Ухвала
від 09.05.2024 по справі 173/759/24
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/759/24

Провадження №2/173/503/2024

У Х В А Л А

іменем України

09 травня 2024 р. м. Верхньодніпровськ

Суддя Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області Петрюк Т.М., розглянувши клопотання представника відповідача Новомосковського відділу державної виконавчої служби у Новомосковському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), ОСОБА_1 , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 , представник позивача адвокат Скоробогатова Дарина Володимирівна, до Новомосковського відділу державної виконавчої служби у Новомосковському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Тендер Хаб» про визнання протиправними дії виконавчої служби,-

ВСТАНОВИЛА

В провадженні Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 , представник позивача адвокат Скоробогатова Дарина Володимирівна, до Новомосковського відділу державної виконавчої служби у Новомосковському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Тендер Хаб» про визнання протиправними дії виконавчої служби.

Представником відповідача заявлено клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції в зв`язку з неможливістю прибути в судове засідання через територіальну віддаленість місця знаходження його від Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області. Представник відповідача бажає прийняти участь в судовому засіданні.

Вважаю, що заявлене клопотання підлягає задоволенню виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Задовольняючи клопотання про призначення судового засідання в режимі відеоконференції виходжу з того, що місце знаходження представника відповідача дійсно територіально віддалене від Верхньодніпровського районного суду, м. Новомосковськ Дніпропетровської області, а також із бажання представника відповідача прийняти участь в судовому засіданні та надати свої пояснення по справі.

Тому з метою більш повного, всебічного, об`єктивного та швидкого розгляду справи, відповідно до клопотання представника відповідача, вважаю за необхідне призначити та провести розгляд справи у відповідності до ст. 212 ЦПК України в режимі відеоконференції, організацію проведення якої необхідно доручити Новомосковському міськрайонному суду Дніпропетровської області, розташованому за адресою: вул.. В. Ковалівка, 10-Б м. Новомосковська Дніпропетровської області.

Враховуючи викладене, та керуючись ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИЛА:

Судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 , представник позивача адвокат Скоробогатова Дарина Володимирівна, до Новомосковського відділу державної виконавчої служби у Новомосковському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Тендер Хаб» про визнання протиправними дії виконавчої служби, призначене на 28 травня 2024 року о 10-00 годині провести за участю представника відповідача, ОСОБА_1 в судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області, розташованому за адресою: вул.. В. Ковалівка, 10-Б м. Новомосковська Дніпропетровської області.

Доручити Новомосковському міськрайонному суду Дніпропетровської області, розташованому за адресою: вул.. В. Ковалівка, 10-Б м. Новомосковська Дніпропетровської області, забезпечити проведення судового засідання в режимі відеконференції у призначений день та час.

Викликати представника відповідача, ОСОБА_1 , в призначене судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М. Петрюк

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення09.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118906250
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —173/759/24

Ухвала від 24.09.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 22.07.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні