Ухвала
від 11.10.2010 по справі 2а-7926/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 жовтня 2010 року Справа № 2а-7926/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Конишева О.В., перевіривши м атеріали адміністративного позову

За позовною заявою : Державн ої податкової інспекції у За порізькому районі Запорізь кої області

до : Товариства з обмеженою відповідальністю «Мекка +»

треті особи, які не заявляю ть самостійні вимоги на пред мет спору на стороні відпові дача : ОСОБА_1; ОСОБА_2

про : припинення підприємни цької діяльності юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окру жного адміністративного суд у надійшла позовна заява Дер жавної податкової інспекції у Запорізькому районі Запор ізької області до Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Мекка +», треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні в ідповідача ОСОБА_1; ОСОБ А_2 про припинення підприєм ницької діяльності юридично ї особи.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір зг ідно із ст.17 КАС України належ ить до юрисдикції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий пе редбачений строк звернення д о суду, визначений ст.99 КАС Укр аїни.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 99, 107, 120, п. 4 ч. 1 ст . 121, ст.ст. 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження у справі № 2а-7926/10/0870, закін чити підготовче провадження та призначити судове засіда ння на 20 жовтня 2010 року, яке відб удеться за адресою: м. Запоріж жя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 8 об 11 год. 30 х в. Справа розглядатиметься о дноособово суддею Конишевою О.В.

2. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння:

позивачу: довіреніст ь на представника, довідку пр о відсутність податкової заб оргованості перед бюджетом у відповідача на дату розгляд у справи, довідку про останню звітність відповідача; свід оцтво про державну реєстраці ю відповідача; докази ненада ння податкової звітності; до кази наявності в Єдиному дер жавному реєстрі юридичної ос оби за вказаним її місцезнах одженням; належним чином зас відчені копії витребуваних т а доданих до позову документ ів надати у справу, оригінали - для огляду. Також пропонує мо надати позовну заяву в еле ктронному вигляді.

відповідачу: у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову та докази на обґрунтув ання цих заперечень; довірен ість на представника; свідоц тво про державну реєстрацію та статут; докази надання до п одаткових органів податково ї звітності або пояснення пр о причини її ненадання; належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів нада ти у справу, оригінали - суду для огляду.

Третім особам : у разі невиз нання адміністративного поз ову подати заперечення проти позову та докази на обґрунту вання цих заперечень; довіре ність на представника.

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з пам' яткою про їх п рава та обов' язки, відповід ачеві - копію позовної заяви та додані до неї документи.

4. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою. У разі неможл ивості прибути у судове засі дання сторін, або їх представ ників, пропонуємо подати кло потання про розгляд справи б ез участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.В. Конишева

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 20 жовтня 2010 року < Текст > 11:30 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.10.2010
Оприлюднено03.11.2010
Номер документу11893737
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7926/10/0870

Постанова від 04.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 11.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні