Ухвала
від 08.05.2024 по справі 155/632/24
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/632/24

Провадження №2-о/155/71/24

УХВАЛА

про витребування доказів

08.05.2024 м. Горохів

Горохівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Сметани В.М.,

при секретарі судового засідання Воронюк Н.М.,

розглянувши увідкритому засіданнів залізасідань цивільнусправу запозовом представника заявника ОСОБА_1 адвоката Степанюк Майї Ярославівни, заінтересовані особи: Горохівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Луцькому районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів), Мар`янівська селищна рада, про встановлення фактів, що мають юридичне значення

УСТАНОВИВ:

Представник заявника звернувся до суду із заявою про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

Ухвалою судді Горохівського районного суду Волинської області від 11 квітня 2024 року відкрито провадження у справі.

Позовна заява містить клопотання про витребування спадкової справи №31/2024 від приватного нотаріуса Луцького районного нотаріального округу Волинської області Голодевич Галини Степанівни по смерті спадкодавця ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Учасники справи в підготовче судове засідання не з`явилися, про причини неявки суд не повідомили, хоча були належним чином повідомлені про дату та час розгляду справи.

Оскільки розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.1 ст.76 ЦПК України , доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно доч.1ст.84ЦПК України,учасник справи,у разінеможливості самостійнонадати докази,вправі податиклопотання провитребування доказівсудом.Клопотання провитребування доказівобґрунтоване необхідністювитребувати доказидля вирішеннясправи танеможливістю їхнадати самостійно.

На підставі наведеного, керуючись ст.84, 198 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати від приватного нотаріуса Луцького районного нотаріального округу Волинської області Голодевич Галини Степанівни належним чином завірену копію спадкової справи№31/2024, яка була заведена по смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Інформацію надіслати на адресу Горохівського районного суду Волинської області ( 45701, м. Горохів, вул. Шевченка, 29, Волинської області) в десятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області В.М. Сметана

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118924700
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —155/632/24

Рішення від 29.05.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні