK-4L20190.Стоматологічне обладнання:наконечник пьєзокостної хірургії, модель HB-1 LED5191.Стоматологічне обладнання:Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-G8192.Стоматологічне обладнання:Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-P8193.Стоматологічне обладнання:Фотополімерна лампа торгівельна марка «WOODPECKER» О-Light8194.Стоматологічне обладнання:Ендомотор Е-сом торгівельна марка «WOODPECKER»12195.Стоматологічне обладнання:Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-G8196.Стоматологічне обладнання:Обтаруційна система торгівельна марка «WOODPECKER» Fi-P8197.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100198.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100199.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100200.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100201.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100202.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100203.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100204.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100205.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100206.Косметика: Філер на основі гіаулоронової кислоти Neuromis DEEP100207.Стоматологічне обладнання:Ендомотор Е-сом торгівельна марка «WOODPECKER»8208.Стоматологічне обладнання:Ендомотор Аі-motor торгівельна марка «WOODPECKER»5209.Стоматологічне обладнання:Фотополімерна лампа I-LED торгівельна марка «WOODPECKER»20210.Стоматологічне обладнання:U SENSOR цифрова інтегральна рентгенівська система3211.Дієтична добавка MSM 1800mg Biocyte2212.Маска: Bubble Mask Biocyte 20гр15213.Зволожуюча маска: CBD Mask Biocyte6214.Дієтична добавка: Glutation Liposomal Biocyte10215.Дієтична добавка: Noctrim Sommeil Biocyte25216.Дієтична добавка:Vitamin C Liposomal Biocyte40217.Дієтична добавка:NAC 1200 mg Biocyte3218.Дієтична добавка:VINAI GRE DE Cidre Biocyte4219.Дієтична добавка: PQQ Forte Biocyte15220.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor24221.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor24222.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor24223.Стоматологічне обладнання:Стоматологічний скалер торгівельна марка «СОХО» модель РТ Master2224.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor24225.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni24226.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni24227.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni24228.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni24229.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni10230.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor10231.Стоматологічне обладнання:Стоматологічна LED лампа DB686 Honor24232.Стоматологічна анестезія торгівельна марка «СОХО» medical model Geni24233.Крем (пробник), торгівельна марка «RENEW» (30 коробок)74000234.Шампунь: Orising Bagno Caduta 750 ml (28коробок по 6шт)168235.Шампунь: Orising Bagno Coco 750 ml (9 коробок по 6шт)54236.Шампунь: Orising Bagno Forfora 750 ml (34 коробок по 6 шт)204237.Шампунь: Orising Bagno Grassi 750 ml (5 коробок по 6шт)30238.Шампунь: Orising Galmorising shampoo 750 ml (6 коробок по 6 шт)36239.Шампунь: Orising 5-alforising shampoo750 ml (10 коробок по 6 шт)60240.Шампунь: Orising 5-Alforising shampoo 250 ml (15 коробок по 24шт) 360241.Шампунь: Orising Purifying shampoo 250 ml (6 коробок по 24 шт) 144242.Orising H.G. System Bagno 250 ml (5 коробок по 24шт) 120243.Шампунь: Orising Calmorising shampoo 250 ml (10 коробок по 24шт) 240244.Шампунь: Orising Bagno Aho 250 ml (3 коробок по 24 шт) 72245.Шампунь: Orising Staminorosing shampoo 250 ml (5 коробок по 24шт) 120246.Шампунь: Orising Зaction shampoo 250 ml (4 коробок по 24 шт) 96247.Шампунь: Orising Bagno Coco 250 ml (4 коробок по 24 шт) 96248.Шампунь: Orising Bagno Sea Complex 3, 250 ml (1 коробок по 24 шт) 24249.Шампунь: Orising Luce shampoo Oro24K 250 ml (1 коробок по 24 шт) 24250.Шампунь: Orising Helianthi's Color Protection 150 ml (3 коробки по 40 шт)120251.Шампунь: Orising Bagno Caduta 250 ml (25 коробок по 24 шт) 600252.Шампунь: Orising Bagno Forfora 250 ml (15 коробок по 24 шт) 360253.Шампунь: Orising Bagno Grаssi 250 ml (10 коробок по 24 шт) 240254.Шампунь: Orising Bagno Coco 100 ml (5 коробок по 24 шт) 120255.Шампунь: Orising Bagno Grаssi 100 ml (5 коробок по 24 шт) 120256.Шампунь: Orising Bagno Forfora 100 ml (5 коробок по 24 шт) 120257.Шампунь: Orising Bagno Caduta 100 ml (10 коробок по 24 шт)240258.Маска для волосся Myosotis Helianti's color 75 ml (10 коробок по 32 шт)320259.Знеболюючий засіб «Redensity 1»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 1*3ml120 260.Знеболюючий засіб «RHA KISS»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 2*0,7ml86 261.Знеболюючий засіб «Redensity 2»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 2*1ml150 262.Знеболюючий засіб «Redensity1»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 2*1ml81 263.Знеболюючий засіб «RHA KISS»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 2*0,7ml64 264.Знеболюючий засіб «RHA 4»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 1*1,2ml20 265.Знеболюючий засіб «Pure Sense Ultra Deep»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 2*1,2ml8 266.Знеболюючий засіб «RHA 3»-Teoxane гіаулорон оксид з лідокаїном 1*3ml39 267.Рекламна продукція3 кг268.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ235-2В11 269.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ235-С629 270.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ235-С711 271.Стоматологічне обладнання:Насадка роторної групи торгівельна марка «СОХО» арт. ТР 210- W+58 272.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ235-С310 273.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ235-С1100 274.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ207-F10 275.Стоматологічне обладнання:Насадка на стоматологічну бормашинку, торгівельна марка «СОХО» арт.СХ207-В10276.Біологічна добавка Keto BRAINEUR 500ml BIOCYTE1000277.Дієтична добавка: Collagen MAX CACAO Biocyte Laboratore 260 g (8 коробок по 12 шт)96278.Дієтична добавка: Collagen FLEX Biocyte Laboratore 240g (3 коробок по 12 шт)36279.Дієтична добавка: Keratine MAX Biocyte Laboratore 240g (1 коробок по 12 шт)12280.Дієтична добавка: Keratine Gummies Biocyte Laboratore 100g (2 коробок по 48 шт)96281.Дієтична добавка: IMMUNITE GUMMIES Biocyte Laboratore 140g (1 коробок по 48 шт)48282.Дієтична добавка: SKIN Complex LIPOSOMAL Biocyte Laboratore 91g (в 1 коробці 30 упаковок в яких по 14 стіків)30283.Дієтична добавка: FE FER LIPOSOMAL Biocyte Laboratore 11g (в 1 коробці 108 банок)108284.Органічний шампунь з кератином: Keratine FORTE Shampooning Biocyte Laboratore 200ml 12285.Шампунь: Helianthi's color protection shampoo 1000ml36286.Шампунь: Orising shampoo INVIGORATIVING 250ml (4 коробки по 24 шт)96287.Шампунь: Orising shampoo Conditioner repairing 250 ml 68288.Шампунь: Orising shampoo repairing 250 ml (1 коробки по 24 шт)24289.Шампунь: Orising shampoo DANDRUFF 250ml (3 коробки по 24 шт)72290.Шампунь: Orising shampoo repairing 1000ml (4 коробки по 6 шт)24291.Шампунь: Orising shampoo INVIGORATIVING 1000ml (2 коробки по 6 шт)12292.Шампунь: Orising shampoo DANDRUFF 1000ml (1 коробки по 6 шт)6293.Шампунь-кондиціонер: Orising shampoo Conditioner repairing 1000 ml (1 коробка по 6 шт)6294.Лосьйон: Orising NATURAL BENEFIT for the scalp 100ml (3 коробки по 24 шт)72295.Лосьйон: Orising NATURAL SERUM INVIGORATIVING 100ml (7 коробок по 24 шт)168296.Лосьйон-сироватка: Orising NATURAL SERUM repairing 100ml (1 коробка по 24 шт)24297.Мікрокамера для виявлення проблем з волоссям: Microcam RA basic MC-24002298.Сироватка для покращення стану волосся: ОRising H.G. System biocomplex 7ml48299.Сироватка для покращення стану волосся: 5-Alf ОRising Bioessence 7 ml47300.Сироватка для покращення стану волосся: Stamin О Rising Complex 7 ml12301.Поновлююча маска для волосся: Orising 3Actions 125 ml Cotto588848302.Протеіновий мус: 200 ml Orising mousse proteica 360303.Масло косметичне: OLIO Essenziale Forfora Secca 30ml60304.Маска-скраб: Maschepa Esfoliante regenerante 95 ml lotto057960305.Крем-Маска: Maschera Al Cocco Energetica Orising 250ml 384306.Крем-Маска: Maschera Al Cocco Energetica Orising 150ml Lotto 766/18053449307.Крем: Lifting firming gold cream Orising skin care 50 ml 12308.Крем-маска: Lifting firming gold mask Orising skin care 50 ml12309.Фітоесенсіальні краплі: Phytoessential drops genle cleansing orising skin care 250 ml12310.Фітоесенсіальний шпмпунь: Orising bagno capillare volumezzante 250 ml72311.Жилейні мультивітаміни: Multivit Gummies Biocyte 135g25312.Дієтична добавка: IODE Biocyte 31g12313.Дієтична добавка: Chondroitine flex articulations Biocyte Laboratoire17314.Дієтична добавка: Keto base veggie Biocyte10315.Дієтична добавка: Hepato detox Biocyte34316.Дієтична добавка: Chlorophylle 50 ml Biocyte10317.Дієтична добавка: Ayaluronic forte hydratation 300ml26318.Дієтична добавка: Bruleur KETO Biocyte20319.Стоматологічне обладнання: Барьєрні конверти Size 2400320.Стоматологічне обладнання: Пластина візуалізаціі Size 230321.Стоматологічне обладнання: Стоматологічна насадка для повітряного полірування AP-H 10322.Стоматологічне обладнання: Фотополімерна лампа O-star5323.Стоматологічне обладнання: Апекс-локатор Woodpex VS-U6324.Стоматологічне обладнання: Обтураційна система Fi-E9325.Профілактичний порошок для наддесневої чистки: Super pro 200гр.PT-S26326.Стоматологічне обладнання: Комплект стоматологічний (полірувальний стрижень) TFRK Terauchi File Removal Kit9327.Стоматологічне обладнання: Внутрішньоротовий сканер KWBD-SM-039 V1.0-202309011328.Маска-крем з кокосом: MASCHERA ENERGETICA AL COCCO 250мл143329.Глалуронова кислота 15ml Teoxane redensity80330.Косметичний засіб: Глалуронова кислота 25ml Teoxane ultra deep REDENSITY 112331.Тонізуючий лосьйон Phytoessential drops Orising 250ml6332.Тонізуюча вода GOLD WATER TONIC Orising 125 ml6333.Сироватка для обличчя BRIGHTENING CORRECTING SERUM Orising 50ml6334.Дитячі самокати CD1 Complete scooter ТМ «CORE» та запчастини до них4335.Дитячі самокати RED ROKEP INDO 570 та запчастини до них5336.Рама-дошка до самокату TLT METHOD DECK-Gunmetal 6.2*22.2 made in China1337.Лосьйон для волосся Orising H.G. System Biocomplex 7ml11338.Екран та мікрокамера Propac1339.Наждачна накладка для самокатів Jessup the original 20*100см20340.Самокати CD1 Complete scooter ТМ «CORE»18341.Самокати ST2 Complete scooter ТМ «CORE»4342.Рама-дошка Stem Peck для самокатів 4343.Рама-дошка Prospect ТМ «Lucky» для самокатів 1344.Рама-дошка TILT MTHOP Deck для самокатів4345.Рама-дошка Metro deck для самокатів5346.Кермо для самокатів15347.Крем для шкіри Orising repair active 50мл6348.Вітамін и для росту волосся: Minerammide rivitalizzante capelli Orising32349.Дієтична добавка: Zn Zinc Liposomal 25g90350.Дієтична добавка: добавка Collagen max superfruits 260gr10351.Мікрокамера для виявлення проблем з волоссям: Microcamera MC-2400 RA Basic1352.Маска для волосся: Maschera rinfozante Orising 500мл120353.Маска для волосся: Maschera Energetica Al Cocco Orising 500мл240354.Маска для волосся: Maschera Per Cute Grassa sebo Orising500мл12355.Лосьйон для волосся Composizione Energetica D Orising 150ml350356.Протеіновий мус: 200 ml Orising mousse proteica120357.Лосьйон для волосся Lorizone Tonica Deforforante ORISING 100 мл108358.Лосьйон для волосся Biologica for capeli ORISING 250 мл72359.Маска для волосся «2» Sea comlex 3 Di ricostruzione Profonda ORISING 125 мл24360.Маска для волосся «3»Sea complex 3 Di origine marina idratante ORISING 125 мл96361.Масло для волосся OLIO Essentiale Caduta 30 мл60362.Масло для волосся OLIO Biologico di Argan 30 мл12363.Масло для волосся OLIO Essentiale Forfora Grassa 30 мл12364.Масло для волосся OLIO Essentiale Sebo 30 мл12365.Лосьйон для волосся (есенсійний флюід для посічених кінчеків волосся) fluido essensiale per le punte Orising 60 мл72366.Шампунь Bi Orising №1 500 мл12367.Шампунь Agrorising Orising 750 мл6368.Кондиціонер для волосся ORISING HAIR FILLER 100 мл24369.Маска для волосся Purifying ORISING 125 мл12370.Лак для волосся ORISING 350 мл24371.Вітаміни для росту волосся: Minerammide Revitalizzante capelli ORISING 55372.Маска для волосся SERUM MULTIENERGETICO ORISING 15 мл(6 тюбиков)12373.Запчастини до самокатів: Колеса тм «CORE»16374.Запчастини до самокатів: Колеса тм «TILT»11375.Наждак для самокатів ТILT8376.Запчастини до самокатів: Колеса тм «GliPE»2377.Комплект підшипників для самокатів TILT8378.Універсальний ключ для самокату5379.Запчастини до самокатів: Вилка для самокату Native Versa-BLK1380.Запчастини до самокатів: Ручки TILT32381.Запчастини до самокатів: Ручки CORE Grips14382.B.0596 Staming ORising 12ампул12383.H7000 Маска захисна: Helianthi's charm color protection hair-pack+heliogeno L10 мл150384.33550Маска захисна: Orising 3Actions maschera ristrutturante con olio di babassu dell'amazzonia 10 мл150385.Lotto: 0426/ Зволожуючий шампунь пробник AgrOrising bagno protettivo della fibra capillare di argan 10 мл80386.22000/Шампунь пробник 5-AlfOrising bagno capillare fitoessenziale equilibrante 10 мл150387.H8000/ Шампунь пробник Heliant's charm color protection shampoo 10 мл150388.21800/ Шампунь пробник stamin shampoo bagno capillare ORising10мл150389.22100/ Шампунь пробник shampoo H.G. System bagno capillare bioessenzial;e alla corteccia di china ORising 10мл150390.2029/B Шампунь пробник shampoo REPARING NUTURHARMONY ORising 10 мл150391.Мультиенергетична сироватка: Serum Multienergetico 15ml12392.2025 B/ Шампунь Orising NaturHarmony Invigoration10 мл150393.Флюїд для контуру очей: 0 2500/ Revitalizing Eye Contour Fluid ORISING 15 мл24394.Lotto 220911 Маска проти жирної шкіри Maschera per cute grassa 250мл24395.Тонізуюча вода: Framboise water tonic 125 мл12396.Маска для волосся: Maschera Energetica Al Cocco 75 ml ORISING239397.Маска для волосся: Maschera Rinfozante 75 мл ORISING34398.Маска для волосся: Orising Maschera Grassa 150 мл24399.Маска для волосся: Lotto 213551 Maschera deforforante Alla Betulla 150ml48400.02029B Шампунь Orising Natural Harmony Reparing10 мл100401.02027B Шампунь Orising Danruff NaturHarmony 10 мл100402.Вітаміни для росту волосся: Minerammide Rivitalizzante Capelli13403.Лосьйон-біокомплекс: Lotto 1669 Lorizone Riequilibrante della cute CalmOrising 95мл72404.Маска для волосся: Orising Mashera Deftorforante Alla Betulla 500 мл60405.Дитячий крем маска для волосся Baby hair cream Orising 125ml168406.Маска для волосся Helianthi's charm75мл570407.Дитячий шампунь: Orising baby Shampoo 150мл240408.Лосьйон: Orising compeste Fitoessenriale calmante 100мл72409.Лосьйон-біокомплекс: Orising HG System Biocomplex 95мл108410.Лосьйон-біокомплекс: Stamin Orising Complex 95мл108411.Лосьйон: 5-AlfOrising Bioessence 100мл108412.Лосьйон: Orising Lorizone Mineralizzante 100мл144413.Лосьйон: Orising Lorizone Tonica Caduta 100мл360414.Лосьйон: L.8819 DA COTT NO EAT Orising Lorizone Deforforante Tonica100мл36415.Лосьйон: Orising Lozione Proteica 100мл180416.Лосьйон: AHA BHA LOTION «RENEW» WHITENING 500мл62417.Зволожуючий тонік: HYDRO FRESH LOTION «RENEW» DEMAKEY 500мл93418.Лосьйон: DERMO CONTROL LOTION «RENEW» 500мл62419.Маска для шкіри: DERMO CONTROL MASK «RENEW» 250мл72420.Маска для шкіри: DERMO MASK PASSFLORA «RENEW» 250мл72421.Гель для глибокого очищення шкіри: «RENEW» PROPIOGUARD ABSTERGENT 250мл264422.Піна для вмивання: «RENEW» VITAMIN C GENTLE FOAM VITAMIN C 220мл132423.Пілінг-комплекс: «RENEW» PROPIOGUARD COMPLEX PEEL SOLUTION 250мл198424.Матовий-Флюід для жирної шкіри:«RENEW» DEMRAKEY SMART MATT FLUID 50мл 32425.Відновлювальний крем: AHA SKIN REPAIR «RENEW» 50мл57426.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл 30427.Відновлювальний крем для повік: «RENEW» RESTORING EYE CREAM ANTI AGE 30мл72428.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл 30429.Відновлювальний крем для повік: «RENEW» RESTORING EYE CREAM ANTI AGE 30мл72430.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл30431.Відновлювальний крем для повік: «RENEW» RESTORING EYE CREAM ANTI AGE 30мл72432.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл32433.AHA SKIN REPAIR «RENEW» 50мл57434.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл28435.Відновлювальний крем: AHA SKIN REPAIR «RENEW»50мл74436.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING CREAM RETINOL 50мл70437.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING SERUM RETINOL 50мл18438.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING CREAM RETINOL 50мл70439.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING SERUM RETINOL 50мл18440.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING CREAM RETINOL 50мл10441.Оновлювальний Крем: «RENEW» RETINOL REJUVENATING SERUM RETINOL 50мл64442.Відновлювальний крем для повік: «RENEW» RESTORING EYE CREAM ANTI AGE 30мл34443.Матовий-Флюід для жирної шкіри: «RENEW» DERMAKEY SMART MATT FLUID 50мл18444.Живильний крем з вітаміном С:«RENEW» VITAMIN C AGE REVERSE CREAM VITAMIN C 50мл70445.Освіжаючий ексфоліатор: «RENEW» PEELINGS AHA REFRESHING EXFOLIATOR 70мл195446.Сонцезахисний тональний крем:RENEW SUNSCREEN MAKE- UP SPF 30 80мл70447.Азелаїновий пілінг:RENEW PEELINGS AZELAIC ACID PEELING 150мл51448.Азелаїновий пілінг:RENEW PEELINGS AZELAIC ACID PEELING 150мл5449.Протизапальний пілінг баланс: «RENEW» BALANCE RECOVERY PEELING 50мл6450.Дієтична добавка: KHALICE GUMMIES CBD 162гр14451.Дієтична добавка: BIOCYTE LONGEVITY IMMUNITE GUMMIES 140гр12452.Дієєтична добавка: BIOCYTE LABORATOIRE MICROBIOTE DIGESTION PROBIOTIQUES 24гр12453.Стоматологічний порошок для надясневої обробки: Woodpecker, supragbingival GENTLE 200 гр.24454.Блок живлення model: ZMN-05 P.R. China10455.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, coda Gentle MINI 120g24456.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, сода «FAST» 300g24457.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, «SUPER» 120 гр. 24458.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, «FAST» 300g24459.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, «SUPER»120g24460.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:, «SUPER»120g24461.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, «FAST» 300гр.24462.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, «SUPER PRO»200g24463.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, coda gentle mini 120 гр.24464.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, сода «FAST» 300 гр.24465.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, coda GENTLE MINI 120 гр.24466.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, GENTLE 200 гр.24467.Блок живлення model: ZMN-0510468.Блок живлення model: ZMN-05 10469.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, GENTLE 200 гр.24470.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, GENTLE MINI 120 гр.24471.Стоматологічний порошок для надясневої обробки:Woodpecker, GENTLE 200g24472.Стоматологічне обладнання: Woodpecker, обтураційна система модель FI-E9473.Стоматологічне обладнання: Внутрошньоротовий скаллер SLIM SKAN KWBD-SM-039 КИТАЙ1474.Стоматологічне обладнання: Внутрошньоротовий скаллер SLIM SKAN КИТАЙ1475.Стоматологічне обладнання: Внутрошньоротовий скаллер SLIM SKAN, КИТАЙ1476.Стоматологічне обладнання: DENTAL X-RAY Model: VERAY1477.Маска з вітаміном С: AGE Reverse Mask (vitamin C) - 250ml т.м.Renew72478.Маска з вітаміном С:AGE Reverse Mask (vitamin C) - 250ml т.м.Renew72479.Маска з вітаміном С:AGE Reverse Mask (vitamin C) - 250ml т.м.Renew72480.Маска з вітаміном С:AGE Reverse Mask (vitamin C) - 250ml т.м.Renew72481.Маска з вітаміном С:AGE Reverse Mask (vitamin C) - 250ml т.м.Renew72482.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31483.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31484.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31485.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31486.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31487.Мультифруктове мило: Multifruit Peel Soap -500 ml т.м.Renew31488.Крем: Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72489.Крем: Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72490.Крем: Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72491.Крем: Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72492.Крем: Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72493.Крем:Night Active Cream - 250 ml т.м. golden age 72494.Крем антистрес: Antistress Nourishing Cream -250 ml т.м.Renew 72495.Крем антистрес: Antistress Nourishing Cream -250 ml т.м.Renew 72496.Крем антистрес: Antistress Nourishing Cream -250 ml т.м.Renew 72497.Крем антистрес: Antistress Nourishing Cream -250 ml т.м.Renew 72498.Крем: Enriched Moisturizing Cream SPF-20 - 250 ml т.м Renew 72499.Крем: Enriched Moisturizing Cream SPF-20 - 250 ml т.м Renew 72500.Крем: Enriched Moisturizing Cream SPF-20 - 250 ml т.м Renew 72501.Маска з вітаміном С: AGE Reverse Mark vitamin C - 70ml т.м Renew174502.Гель-пілінг: Soft Peeling Gel - 150ml т.м. Renew100503.Маска з вітаміном С: AGE Reverse Serum vitamin C т.м. Renew - 30ml40504.Крем: Enriched Moisturizing Cream SPF-20 - 50 ml т.м Renew22505.Крем: Night Active Cream - 50ml т.м. Renew14506.Крем: Enriched Moisturizing Cream SPF-20 - 70 ml т.м. Renew98507.Крем: Night Active Cream - 70ml т.м. Renew98508.Крем: Night Active Cream - 70ml т.м. Renew98509.Протизапальний пілінг-баланс: Balance Recovery Peeling -50ml т.м. Renew 60510.Протизапальний пілінг-баланс: Balance Recovery Peeling -50ml т.м. Renew60511.Стоматологічне обладнання: Фотополімерна лампа O-Light6512.Стоматологічне обладнання:Ендомотор Endo Gold12513.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. DTE (Gd-6)100514.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (Р1)2500515.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (SB1)100516.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (Е1)1000517.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (Е2)500518.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (Р1Т)500519.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (РS4D)100520.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (РS3)100521.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (PS1)100522.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (Р3D)100523.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (E11D)100524.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (G6)100525.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (G4T)100526.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (E14)100527.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (E15)100528.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. Woodpekeer (E93)10529.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. DTE (ED3)100530.Стоматологічне обладнання:Ультразвуковий скалер насадка т.м. DTE (ED1)100531.Стоматологічне обладнання:Обтураційна система FI-G т.м. Woodpekeer8532.Стоматологічне обладнання:Содоструменевий апарат AP-H т.м. Woodpekeer15533.Стоматологічне обладнання:Фотополімерна лампа RTA Minis т.м. Woodpekeer20534.Крем Laser Doctor мазь відновлююча - 20 ml70535.Крем Laser Doctor мазь відновлююча - 20 ml70536.Крем Laser Doctor мазь відновлююча - 20 ml60537.Дермальний філер для контурної пластики: Angela Deep200538.Дермальний філер для контурної пластики: Angela Sub Q200539.Крем знеболюючий Dr.Cain - 500g.100540.Спрей для заживлення Laser Doctor -500ml.100541.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter fine 50542.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter deep50543.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter fine 200544.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter deep 100545.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter sub q100546.Ін`єкція гіалуроновий гель Angela-injectable dermal filter sub q50547.Крем знеболюючий Dr. Cain (з лідокаїном) - 30g.300548.Терапевтичне обладнання: Апарат фототерапії імпульсивним світлом (IPL): Phototherape UNIT, модель Shiny, made in Korea та його комплектуючі.1549.Терапевтичне обладнання: Hand Piece Label2550.Дієтична добавка: Ketto Cellulite Biocyte48551.Дієтична добавка: Vitamin D3 Liposomal Biocyte57552.Дієтична добавка: Colagen exspress Biocyte12553.Дієтична добавка: Vitamin C LIPO 500mg55554.Дієтична добавка: KETO BOOSTER Biocyte20555.Дієтична добавка: Keratine Forte 500mg Biocyte60556.Дієтична добавка: Collagen Express Marin Biocyte5557.Дієтична добавка: Muscle Relax Biocyte15558.Дієтична добавка: Cr Chrome Biocyte20559.Дієтична добавка: 5 Enzymes digestives Biocyte5560.Дієтична добавка: Hialuronic ForteBiocyte2561.Дієтична добавка: Calcium liposomal Biocyte50562.Дієтична добавка: Acerola 1100mg BIO Biocyte10563.Дієтична добавка: IMMUNE 360 Biocyte10564.Дієтична добавка: CALmag Zing LiposomalBiocyte25565.Дієтична добавка: Serapeptase 120000 U1Biocyte6566.Дієтична добавка: Beauty Box Anti AgeBiocyte7567.Дієтична добавка: Vitamine C Liposomee Biocyte2568.Дієтична добавка: Hyaluaronic Max 500mgBiocyte4569.Дієтична добавка: Vitamin D3 Liposomal Biocyte80570.Дієтична добавка: Keto Slim Nuit Biocyte55571.Дієтична добавка: Keto Cellulite Biocyte37572.Дієтична добавка: Kolon Restore Biocyte38573.Дієтична добавка: Imperfection Biocyte13574.Дієтична добавка: Ecliat Extreme ANTI-Tache Biocyte10575.Дієтична добавка: Colagen expres Gummies Biocyte15576.Дієтична добавка: Omega 3 Krill Biocyte64577.Дієтична добавка: Colagen Express Marin Biocyte12578.Дієтична добавка: Colagen Express Gummies Biocyte15579.Дієтична добавка: Noctrim Someil Biocyte40580.Дієтична добавка: Omega 3 Krill Biocyte74581.Дієтична добавка: Curcumin Forte 185 Biocyte20582.Патчі на область очей: 5 Ginseng Forte EYE patch Biocyte22583.Дієтична добавка: Gummies CBD KHACICE48584.Лосьйон: Orising Lorizone Tonica Coadiuvante Caduta 10ml84585.Лосьйон: Stamin Orising Complax 7ml 84586.Лосьйон: Calm Orising Lorizone Rieguliante Cute 10ml48587.Лосьйон: 5 AlfOrising Biossense 7ml48588.Лосьйон: H.G. System Biocomplex Orising 7ml12589.Лосьйон: Orising Lorizone Mineralizzante 10ml12590.Стоматологічна анестезія Star PEN 20591.Стоматологічне обладнання: Стоматологічний електродвигун М2 Pro6592.Лосьйон проти випадіння волосся Veganok Orising12593.Дієтична добавка: Мікробіотик Pigestone Biocyte 24g80594.Дієтична добавка: Colagen express Biocyte 135g15595.Стоматологічне обладнання: I-sensor внутрішньоротовий ренген датчик, модель: Н-1 ТМ «Woodpecker»8596.Стоматологічне обладнання:Стоматологічний наконечник для повітряної поліровки, модель АР-Н ТМ «Woodpecker»15597.Крем-пробник для шкіри DERMAKEY4800598.Стоматологічне обладнання:Внутрішньоротовий сканер «Кр» (KWBD-SM-039)1599.Мікрокамера для виявлення проблем з волоссям:Microcaml RA basic MC-24001600.Самокат Indo 5701601.Сироватка-філер:Perfecting Serum Filler Orising 50 ml6602.Маска: Maschera Energetica Al Cocco Orising 250ml48603.Фітоесенсіальні краплі для лиця: Phytoessential Drops Gentl Clesing Orising 250 ml18

На підставі п. 4 ч. 1 ст. 169 КПК України повернути вилучене майно особам, у яких його було вилучено.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118854378
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна в рамках кримінального провадження № 72023161300000016 від 01.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 212 КК України

Судовий реєстр по справі —947/34797/23

Ухвала від 03.05.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 03.05.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 09.02.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 14.11.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 02.11.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні