Ухвала
від 08.05.2024 по справі 686/9814/24
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/9814/24

Провадження № 2/686/3725/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

08 травня 2024 року м. Хмельницький

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області в складі

головуючого судді Заворотної О.Л.,

секретаря судового засідання Сікори Ю.В.

з участю прокурора ОСОБА_1

представника третьої особи ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Хмельницький цивільну справу за позовом заступника керівника Окружної прокуратури м. Хмельницького в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Старокостянтинівське лісове господарство» до ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсним наказу, скасування державної реєстрації прав, скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку -

ВСТАНОВИВ:

Заступник керівника Окружної прокуратури м. Хмельницького в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Старокостянтинівське лісове господарство» звернувся до Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області із позовом до ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсним наказу, скасування державної реєстрації прав, скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку.

Ухвалою суду від 10.04.2024 по справі відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

Прокурор в підготовчому засіданні позов підтримав, просить справу призначити до судового розгляду.

Представник Хмельницької обласної державної адміністрації в підготовче засідання не з`явився, повідомлявся про час та місце підготовчого засідання в установленому законом порядку.

Представник третьої особи ОСОБА_2 в підготовчому засіданні позов підтримала, просить справу призначити до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_3 в підготовче засідання не з`явилася, повідомлялася про час та місце підготовчого засідання у встановленому законом порядку.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області в підготовче засідання не з`явився, повідомлявся про час та місце судового розгляду у встановленому законом порядку, подав відзив на позов, де позов не визнав.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом заступника керівника Окружної прокуратури м. Хмельницького в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Старокостянтинівське лісове господарство» до ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про визнання недійсним наказу, скасування державної реєстрації прав, скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, вул. Кам`янецька, 117, каб. 1) на 04 липня 2024 року о 14 год. 30 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудХмельницький міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118894816
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —686/9814/24

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Заворотна О. Л.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Заворотна О. Л.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Заворотна О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні