Ухвала
від 13.05.2024 по справі 127/34578/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/34578/23

Провадження 2/127/4529/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 травня 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі судді Короля О.П., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Надра», Товариства з обмеженою відповідальністю «ОТП Факторинг Україна», Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк», Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання», Третього відділу державної виконавчої служби у місті Вінниці Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) про звільнення майна з-під арешту, -

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького міського суду Вінницької області звернулася ОСОБА_1 з позовом до ОСОБА_2 , Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Надра», Товариства з обмеженою відповідальністю «ОТП Факторинг Україна», Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк», Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання» та Третього відділу державної виконавчої служби у місті Вінниці центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про звільнення майна з-під арешту.

Представник позивача подав клопотання про залишення позовної заяви без розгляду.

Суд дійшов висновку про залишення позовної заяви без розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 257 ч.1 п.5, 260, 261 ЦПК України,

УХВАЛИВ :

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Надра», Товариства з обмеженою відповідальністю «ОТП Факторинг Україна», Акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк», Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання», Третього відділу державної виконавчої служби у місті Вінниці Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) про звільнення майна з-під арешту залишити безрозгляду.

Ухвала набрала законної сили з моменту підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга на ухвалу суду подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення13.05.2024
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу118973813
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —127/34578/23

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Король О. П.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Король О. П.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Король О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні