Ухвала
від 10.05.2024 по справі 740/401/24
НІЖИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 740/401/24

Провадження № 2/740/506/24

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

10 травня 2024 року м.Ніжин

Ніжинський міськрайонний суду Чернігівської області у складі: головуючої - судді Гагаріної Т.О., за участю секретаря судового засідання Зінич А.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до Ніжинської районної військової державної адміністрації Чернігівської області, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, ОСОБА_2 , треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «НІЖИН АГРО», виконавчий комітет Ніжинської міської ради Чернігівської області в особі відділу адміністративно-дозвільних процедур, про визнання недійсним рішення органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації права на земельну ділянку та визнання права власності в порядку спадкування, -

встановив:

Позивач звернуласядо суду з вказаним позовом.

Позивач ОСОБА_1 у підготовчесудове засіданняне з`явилась,у заявівід 10.05.2024її представникадвокат ВасюкД.Г.просив підготовчезасідання провестибез їхучасті тапризначити справудо судовогорозгляду.

Від представника відповідача Ніжинської районноївійськової державноїадміністрації Чернігівськоїобласті 28.03.2024до судунадійшла заявав якійпросить підготовчезасідання провестибез участіїх представниката призначитисправу досудового розгляду.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області в підготовче судове засідання не з`явився, клопотань про відкладення підготовчого судового засідання не подав.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про розгляд справи, клопотань про відкладення підготовчого судового засідання від нього не надходило.

Третя особа, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, ТОВ «НІЖИН АГРО»,будучи належнимчином повідомленимпро розглядсправи, в підготовче судове засідання з`явився, клопотань про відкладення підготовчого судового засідання не подав.

Третя особа, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, виконавчий комітетНіжинської міськоїради Чернігівськоїобласті вособі відділуадміністративно-дозвільнихпроцедур до суду не з`явилася, клопотань про відкладення підготовчого судового засідання до суду не подали.

Судом вирішено питання передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання, суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті не надійшло, тому суд вважає, що необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті.

Керуючись ст.197,198,200 ЦПК України, суд,

ухвалив:

підготовче провадження у справі закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Ніжинської районної військової державної адміністрації Чернігівської області, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, ОСОБА_2 , треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «НІЖИН АГРО», виконавчий комітет Ніжинської міської ради Чернігівської області в особі відділу адміністративно-дозвільних процедур, про визнання недійсним рішення органу місцевого самоврядування, скасування державної реєстрації права на земельну ділянку та визнання права власності в порядку спадкування до судового розгляду по суті на 10 год 00 хв 28 червня 2024 року в приміщенні Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи та попередити про наслідки неявки до суду, які передбачені уст.223 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Гагаріна

СудНіжинський міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118939870
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —740/401/24

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Гагаріна Т. О.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Гагаріна Т. О.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Гагаріна Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні