Ухвала
від 07.05.2024 по справі 759/14335/20
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

пр. № 8-а/759/2/24

ун. № 759/14335/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 травня 2024 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді Ул`яновської О.В.,

секретаря судового засідання Кривонос Ю.Р.,

за участю: позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача Дудник Н.С.,

представника відповідача Лаврінець О.О.,

представника відповідача Хабенюка О.І.,

розглянувши в судовому засіданні у залі суду в м. Києві заяву ОСОБА_1 про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами по адміністративній справі за позовними вимогами ОСОБА_1 до інспектора з паркування відділу інспекції з паркування Дарницького району управління (інспекції) з паркування Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Обертас Олега Федоровича, Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Головне управління Державної казначейської служби у м. Києві, Товариства з обмеженою відповідальністю «Евакуатор Севіс», Головне управління національної поліції в м. Києві про скасування постанови, відшкодування матеріальної та моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

у листопаді 2023 р. до суду надійшла вказана заява, в якій заявник просить суд задовольнити заяву про перегляд рішення Святошинського районного суду міста Києва від 22.12.2020 року у справі № 759/14335/20 за нововиявленими обставинами, скасувати відповідне рішення та ухвалити нове рішення, яким повністю задовольнити позовні вимоги ОСОБА_1 .

06.05.2024 від позивача через електронну пошту надійшло клопотання про виклик та допит свідка, а саме інспектора з паркування відділу інспекції з паркування Дарницького району управління (інспекції) з паркування Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Обертаса Олега Федоровича, з метою встановлення належності підпису на оскаржуваній постанові.

У судовому засіданні позивач клопотання про виклик та допит свідка підтримав, просив задовольнити.

Представник відповідача Дудник Н.С. у судовому засіданні проти задоволення клопотання заперечувала, просила відмовити.

Представник відповідача Лаврінець О.О. у судовому засіданні не заперечувала проти задоволення клопотання про допит свідка.

Представник відповідача Хабенюка О.І. у судовому засіданні не заперечував проти задоволення клопотання про допит свідка.

Дослідивши матеріали справи, та заявлене клопотання суд дійшов до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 65 КАС України, як свідок в адміністративній справі судом може бути викликана будь-яка особа, якій відомі обставини, що належить з`ясувати у справі. Свідок викликається в судове засідання з ініціативи суду або учасників справи. Учасник справи, заявляючи клопотання про виклик свідка, повинен зазначити його ім`я, місце проживання (перебування), роботи чи служби та обставини, щодо яких він може дати показання.

Відповідно до ст. 92 КАС України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання у справі. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Виходячи з вищевикладеного, суд прийшов до висновку про задоволення клопотання про виклик та допит свідка.

На підставі викладеного, керуючись вимогами ст.ст. 65, 92 КАС України,-

ПОСТАНОВИВ:

клопотання ОСОБА_1 про виклик та допит свідка по заяві ОСОБА_1 про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами по адміністративній справі за позовними вимогами ОСОБА_1 до інспектора з паркування відділу інспекції з паркування Дарницького району управління (інспекції) з паркування Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Обертас Олега Федоровича, Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Головне управління Державної казначейської служби у м. Києві, Товариства з обмеженою відповідальністю «Евакуатор Севіс», Головне управління національної поліції в м. Києві про скасування постанови, відшкодування матеріальної та моральної шкоди задовольнити.

Викликати та допитати у судове засідання, що відбудеться 22.05.2024 о 11 год. 40 хв. в якості свідка:

Інспектора з паркування відділу інспекції з паркування Дарницького району управління (інспекції) з паркування Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Обертаса Олега Федоровича (01030, м.Київ, вул. Леонтовича, 6)

Попередити свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи за відмову від давання показань на вимогу суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: О.В. Ул`яновська

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118885476
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяЗаява про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами

Судовий реєстр по справі —759/14335/20

Ухвала від 19.09.2024

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мацедонська В.Е.

Ухвала від 05.08.2024

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мацедонська В.Е.

Ухвала від 25.07.2024

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Мацедонська В.Е.

Ухвала від 02.07.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Ключкович Василь Юрійович

Ухвала від 13.06.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Ключкович Василь Юрійович

Ухвала від 22.05.2024

Адміністративне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 22.05.2024

Адміністративне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 07.05.2024

Адміністративне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Ухвала від 22.03.2024

Адміністративне

Святошинський районний суд міста Києва

Ул`яновська О. В.

Постанова від 26.02.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні