Ухвала
від 10.05.2024 по справі 490/3835/24
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

490/3835/24

н\п 1-кс/490/1864/2024

10.05.2024

Центральний районний суд м. Миколаєва

Справа № 490/3835/24

У Х В А Л А

про накладення арешту на майно

10 травня 2024 року слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши клопотання помічника начальника управління начальник відділення слідчого відділу УСБУ в Херсонській області ОСОБА_4 , погодженого прокурором, про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №22024230000000180 від 19.04.2024, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 111-1, ч. 1 ст. 111-2 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчий, за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на майно, перелік яких зазначений в прохальній частині клопотання.

Досудовим розслідуванням встановлено, що починаючи з кінця березня - початку квітня 2022 року (більш точний час досудовим розслідуванням не встановлений) на окупованих територіях Херсонської області почали створюватись так звані незаконні органи виконавчої влади військово-цивільні адміністрації (ВЦА) (мовою оригіналу: «военно-гражданские администрации» («ВГА»), у тому числі ВЦА Херсонської області, та у подальшому, після проведення фіктивного референдуму, 30.09.2022 підписано так званий «Договір між Російською Федерацією і Херсонською областю про прийняття в Російську Федерацію Херсонської області та створення у складі Російської Федерації нового суб`єкта» (мовою оригіналу - «Договор между Российской Федерацией и Херсонской областью о принятии в Российскую Федерацию Херсонской области и образовании в составе Российской Федерации нового субъекта»).

У результаті вищезазначених подій значна кількість території та населених пунктів Херсонської області, у тому числі місто Херсон у період з 01.03.2022 по 11.11.2022, та вся лівобережна частина Херсонської області з 24.02.2022 по теперішній час, опинились під контролем регулярних з`єднань і підрозділів Збройних Сил та інших військових формувань Російської Федерації, підпорядкованих і скеровуваних ними російських радників та інструкторів Російської Федерації на окупованій частині території Херсонської області.

01.04.2022 головою окупаційної адміністрації Херсонської області ВЦА Херсонської області, видана постанова № 01-р (є загальнодоступною, опублікована на сайті ІНФОРМАЦІЯ_1 за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_2 ), якою затверджено положення «Про тимчасову адміністрацію з управління майном суб`єктів господарювання», згідно якого тимчасова адміністрація це спеціальний режим зовнішнього керівництва майном та майновими правами суб`єкта господарювання; спеціальний орган управління майном та майновими правами суб`єкта господарювання, тимчасово виконуючий функції виконавчого органу даного суб`єкта господарювання по відношенню до належного йому майна і майнових прав для забезпечення збереження майна і здійснення заходів по управлінню ним. Тимчасовий адміністратор юридична або фізична особа-підприємець, що виконує функції тимчасової адміністрації. Керівник тимчасової адміністрації особа, яка призначається за поданням тимчасового адміністратора уповноваженим органом виконавчої влади. Члени тимчасової адміністрації особи, призначені тимчасовим адміністратором для здійснення цілей і функцій тимчасової адміністрації із числа працівників суб`єкта господарювання або тимчасового адміністратора.

На виконання постанови незаконного органу окупаційної влади ВЦА Херсонської області № 01-р від 01.04.2022 видане розпорядження № 06-р від 13.04.2022 «Про окремі заходи по управлінню майном суб`єктів господарювання», згідно якого фактичним керівником тимчасової адміністрації по управлінню майном суб`єктів господарювання на території Каховського, Генічеського, Іванівського, Новотроїцького, Чаплинського районів Херсонської області визначений громадянин України ОСОБА_5 .

У той же час встановлено, що громадянин України ОСОБА_6 , залишившись на тимчасово окупованій території в м. Херсон, знаючи, що Російська Федерація веде агресивну війну проти України, будучи прихильником окупації Російською Федерацією частини території України та встановлення на окупованих територіях незаконно створених Російською Федерацією органів влади, усвідомлюючи вчинення дій, спрямованих на шкоду державній безпеці, суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, умисно, з корисливих мотивів, добровільно прийняв рішення співпрацювати з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора, шляхом підтримання та реалізації їх дій та рішень, передачі матеріальних ресурсів та активів підприємств представникам окупаційної адміністрації.

Так, 23.03.2006 Бериславською районною державною адміністрацією Херсонської області здійснена реєстрація створення юридичної особи Фермерського господарства «Юкос і К» (код ЄДРПОУ 34174889) далі ФГ «Юкос і К», яке здійснює господарську діяльність у галузі вирощування зернових культур, фактичне місцезнаходження - АДРЕСА_1 ). Засновником ФГ «Юкос і К» є громадянин України ОСОБА_7 , який володіє часткою 100% господарства та має прямий вирішальний вплив на його діяльність.

Згідно установчих та реєстраційних документів ФГ «Юкос і К» головою даного фермерського господарства є громадянин ОСОБА_7 , а представником, який має право діяти від імені господарства - ОСОБА_6

Узурпувавши владні повноваження на тимчасово окупованій території Херсонської області, представники окупаційної адміністрації, як зазначено вище, стали формувати вертикаль влади, вживати безліч військових, соціальних, економічних, правових, бюрократичних та адміністративних заходів для того, щоб стерти українську ідентичність місцевих жителів, у тому числі проводити примусову паспортизацію, перереєстрацію українських підприємств та майна юридичних та фізичних осіб за російським законодавством.

Згідно з п. 2 ст. 13 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» (далі - Закон) здійснення господарської діяльності юридичними особами, фізичними особами - підприємцями та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, місцезнаходженням (місцем проживання) яких є тимчасово окупована територія, дозволяється виключно після зміни їхньої податкової адреси на іншу територію України. Правочин, стороною якого є суб`єкт господарювання, місцезнаходженням (місцем проживання) якого є тимчасово окупована територія, є нікчемним.

У той же час, громадянин України ОСОБА_6 , діючи з прямим умислом, спрямованим на допомогу державі-агресору (пособництво), окупаційній адміністрації держави-агресора, з метою заподіяння шкоди Україні, знаючи, що згідно з п. 2 ст. 13 Закону здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, реалізував рішення окупаційної адміністрації держави-агресора (у тому числі постанову ВЦА Херсонської області № 01-р від 01.04.2022 та розпорядження ВЦА Херсонської області № 06-р від 13.04.2022) та добровільно здійснив передачу майнових прав ФГ «Юкос і К» у сумі 186 694, 00 гривень та майна вказаного господарства (розмір та вартість якого не встановлено) окупаційній адміністрації держави-агресора, незаконно діючий на території Херсонської області, шляхом укладення договору № ОУ-3, датованого 11.07.2022, «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» із особі ТОВ «Аграріан» (російською ООО «Аграриан», код 1183668041787, місце знаходження Російська Федерація, м.Вороніж, проспект Праці, 39-а, прим. 1, оф. 37), власником та директором якого є громадянин України ОСОБА_5 .

Згідно умов договору № ОУ-3 від 11.07.2022 право представництва

ФГ «Юкос і К» у будь-яких інстанціях, підписання документів від імені даного фермерського господарства, розпорядження його майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання фондів господарства, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ «Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

При цьому, знаючи, що згідно з п. 2 ст. 13 Закону здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, ОСОБА_6 умисно, добровільно, з метою завдання шкоди Україні вирішив здійснювати вказану діяльність у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора. За таких обставин ОСОБА_6 умисно, добровільно підтримав дії та рішення окупаційної адміністрації держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, у тому числі щодо добровільної передачі матеріальних ресурсів представникам окупаційної адміністрації держави-агресора.

У подальшому ФГ «Юкос і К» продовжило здійснювати господарську діяльність на тимчасово окупованій території Херсонської області, вживаючи заходи по виконанню незаконних рішень окупаційної адміністрації держави-агресора щодо впровадження зони обігу валюти Російської Федерації, сплати податків та зборів до бюджету Російської Федерації та інших.

Крім того, встановлено, що 11.07.2022 між громадянином ОСОБА_5 як представником окупаційної адміністрації держави-агресора та суб`єктами господарської діяльності, а саме:

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676);

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ 33015354);

- сільськогосподарським багатофункціональним кооперативом «Світанок» (код ЄДРПОУ 05440560),

укладені договори «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» № ОУ-1, № ОУ-4 та № ОУ-5 відповідно, згідно із якими право представництва зазначених суб`єктів господарювання у будь-яких інстанціях, підписання документів від їх імені, розпорядження їх майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання їх фондів, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ «Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

У той же час ОСОБА_6 , діючи умисно, з метою підтримання дій та рішень окупаційної адміністрації держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, у тому числі щодо добровільної передачіматеріальних ресурсівпредставникам окупаційноїадміністрації держави-агресора та здійснення їх перереєстрації і подальшої діяльності за законодавством держави-агресора та незаконними нормативними актами окупаційної адміністрації держави-агресора, будучи обізнаним про укладення 11.07.2022 зазначених договорів № ОУ-1, № ОУ-4 та № ОУ-5 «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу», у подальшому прийняв активну участь у здійсненні їх перереєстрації за законодавством Російської Федерації та здійсненні діяльності на тимчасово окупованій території Херсонської області.

Так, громадянин України ОСОБА_6 , діючи у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора, на шкоду національній та економічній безпеці України, в умовах окупації та дії воєнного стану, увійшов у склад засновників перереєстрованих за законодавством Російської Федерації ТОВ «Торговий дім «Продексім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Заозерне, вул. Лесі Українки, 81б, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002356); ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вул. Об`їзна, буд. 8, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002367); та СБК «Світанок» (за російським законодавством зареєстроване як товариство з обмеженою відповідальністю «Світанок» за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Костогризове, вул. Шевченко, буд. 58, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002378).

Крім того, ОСОБА_6 став керівником перереєстрованих за законодавством Російської Федерації СБК (ТОВ) «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», тим самим продовжив здійснення вказаними суб`єктами господарювання господарської діяльності на окупованій території Херсонської області, вживаючи заходи по виконанню незаконних рішень окупаційної адміністрації держави-агресора щодо впровадження зони обігу валюти Російської Федерації, сплати податків та зборів до бюджету Російської Федерації та інших.

Зазначене вказує на вчинення ОСОБА_6 умисних дій, спрямованих на допомогу державі-агресору - Російській Федерації, створеній нею у м. Херсоні та області окупаційній адміністрації з метою завдання шкоди Україні, у тому числі з метою встановлення контролю за галуззю сільського господарства Херсонської області представниками окупаційної адміністрації держави агресора.

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що 11.07.2022 між громадянином ОСОБА_5 як представником окупаційної адміністрації держави-агресора та суб`єктами господарської діяльності, а саме:

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) в особі директора ОСОБА_8 ;

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ 33015354) в особі директора ОСОБА_9 ;

- сільськогосподарським багатофункціональним кооперативом «Світанок» (код ЄДРПОУ 05440560) в особі директора ОСОБА_10 ;

- фермерським господарством «Юкос і К» (код ЄДРПОУ 34174889) в особі представника ОСОБА_6 ,

укладені договори «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» № ОУ-1, № ОУ-4, № ОУ-5 та № ОУ-3 відповідно, згідно яких право представництва зазначених суб`єктів господарювання у будь-яких інстанціях, підписання документів від їх імені, розпорядження їх майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання їх фондів, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ«Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

У той же час ОСОБА_6 , будучи представником, який має право діяти від імені ФГ «Юкос і К», діючи умисно, перебуваючи на лівобережній частині Херсонської області, заручився підтримкою представників окупаційної влади, встановленої державою-агресором на тимчасово окупованій території Херсонської області, з метою продовження провадження господарської діяльності суб`єктами господарської діяльності ТОВ «Торговий дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Відповідно до п. 6 ч.1 ст. 1-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» окупаційна адміністрація Російської Федерації це сукупність державних органів і структур Російської Федерації, функціонально відповідальних за управління тимчасово окупованими територіями та підконтрольних Російській Федерації самопроголошених органів, які узурпували виконання владних повноважень на тимчасово окупованих територіях та які виконували чи виконують властиві органам державної влади чи органам місцевого самоврядування функції на тимчасово окупованій території України, в тому числі органи, організації, підприємства та установи, включаючи правоохоронні та судові органи, нотаріусів та суб`єктів адміністративних послуг.

У той же час ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території Херсонської області,будучи представником, який має право діяти від імені фермерського господарства «Юкос і К», якому відомі порядок і правила провадження господарської діяльності та учать (роль) органів державної влади та органів місцевого самоврядування у господарюванні, підтримуючи дії та рішення окупаційної влади держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, прийняв активну участь у здійсненні їх перереєстрації за законодавством Російської Федерації та провадження господарської діяльності на тимчасово окупованій території Херсонської області.

При цьому, ОСОБА_6 було достовірно відомо, що згідно статті 13 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, а правочини, стороною якого є суб`єкт господарювання, місцезнаходженням (місцем проживання) якого є тимчасово окупована територія, є нікчемними.

Не зважаючи на зазначене, діючи у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора на шкоду національній та економічній безпеці України в умовах окупації та дії воєнного стану, громадянин ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, перереєстрував та увійшов у склад засновників перереєстрованих за законодавством Російської Федерації ТОВ «Торговий дім «Продексім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Заозерне, вул. Лесі Українки, 81б, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002356); ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вул. Об`їзна, буд. 8, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб російської федерації за номером 1239500002367); та СБК «Світанок» (за російським законодавством зареєстроване як товариство з обмеженою відповідальністю «Світанок» за адресою: АДРЕСА_2 , включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002378).

Крім того, ОСОБА_6 , усвідомлюючи протиправний характер своєї діяльності, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, став керівником перереєстрованих за законодавством Російської Федерації СБК (ТОВ) «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», тим самим продовжив здійснення вказаними суб`єктами господарювання господарської діяльності на окупованій території Херсонської області у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Зокрема, отримані під час здійснення досудового розслідування докази вказують на наявність господарських відносин між ТОВ «Торговий дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» в особі громадянина ОСОБА_6 з однієї сторони, та ТОВ «Аграріан» (російською ООО «Аграриан», код 1183668041787, місце знаходження Російська Федерація, м.Вороніж, проспект Праці, буд. 39-а, прим. 1, оф. 37) в особі ОСОБА_5 , який відповідно до розпорядження незаконного органу окупаційної влади ВЦА Херсонської області № 06-р від 13.04.2022 «Про окремі заходи по управлінню майном суб`єктів господарювання», визначений керівником тимчасової адміністрації по управлінню майном суб`єктів господарювання на території Каховського, Генічеського, Іванівського, Новотроїцького, Чаплинського районів Херсонської області.

Так, встановлено, що ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, діючи від імені ФГ «Юкос і К», уклав договір № ОУ-3, датований 11.07.2022, «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» із ТОВ «Аграріан», в особі ОСОБА_5 , який діяв як представник окупаційної адміністрації держави-агресора.

Також, встановлено, що ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово-окупованій території с. Заозерного Каховського району Херсонської області, діючі від імені ТОВ «Торговий дім «Продексім», як представник за довіреністю, 26.03.2023 прийняв на відповідальне зберігання від ТОВ «Аграріан» матеріальні цінності на суму 45760000, 00 російських рублів.

Крім того, ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 01.01.2023, діючи від імені ТОВ «Аграріан» виступав як підзвітна особа, якій були видані грошові кошти та майно на суму 24919 731,5 російських рублів для здійснення оплати видатків даного товариства, у тому числі по взаємовідносинам ТОВ «Аграріан» із ТОВ «Ланаподове 1», СБК «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім».

Також, ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території

с. Костогризово Каховського району Херсонської області, діючи від імені ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», 30.03.2023 уклав договір товарного кредиту на суму 83432501 російських рублів із СБК «Світанок», від імені якого виступила керуюча компанія «Аграріан» в особі ОСОБА_5 .

Крім того, ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території

смт. Горностаївка Херсонської області, діючи від імені ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», 30.03.2023 уклав договір товарного кредиту на суму 3626922 російських рублів із ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», від імені якого виступила керуюча компанія «Аграріан» в особі ОСОБА_5 .

Зазначене вказує на вчинення ОСОБА_6 умисних дій, спрямованих на провадження ТОВ «Торговий Дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

09.05.2024 підозрюваному ОСОБА_6 було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.111-1 та ч.1 ст. 111-2КК України.

Прокурор в судовому засіданні клопотання підтримав, просив його задовольнити.

Згідно ч.2 ст.172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Заслухавши думку прокурора, дослідивши матеріали клопотання та додані до нього письмові документи, вважаю, що клопотання слід задовольнити виходячи з наступних підстав.

Як вбачається з матеріалів справи, слідчим відділом УСБУ в Херсонській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №22024230000000180 від 19.04.2024 за підозрою громадянина України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 111-1, ч. 1 ст. 111-2 КК України.

Судом встановлено,що ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 111-1, ч. 1 ст. 111-2 КК України.

Згідно матеріалів досудового розслідування, громадянин України ОСОБА_6 , діючи з прямим умислом, спрямованим на допомогу державі-агресору (пособництво), окупаційній адміністрації держави-агресора, з метою заподіяння шкоди Україні, знаючи, що згідно з п. 2 ст. 13 Закону здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, реалізував рішення окупаційної адміністрації держави-агресора (у тому числі постанову ВЦА Херсонської області № 01-р від 01.04.2022 та розпорядження ВЦА Херсонської області № 06-р від 13.04.2022) та добровільно здійснив передачу майнових прав ФГ «Юкос і К» у сумі 186 694, 00 гривень та майна вказаного господарства (розмір та вартість якого не встановлено) окупаційній адміністрації держави-агресора, незаконно діючий на території Херсонської області, шляхом укладення договору № ОУ-3, датованого 11.07.2022, «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» із особі ТОВ «Аграріан» (російською ООО «Аграриан», код 1183668041787, місце знаходження Російська Федерація, м.Вороніж, проспект Праці, 39-а, прим. 1, оф. 37), власником та директором якого є громадянин України ОСОБА_5 .

Згідно умов договору № ОУ-3 від 11.07.2022 право представництва

ФГ «Юкос і К» у будь-яких інстанціях, підписання документів від імені даного фермерського господарства, розпорядження його майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання фондів господарства, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ «Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

При цьому, знаючи, що згідно з п. 2 ст. 13 Закону здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, ОСОБА_6 умисно, добровільно, з метою завдання шкоди Україні вирішив здійснювати вказану діяльність у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора. За таких обставин ОСОБА_6 умисно, добровільно підтримав дії та рішення окупаційної адміністрації держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, у тому числі щодо добровільної передачі матеріальних ресурсів представникам окупаційної адміністрації держави-агресора.

У подальшому ФГ «Юкос і К» продовжило здійснювати господарську діяльність на тимчасово окупованій території Херсонської області, вживаючи заходи по виконанню незаконних рішень окупаційної адміністрації держави-агресора щодо впровадження зони обігу валюти Російської Федерації, сплати податків та зборів до бюджету Російської Федерації та інших.

Крім того, встановлено, що 11.07.2022 між громадянином ОСОБА_5 як представником окупаційної адміністрації держави-агресора та суб`єктами господарської діяльності, а саме:

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676);

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ 33015354);

- сільськогосподарським багатофункціональним кооперативом «Світанок» (код ЄДРПОУ 05440560),

укладені договори «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» № ОУ-1, № ОУ-4 та № ОУ-5 відповідно, згідно із якими право представництва зазначених суб`єктів господарювання у будь-яких інстанціях, підписання документів від їх імені, розпорядження їх майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання їх фондів, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ «Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

У той же час ОСОБА_6 , діючи умисно, з метою підтримання дій та рішень окупаційної адміністрації держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, у тому числі щодо добровільної передачіматеріальних ресурсівпредставникам окупаційноїадміністрації держави-агресора та здійснення їх перереєстрації і подальшої діяльності за законодавством держави-агресора та незаконними нормативними актами окупаційної адміністрації держави-агресора, будучи обізнаним про укладення 11.07.2022 зазначених договорів № ОУ-1, № ОУ-4 та № ОУ-5 «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу», у подальшому прийняв активну участь у здійсненні їх перереєстрації за законодавством Російської Федерації та здійсненні діяльності на тимчасово окупованій території Херсонської області.

Так, громадянин України ОСОБА_6 , діючи у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора, на шкоду національній та економічній безпеці України, в умовах окупації та дії воєнного стану, увійшов у склад засновників перереєстрованих за законодавством Російської Федерації ТОВ «Торговий дім «Продексім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Заозерне, вул. Лесі Українки, 81б, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002356); ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вул. Об`їзна, буд. 8, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002367); та СБК «Світанок» (за російським законодавством зареєстроване як товариство з обмеженою відповідальністю «Світанок» за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Костогризове, вул. Шевченко, буд. 58, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002378).

Крім того, ОСОБА_6 став керівником перереєстрованих за законодавством Російської Федерації СБК (ТОВ) «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», тим самим продовжив здійснення вказаними суб`єктами господарювання господарської діяльності на окупованій території Херсонської області, вживаючи заходи по виконанню незаконних рішень окупаційної адміністрації держави-агресора щодо впровадження зони обігу валюти Російської Федерації, сплати податків та зборів до бюджету Російської Федерації та інших.

Зазначене вказує на вчинення ОСОБА_6 умисних дій, спрямованих на допомогу державі-агресору - Російській Федерації, створеній нею у м. Херсоні та області окупаційній адміністрації з метою завдання шкоди Україні, у тому числі з метою встановлення контролю за галуззю сільського господарства Херсонської області представниками окупаційної адміністрації держави агресора.

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що 11.07.2022 між громадянином ОСОБА_5 як представником окупаційної адміністрації держави-агресора та суб`єктами господарської діяльності, а саме:

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) в особі директора ОСОБА_8 ;

- товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ 33015354) в особі директора ОСОБА_9 ;

- сільськогосподарським багатофункціональним кооперативом «Світанок» (код ЄДРПОУ 05440560) в особі директора ОСОБА_10 ;

- фермерським господарством «Юкос і К» (код ЄДРПОУ 34174889) в особі представника ОСОБА_6 ,

укладені договори «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» № ОУ-1, № ОУ-4, № ОУ-5 та № ОУ-3 відповідно, згідно яких право представництва зазначених суб`єктів господарювання у будь-яких інстанціях, підписання документів від їх імені, розпорядження їх майном, грошовими коштами та іншими активами, укладення договорів, відкриття банківських рахунків, прийняття на роботу та звільнення працівників, видача наказів та інших внутрішніх документів, порядок використання їх фондів, здійснення перереєстрації тощо, перейшло до одноособових повноважень ТОВ«Аграріан» в особі представника окупаційної адміністрації держави-агресора ОСОБА_5 .

У той же час ОСОБА_6 , будучи представником, який має право діяти від імені ФГ «Юкос і К», діючи умисно, перебуваючи на лівобережній частині Херсонської області, заручився підтримкою представників окупаційної влади, встановленої державою-агресором на тимчасово окупованій території Херсонської області, з метою продовження провадження господарської діяльності суб`єктами господарської діяльності ТОВ «Торговий дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Відповідно до п. 6 ч.1 ст. 1-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» окупаційна адміністрація Російської Федерації це сукупність державних органів і структур Російської Федерації, функціонально відповідальних за управління тимчасово окупованими територіями та підконтрольних Російській Федерації самопроголошених органів, які узурпували виконання владних повноважень на тимчасово окупованих територіях та які виконували чи виконують властиві органам державної влади чи органам місцевого самоврядування функції на тимчасово окупованій території України, в тому числі органи, організації, підприємства та установи, включаючи правоохоронні та судові органи, нотаріусів та суб`єктів адміністративних послуг.

У той же час ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території Херсонської області,будучи представником, який має право діяти від імені фермерського господарства «Юкос і К», якому відомі порядок і правила провадження господарської діяльності та учать (роль) органів державної влади та органів місцевого самоврядування у господарюванні, підтримуючи дії та рішення окупаційної влади держави-агресора, що стосуються діяльності господарських підприємств, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, прийняв активну участь у здійсненні їх перереєстрації за законодавством Російської Федерації та провадження господарської діяльності на тимчасово окупованій території Херсонської області.

При цьому, ОСОБА_6 було достовірно відомо, що згідно статті 13 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» здійснення господарської діяльності на тимчасово окупованій території заборонено, а правочини, стороною якого є суб`єкт господарювання, місцезнаходженням (місцем проживання) якого є тимчасово окупована територія, є нікчемними.

Не зважаючи на зазначене, діючи у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора на шкоду національній та економічній безпеці України в умовах окупації та дії воєнного стану, громадянин ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, перереєстрував та увійшов у склад засновників перереєстрованих за законодавством Російської Федерації ТОВ «Торговий дім «Продексім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Заозерне, вул. Лесі Українки, 81б, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002356); ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (за російським законодавством зареєстроване за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вул. Об`їзна, буд. 8, включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб російської федерації за номером 1239500002367); та СБК «Світанок» (за російським законодавством зареєстроване як товариство з обмеженою відповідальністю «Світанок» за адресою: АДРЕСА_2 , включене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб Російської Федерації за номером 1239500002378).

Крім того, ОСОБА_6 , усвідомлюючи протиправний характер своєї діяльності, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 30.03.2023, став керівником перереєстрованих за законодавством Російської Федерації СБК (ТОВ) «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», тим самим продовжив здійснення вказаними суб`єктами господарювання господарської діяльності на окупованій території Херсонської області у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Зокрема, отримані під час здійснення досудового розслідування докази вказують на наявність господарських відносин між ТОВ «Торговий дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» в особі громадянина ОСОБА_6 з однієї сторони, та ТОВ «Аграріан» (російською ООО «Аграриан», код 1183668041787, місце знаходження Російська Федерація, м.Вороніж, проспект Праці, буд. 39-а, прим. 1, оф. 37) в особі ОСОБА_5 , який відповідно до розпорядження незаконного органу окупаційної влади ВЦА Херсонської області № 06-р від 13.04.2022 «Про окремі заходи по управлінню майном суб`єктів господарювання», визначений керівником тимчасової адміністрації по управлінню майном суб`єктів господарювання на території Каховського, Генічеського, Іванівського, Новотроїцького, Чаплинського районів Херсонської області.

Так, встановлено, що ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, діючи від імені ФГ «Юкос і К», уклав договір № ОУ-3, датований 11.07.2022, «Про передачу повноважень одноособового виконавчого органу» із ТОВ «Аграріан», в особі ОСОБА_5 , який діяв як представник окупаційної адміністрації держави-агресора.

Також, встановлено, що ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово-окупованій території с. Заозерного Каховського району Херсонської області, діючі від імені ТОВ «Торговий дім «Продексім», як представник за довіреністю, 26.03.2023 прийняв на відповідальне зберігання від ТОВ «Аграріан» матеріальні цінності на суму 45760000, 00 російських рублів.

Крім того, ОСОБА_6 , перебуваючи у невстановлені досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 01.01.2023, діючи від імені ТОВ «Аграріан» виступав як підзвітна особа, якій були видані грошові кошти та майно на суму 24919 731,5 російських рублів для здійснення оплати видатків даного товариства, у тому числі по взаємовідносинам ТОВ «Аграріан» із ТОВ «Ланаподове 1», СБК «Світанок» та ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім».

Також, ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території

с. Костогризово Каховського району Херсонської області, діючи від імені ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», 30.03.2023 уклав договір товарного кредиту на суму 83432501 російських рублів із СБК «Світанок», від імені якого виступила керуюча компанія «Аграріан» в особі ОСОБА_5 .

Крім того, ОСОБА_6 , перебуваючи на тимчасово окупованій території

смт. Горностаївка Херсонської області, діючи від імені ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», 30.03.2023 уклав договір товарного кредиту на суму 3626922 російських рублів із ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», від імені якого виступила керуюча компанія «Аграріан» в особі ОСОБА_5 .

Враховуючи наведені обставини, матеріали досудового розслідування містять обгрунтовану інформацію про можливе вчинення ОСОБА_6 умисних дій, спрямованих на провадження ТОВ «Торговий Дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», СБК «Світанок» та ФГ «Юкос і К» господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора.

Згідно даних Єдиного державногореєстру юридичнихосіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань отримано наступну інформацію про ТОВ «Торговий дім «Продексім», ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім», ФГ «Юкос і К» та СБК «Світанок», а саме:

1. щодо ТОВ «Торговий дім «Продексім»:

-найменування юридичної особи: «Торговий дім «Продексім»;

-ідентифікаційний код юридичної особи: НОМЕР_1 ;

-організаційно-правова форма юридичної особи: товариство з обмеженою відповідальністю;

-місцезнаходження юридичної особи: 73003, Україна, Херсонська область, місто Херсон, вулиця Канатна, будинок 21 / вулиця Гетьмана Сагайдачного, будинок 41

-державна реєстрація створення юридичної особи: 14.09.2004, виконавчий комітет Херсонської міської ради

-розрахункові рахунки юридичної особи: НОМЕР_2 - в АТ «Перший український міжнародний банк»; НОМЕР_3 - в АТ «РайффайзенБанк» у м. Києві; НОМЕР_4 ; НОМЕР_5 ; НОМЕР_6 ; НОМЕР_7 - в АТ "Укрексімбанк"; НОМЕР_8 ; НОМЕР_9 - в АТ "Креді Агріколь Банк"; НОМЕР_10 ; НОМЕР_11 - в АТ "Прокредит Банк "; НОМЕР_12 - в АТ "Сенс Банк "; НОМЕР_13 - в АТ "ОТП Банк"; НОМЕР_14 - в Казначействі України.

2. щодо ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім»:

-найменування юридичної особи: «Торговий дім «Горностаївський райагрохім»;

-ідентифікаційний код юридичної особи: НОМЕР_15 ;

-організаційно-правова форма юридичної особи: товариство з обмеженою відповідальністю;

-місцезнаходження юридичної особи: Україна, 74600, Херсонська область, Горностаївський район, селище міського типу Горностаївка, вулиця Об`їзна, будинок 8;

-державна реєстрація створення юридичної особи: 02.09.2004, Виконавчий Комітет Херсонської міської ради;

- розрахункові рахунки юридичної особи: НОМЕР_16 - в АТ «Перший український міжнародний банк»; НОМЕР_17 - в АТ «РайффайзенБанк» у м. Києві; НОМЕР_18 , НОМЕР_19 , НОМЕР_20 , НОМЕР_21 , UA483223130000026107000000665, НОМЕР_22 , НОМЕР_23 - в АТ "Укрексімбанк"; НОМЕР_24 - в АТ "Креді Агріколь Банк"; НОМЕР_25 - в АТ "Сенс Банк".

3.щодо СБК «Світанок»:

-найменування юридичної особи: "Світанок";

-ідентифікаційний код юридичної особи: НОМЕР_26 ;

-організаційно-правова форма юридичної особи: сільськогосподарський багатофункціональний кооператив;

-місцезнаходження юридичної особи: Україна, 74844, Херсонська область, Каховський район, село Костогризове, вулиця Гагаріна, будинок 12;

-державна реєстрація створення юридичної особи: 19.08.2006, Каховська районна державна адміністрація Херсонської області;

-розрахункові рахунки юридичної особи: НОМЕР_27 , НОМЕР_28 , НОМЕР_27 - в АТ «Перший український міжнародний банк»; НОМЕР_29 , НОМЕР_30 , НОМЕР_31 , НОМЕР_32 - в АТ «РайффайзенБанк» у м. Києві; НОМЕР_33 , НОМЕР_34 - в АТ "Укрексімбанк"; НОМЕР_35 в Казначействі України; НОМЕР_36 - в АТ "Креді Агріколь Банк"; НОМЕР_37 , НОМЕР_38 , НОМЕР_39 в ХОУ АТ «Ощадбанк».

4.щодо ФГ « ОСОБА_11 :

-найменування юридичної особи: «Юкос і К»;

-ідентифікаційний код юридичної особи: НОМЕР_40 ;

-організаційно-правова форма юридичної особи: фермерське господарство;

-місцезнаходження юридичної особи: Україна, 74300, Херсонська область, Бериславський район, місто Берислав, вулиця Леніна, будинок 115;

-державна реєстрація створення юридичної особи: 23.03.2006, Бериславська районна державна адміністрація Херсонської області;

-розрахункові рахунки юридичної особи: НОМЕР_41 , НОМЕР_42 - в АТ «Перший український міжнародний банк»; НОМЕР_43 - в АТ «РайффайзенБанк» у м. Києві; НОМЕР_44 , НОМЕР_45 , НОМЕР_46 , НОМЕР_47 , НОМЕР_48 , НОМЕР_49 , НОМЕР_50 - в АТ "Укрексімбанк"; НОМЕР_51 в Казначействі України; НОМЕР_52 - в АТ "Креді Агріколь Банк"; НОМЕР_37 , НОМЕР_53 в АТ «Кредобанк», НОМЕР_54 в АТ «СенсБанк».

Згідно з ст. 131 КПК України заходами забезпечення кримінального провадження, серед іншого є арешт майна, який застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Відповідно до ч.1ст.170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи.

Зважаючи на вищенаведене та з урахуванням виниклої в межах досудового розслідування кримінального провадження необхідності щодо вжиття заходів забезпечення кримінального провадження, а також враховуючи те, що ОСОБА_6 повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, згідно санкції якого до майна підозрюваного може бути застосована конфіскація майна, то суд вважає обґрунтованими покликання на виниклу необхідність у накладенні арешту на майно, та вважає, що таке клопотання слід задовольнити.

Керуючись вимогами ст. ст.131,170-173,309,395 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, а саме:

- корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) у розмірі 4000000, 00 гривень; корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ«Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ33015354)у розмірі5000000,00гривень; корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу СБК «Світанок» (код ЄДРПОУ 05440560)у розмірі7450,00гривень; корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу

ФГ «Юкос і К» (код ЄДРПОУ34174889) у розмірі 186 694, 00 гривень, шляхом заборони відчуження та розпорядження, з метою конфіскації майна;

- належні ТОВ «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна:

1)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:03:001:0177 за адресою: АДРЕСА_3 "в";

2)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0729;

3)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0728;

4)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0727;

5)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0726;

6)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0725;

7)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0734;

8)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0732;

9)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0733;

10)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0731;

11)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0730;

12)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0740;

13)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0739;

14)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0738;

15)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0737;

16)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0736;

17)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0735;

18)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0724;

19)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0723;

20)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0722;

21)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0721;

22)земельна ділянка з кадастровим номером 6520681200:02:001:0720;

23)майновий комплекс нежитлових будівель по зберіганню сільськогосподарської техніки та сільськогосподарського інвентаря за адресою: АДРЕСА_3 (земельні ділянки місця розташування: кадастровий номер: 6523581800:03:001:0107, кадастровий номер: 6523581800:03:001:0108, кадастровий номер: 6523581800:07:016:0005);

24)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:009:0042 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

25)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:002:0053 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

26)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:009:0053 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

27)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:002:0082 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

28)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:002:0083 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

29)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:009:0041 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Заозерненська;

30)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

31)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0024 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

32)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

33)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0021 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

34)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0005 за адресою: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Волинська (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

35)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

36)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

37)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

38)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

39)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

40)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

41)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:003:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

42)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

43)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

44)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:061:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

45)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:018:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

46)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

47)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:03:001:0263 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

48)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:03:001:0264 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

49)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

50)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

51)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

52)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:003:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

53)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

54)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

55)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0029 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

56)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0021 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

57)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

58)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

59)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

60)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

61)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

62)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

63)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

64)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

65)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:059:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

66)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

67)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

68)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

69)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

70)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:06:006:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

71)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:06:006:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

72)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

73)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

74)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0021 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

75)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

76)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

77)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

78)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

79)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

80)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

81)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

82)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

83)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:05:057:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

84)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

85)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

86)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

87)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0021 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

88)земельна ділянка з кадастровим номером 6524480500:06:103:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

89)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:016:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

90)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:017:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

91)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0030 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

92)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:06:006:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

93)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:06:007:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

94)земельна ділянка з кадастровим номером 6524480500:06:103:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

95)земельна ділянка з кадастровим номером 6524480500:06:107:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

96)земельна ділянка з кадастровим номером 6524480500:06:107:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

97)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:06:004:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

98)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

99)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

100)земельна ділянка з кадастровим номером 6524480500:06:107:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

101)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

102)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

103)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:026:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

104)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:010:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

105)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:017:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

106)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

107)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

108)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

109)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

110)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:061:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

111)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0021 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

112)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

113)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

114)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:05:021:0026 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

115)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

116)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0028 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

117)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0028 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

118)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0031 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

119)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

120)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:059:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

121)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:059:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

122)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

123)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

124)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:064:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

125)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

126)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:062:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

127)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

128)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:058:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

129)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

130)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

131)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

132)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

133)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

134)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:059:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

135)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:063:0030 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

136)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

137)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:053:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

138)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:050:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

139)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0028 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

140)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:061:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

141)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

142)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:050:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

143)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:002:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

144)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:065:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

145)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

146)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

147)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

148)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

149)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:07:026:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

150)земельна ділянка з кадастровим номером 6525484700:03:005:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

151)земельна ділянка з кадастровим номером 6525484700:04:010:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

152)земельна ділянка з кадастровим номером 6525484700:03:013:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

153)земельна ділянка з кадастровим номером 6525484700:04:010:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

154)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:018:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

155)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:004:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

156)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:015:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

157)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:017:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

158)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:015:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

159)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:001:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

160)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:016:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

161)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:016:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

162)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:016:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

163)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:016:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

164)земельна ділянка з кадастровим номером 6525484700:03:001:0182 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

165)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:018:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

166)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

167)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

168)земельна ділянка з кадастровим номером 6523581800:05:017:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

169)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

170)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:067:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

171)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0024 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

172)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

173)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:057:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

174)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:054:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

175)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:054:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

176)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:070:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

177)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:054:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

178)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

179)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:054:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

180)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

181)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:055:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

182)земельна ділянка з кадастровим номером 6523580700:06:060:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису), шляхом заборони відчуження та розпорядження, з метою конфіскації майна;

- належні ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ 33015354)

на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна:

1)насосна станція за адресою: Херсонська обл., Горностаївський р., с. Василівка, вулиця Сонячна, будинок 24;

2)будівля - склад-холодильник для зберігання овочів та фруктів за адресою: Херсонська обл., Горностаївський р., смт. Горностаївка, вулиця Об`їзна, будинок 6"б";

3)комплекс - ремонтні майстерні та підсобні приміщення за адресою: Херсонська обл., Горностаївський р., смт. Горностаївка, вулиця Українська,

будинок 49;

4)адміністративна нежитлова будівля за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вулиця Українська, будинок 28;

5)квартира однокімнатна, загальна площа (кв.м): 32.3, житлова площа (кв.м): 17.4, за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вулиця Леніна, будинок 305, квартира 46;

6)комплекс (опис: диспечерська, навіс, оглядова яма - літ."А, а, а1"-49,6 кв.м.; магазин, ганок - літ. "Б,б"-115,0 кв.м.; ангар - літ."В"-339,6 кв.м.; службове приміщення - літ. "Г"-59,8 кв.м.; склад - літ."Д,Е,З"-1085,8 кв.м; вбиральня - літ. "Ж"; навіс - літ."І,К"; заправка - літ."Л" - 14,8 кв.м.; плотня, котельня - літ. "М"-126,4 кв.м.; гараж, оглядові ями - літ. "Н,н,н1,н2"-283,3 кв.м; слюсарня - літ."О"-92,1кв.м.; адмінбудівля, веранда - літ. "П,п"-189,9 кв.м.; пекарня - літ."Р" -100,7 кв.м.; склади - літ."С" -157,5 кв.м.; гаражі-склади, оглядові ями- літ. "Т,т,т1"-183,0 кв.м.;гараж-електроцех, оглядова яма - літ."У,у" - 76,8 кв.м.; склад -літ."Ф"- 60,1 кв.м.; гараж -літ."Х", гаражі, оглядові ямиліт."Ц,ц,ц1"-110,9 кв.м.; прохідна -літ."Ч"-8,7 кв.м.; огорожі - №1-8; заправочні колонки - №9-12; баки для ПММ- № 13-18; басейн для води - № 19; замощення - № І) за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вулиця Об`їзна, будинок 8;

7)комплекс автомобільного газозаправного пункту за адресою: Херсонська область, Горностаївський район, смт. Горностаївка, вулиця Об`їзна, будинок, 6А;

8)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:02:001:0259 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

9)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:021:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

10)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:005:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

11)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

12)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0026 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

13)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0485 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

14)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:005:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

15)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:06:018:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

16)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

17)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0031 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

18)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

19)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0504 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

20)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

21)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0024 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

22)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0005 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

23)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0494 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

24)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0497 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

25)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0502 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

26)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0496 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

27)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

28)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

29)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

30)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

31)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

32)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0026 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

33)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:004:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

34)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

35)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:010:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

36)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:012:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

37)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:02:001:0192 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

38)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0413 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

39)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0412 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

40)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0003 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

41)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

42)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:019:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

43)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:004:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

44)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:06:001:0046 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

45)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:06:018:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

46)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0340 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

47)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0342 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

48)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0338 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

49)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0339 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

50)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:06:003:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

51)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0026 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

52)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0213 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

53)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:005:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

54)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:05:005:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

55)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0218 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

56)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0215 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

57)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

58)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0188 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

59)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:05:018:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

60)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0183 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

61)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0186 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

62)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0042 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

63)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0035 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

64)земельна ділянка з кадастровим номером 6522684000:02:001:0038 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

65)земельна ділянка з кадастровим номером 6522680500:04:001:0014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису), шляхом заборони відчуження та розпорядження, з метою конфіскації майна;

-належні СБК «Світанок» (код ЄДРПОУ05440560) на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна:

1)нежитлові будівлі та споруди автогаражу за адресою: АДРЕСА_4 ;

2)нежитлові будівлі та споруди механізованого загіну №1 (опис: будівля майстерні "А", при неї: навіс "а"; будівля майстерні "А1"; пункт охорони "Б", площа 7,9 кв.м.; ганок "б"; будинок механізаторів "В"; прибудова "в"; ганок з навісом "в1"; вбиральня-душ "Г"; ангар "Д"; підсобна будівля "Е", площа 9,9 кв.м.; будівля АЗС "Ж", площею 12,1 кв.м.; будівля АЗС "З"; будівля АЗС "К"; будівля газоелектрозварювання "Л"; навіс "М"; огорожа №1-4; споруда №5-2,3,І; (площа літер А, А1, а становить 361,6 кв.м.; площа В,в,в1 становить 123,7 кв.м.)), за адресою: АДРЕСА_4 ;

3)нежитлові будівлі та споруди будівельного майданчика (опис: Адмінбудівля "А", площа 84,5 кв.м., при неї: прибудова "а"; ганок з навісом "а1"; тамбур "а2"; будівля плотні "Б", площа 109,0 кв.м.; склад запчастин "В", площа 356,0 кв.м.; склад запчастин "Г", площа 293,6 кв.м.; підсобна будівля "Д"; вбиральня "Е"; підсобна будівля "Ж"; підсобна будівля "З"; підсобна будівля "К"; огорожа №1-3; споруда №4, №ІІ-ІV), за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Костогризове, вулиця Шевченко, будинок 58;

4)нежитлова будівля складу за адресою: АДРЕСА_4 ;

5)нежитлові будівлі та споруди тіку за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Костогризове, вулиця Гагаріна, будинок, 3А;

6)будівля пошти (загальна площа (кв.м): 156.4, опис: А-будівля пошти; а-ганок; а1-ганок; №1-вимощення) за адресою: Херсонська область, Каховський район,

с. Костогризове, вулиця Гагаріна, будинок, 18В;

7)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:041:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

8)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:02:001:1027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

9)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0018 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

10)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

11)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:035:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

12)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:034:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

13)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:07:050:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

14)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:07:045:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

15)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:030:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

16)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:034:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

17)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:043:0019 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

18)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:037:0024 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

19)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0010 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

20)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:041:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

21)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:07:049:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

22)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:039:0031 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

23)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:038:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

24)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:035:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

25)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:026:0029 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

26)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

27)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:07:050:0063 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

28)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

29)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:036:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

30)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:08:034:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

31)земельна ділянка з кадастровим номером 6523582700:07:048:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису), шляхом заборони відчуження та розпорядження, з метою конфіскації майна;

-належні ФГ «Юкос і К» (код ЄДРПОУ34174889) на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна:

1)квартира однокімнатна (загальна площа (кв.м): 37.4, житлова площа (кв.м): за адресою: АДРЕСА_5 ;

2)житловий будинок (загальна площа (кв.м): 72.3, житлова площа (кв.м): 43.6), за адресою: АДРЕСА_6 ;

3)внутрішньогосподарська зрошувальна система за адресою: Херсонська область, Бериславський район, м. Берислав, вулиця 1 Травня, будинок 518;

4)об`єкт нерухомого майна "Центральна ремонтна майстерня" за адресою: Херсонська область, Бериславський район, м. Берислав, вулиця Леніна, будинок 115;

5)нерухоме майно: літ.А,Б,В,Г,Д,Є, розташоване за адресою: Херсонська область, Бериславський район, сщ. Шляхове, вулиця Чкалова, будинок б/н;

6)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:0041 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

7)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:016:0041 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

8)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:0110 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

9)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0091 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

10)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0287 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

11)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:0062 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

12)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:032:0017 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

13)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:035:7025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

14)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:7101 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

15)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0097 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

16)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:042:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

17)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0190 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

18)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1234 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

19)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0285 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

20)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:015:0009 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

21)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:011:0011 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

22)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:003:0006 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

23)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:033:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

24)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0001 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

25)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:0104 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

26)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0261 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

27)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0260 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

28)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0013 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

29)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

30)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1230 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

31)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0185 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

32)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0094 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

33)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0015 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

34)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

35)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:025:0007 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

36)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:041:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

37)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:012:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

38)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0035 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

39)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0045 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

40)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:063:0034 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

41)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0024 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

42)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0025 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

43)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0035 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

44)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0034 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

45)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1215 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

46)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1214 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

47)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0213 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

48)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0214 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

49)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0315 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

50)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:030:1364 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

51)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:036:0339 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

52)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:010:0004 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

53)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0124 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

54)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:018:0016 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

55)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0064 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

56)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:011:0020 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

57)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:1195 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

58)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:021:0365 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

59)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1278 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

60)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0278 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

61)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:1277 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

62)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:0277 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

63)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0236 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

64)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1236 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

65)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0059 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

66)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:0091 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

67)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:7099 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

68)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:035:7023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

69)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:0196 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

70)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1232 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

71)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:021:0371 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

72)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:1203 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

73)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:1202 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

74)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:021:0370 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

75)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:035:0002 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

76)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:0078 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

77)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0316 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

78)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1288 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

79)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:0033 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

80)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:017:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

81)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0098 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

82)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:038:7014 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

83)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:034:7056 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

84)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:025:0008 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

85)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0052 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

86)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0051 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

87)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:015:0035 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

88)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:005:0012 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

89)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0078 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

90)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:001:0047 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

91)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1253 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

92)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:019:0253 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

93)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:045:1352 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

94)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:021:0361 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

95)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:021:0369 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

96)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:006:1199 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

97)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:007:1217 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

98)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:004:0027 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

99)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:011:0022 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

100)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:011:0023 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису);

101)земельна ділянка з кадастровим номером 6520688400:02:062:0035 (право володіння, користування і розпорядження на підставі договору емфітевзису), шляхом заборони відчуження та розпорядження, з метою конфіскації майна;

- належну ТОВ «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарську техніку згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

ВласникВид машиниМаркаРік випускуЗаводський номерСвідоцтвоНомерний знакДата свідоцтваТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Борона ротаційнаANTOKS-92019318ОМ03045926.03.2020ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ГноєрозкидачПЕТРОВ ПРТ.10201900002ЕЕ23328321616ВТ17.10.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Борона ротаційнаANTOKS-92018222ЕЕ20826415.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Навантажувач телескопічнийJCB 5302004SLP530EB4E1065560ЕЕ19525920844ВТ04.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Екскаватор-навантажувачJCB 3CX2000SLP3CХTSYE0488523ЕЕ19526020845ВТ04.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP365201810166241ЕЕ19524203.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP350201810166242ЕЕ19524303.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP375201810166233ЕЕ19523603.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP320201810166234ЕЕ19523703.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP415201810166235ЕЕ19523803.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP355201810166236ЕЕ19523903.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP355201810166237ЕЕ19524003.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP330201810166240ЕЕ19524103.04.2019ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 6110B20181YR6110BKJN500376ЕЕ15201319797ВТ03.08.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 6110B20181YR6110BTJN500391ЕЕ15201019794ВТ03.08.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 6110B20181YR6110BVJN500382ЕЕ15201119795ВТ03.08.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 6110B20181YR6110BCJN500381ЕЕ15201219796ВТ03.08.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Агрегат грунтообробнийVADERSTAD CARRIER 8202017CR00013989ЕЕ12671103.03.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїWESTERN CP600-G7T2017430F60.17ЕЕ11924007.02.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїWESTERN CP600-G7T2017422F61.17ЕЕ11924107.02.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїWESTERN CP600-G7T2017422F62.17ЕЕ11924207.02.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїWESTERN CP600-G7T2017422F63.17ЕЕ11924307.02.2018ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг напівнавісний оборотнийGREGOIRE BESSON RB71 5/160/902017141599ЕЕ10749805.12.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийGREGOIRE-BESSON SPML B9 8/170/1002017142850ЕЕ10749905.12.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201789205365ЕЕ10295218919ВТ30.10.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор гусеничнийChallenger MT765E2017AGCC0765AHNCC1039ЕЕ10295318920ВТ30.10.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка кукурудзянаCASE IH MRX 8702016786642090ЕЕ08689604.08.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка для збирання соняшникаMORESIL GB-7502017GB16117ЕЕ08472224.07.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗернометМЗС-120 "Давид"2017025ЕЕ08467517.07.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗернометМЗС-120 "Давид"2017024ЕЕ08467417.07.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїWESTERN CP600-G6T2017413F43.17ЕЕ08087610.07.2017ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна системаVALLEY ULHD201611185944EE02676406.06.2016ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна системаVALLEY ULHD201611185947ЕЕ02676506.06.2016ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP860 PC201610158881ЕЕ02344819.05.2016ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийCHALLENGER MT665D2012C061029ЕЕ00604116544ВТ31.03.2016ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201589204485ЕЕ00580016396ВТ26.02.2016ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийGREGOIRE-BESSON SPB 92014133412ІС05469309.12.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 8320R20141RW8320RTEP100976ІС05469116360ВТ04.12.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"НавантажувачMASSEY FERGUSON MF9407TR2015AR3D12041ІС05201916240ВТ05.11.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка для збирання соняшникаMORESIL GB-7502014GB7514139ІС05164615.10.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка для збирання соняшникаMORESIL GB-7502014GB7514125ІС05164715.10.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийCASE IH 51402014YEG012225ІС04945916097ВТ10.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка зерноваCASE IH 3020 FLEX2014YEH230031ІС04946010.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийCASE IH 51402014YEG012129ІС04951116098ВТ10.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка зерноваCASE IH 3020 FLEX2014YEH230091ІС04951210.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Кругова стаціонарна зрошувальна системаG9T2015CP03158806ІС04350001.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Кругова стаціонарна зрошувальна системаG13T2015CP03158806ІС04349701.09.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СпецмашинаДИСКОВА БОРОНА CASE RMX-3702011YBD055833ІС01961502.02.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Жниварка для збирання соняшникаMORESIL GB-7502014GB751453ІС01956030.01.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СпецмашинаДИСКОВА БОРОНА CASE RMX-3702011JFH0053478ІС01955930.01.2015ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Сівалка зерноваCHALLENGER 9531-302013AGCS95310DZ900005ЕА09889818.07.2014ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 174520131P01745MADZ000035ЕА08798910.04.2014ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторCASE TIGER-MATE II2013YDD070658ЕА07489411.03.2014ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач самохіднийCASE SPX PATRIOT 33302013YDT036626ЕА07489514711ВТ11.03.2014ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 8335R20131RW8335RADP074059ЕА07471414615ВТ14.01.2014ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийKVERNELAND RN 100-92013KKRN000901ЕА06248808.11.2013ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийKVERNELAND LD 52013KKLD017929ЕА06248708.11.2013ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Сівалка зерноваCHALLENGER 9531-302013AGCS95310DZ900009ЕА06248608.11.2013ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Агрегат грунтообробнийCARRIER CR 6502012CR-11493ЕА05001530.08.2013ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийCHALLENGER МТ585D2012B320021ЕА05001414165ВТ28.08.2013ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийGREGOIRE-BESSON RB71 6/170/1002012123993АС25102317.09.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 8295R20101RW8295REAP008004АС25097913098ВТ04.09.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаCHALLENGER 9530-302011*AGCS95300BZ900003*30АС25098004.09.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторVADERSTAD CARRIER 5002011CR-10800АС25087710.08.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийCHALLENGER MT595B2012B238021АС22188012971ВТ30.07.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач самохіднийCASE SPX PATRIOT 33302011YBT031834АС22206612418ВТ30.03.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаKINZE 30002012644917АС22206730.03.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаKINZE 30002012644916АС22206830.03.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторJOHN DEERE 9601995N00960X003167АС18263207.02.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 15902007N01590X720431АС22127407.02.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 15902006N01590X715397АС22127507.02.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторJOHN DEERE 9601995N00960X008714АС18263307.02.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторJOHN DEERE 9601995N00960X002572АС18263107.02.2012ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"БоронаRMX 3702011JFH0051591АС18839320.12.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Агрегат комбінованийCARRIER SUPER CR820201110413АС18839420.12.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийKVERNELAND RN 100-92011KKRN000631АС18839520.12.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Агрегат грунтообробнийБОРОНА ДМТ-4А2011011102АС17262208.07.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Агрегат для обробітку грунтуSUNFLOWER 1435-302011AGCS14350BZ100071АС17262308.07.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ 5,6-042011382АС17241223.06.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Причіп2ПТС 620100005140АС17241310974ВТ23.06.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ 5,6-042011381АС17241023.06.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ 5,6-04201175АС17241123.06.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А337-65199022-08411АБ65549311.04.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б409-57199222-08410АБ65549211.04.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 178020111АО1780RРAJ740132АС14460828.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 178020101АО1780RKAJ740133АС14460528.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 178020101АО1780RТAJ740131АС14460928.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач причіпнийHARDI COMMANDER2008018794АС14459823.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200933АС14438209742ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200973АС14438509745ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200948АС14438409744ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-21-01201189АС14439001.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200937АС14438109741ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Розкидач мінеральних добривRAUCH AXIS 30.1200819651АС14438901.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200951АС14438009740ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201189200976АС14438309743ВТ01.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Розкидач мінеральних добривRAUCH AXIS 30.1200819648АС14438801.03.2011ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийCASE IH MAGNUM MX2852006JAZ140295АБ65526909031ВТ21.09.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Приставка для збирання соняшникаJOHN DEERE ПС-H00922R20040071827АС05874728.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Приставка для збирання соняшникаJOHN DEERE ПС-H00922R20040071825АС05874628.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Платформа-підбирачJOHN DEERE 950020046АС05875028.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Візок для транспортування жниваркиВІЗОК ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЖАТКИ2006А45560688АС05888228.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЖниваркаJD 930F1998H00930F676266АС05874428.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Приставка для збирання соняшникаJOHN DEERE ПС-H00922R20040071826АС05874928.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЖниваркаJD 930F2000H00930F687343АС05874528.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЖниваркаJD 930F2000H00930F677789АС05888528.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Візок для транспортування жниваркиВІЗОК ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЖАТКИ2006А45560608АС05888328.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Візок для транспортування жниваркиВІЗОК ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ ЖАТКИ2006А45780305АС05888428.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Приставка для збирання соняшникаJOHN DEERE ПС-H00922R20040071824АС05874828.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Платформа-підбирачJOHN DEERE 950020045АС05888128.07.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаFLEXI COIL-29 (ST820+2340+S75)2007Y7S003491АС05820702.06.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ГлибокорозпушувачCASE ECOLO TIGER 5302008JFH0037463АС04335023.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторJOHN DEERE 9601991M00960X008205АС04333721.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Плуг оборотнийGREGOIRE-BESSON SPB 92008721212АС04333921.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 15902004N01590X710607АС04333521.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаSUNFLOWER 9412-20200509412F20050035АС04333821.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 15902004N01590X710218АС04333621.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-21-01201025АС04334021.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСК-82006064АС04320119.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач причіпнийОГН-6002007398АС04320719.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120070260207АС04320319.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Машина для внесення добривМВД-90020074018АС04320819.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120070240207АС04320619.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Машина для внесення добривМВД-0,520072028АС04321019.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,6200798АС04321419.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,6200796АС04321619.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120070300207АС04320219.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Коток польовийК-620070126АС04320419.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийХТЗ-150К-09200721-02726АС04319901517ВТ19.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,6200799АС04321219.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСК-82006059АС04321819.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,62006421АС04321719.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,6200794АС04321519.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120070210207АС04320519.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Машина для внесення добривМВД-0,520072036АС04320919.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКРНВ-5,6200795АС04321319.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Машина для внесення добривМВД-0,520072027АС04321119.04.2010ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 95001996H09500X666384АБ65439707640ВТ30.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00644АБ65439930.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00641АБ65440030.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 95001993H09500X651304АБ65439607639ВТ30.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00642АБ65439830.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 95001993H09500X651341АБ65439507638ВТ30.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 95001993H09500X651315АБ65439407637ВТ30.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00640АБ65440330.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00643АБ65440230.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE199822-00639АБ65440130.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЖниваркаJD 930F1998H00930F666322АБ65440530.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЖниваркаJD 930F1998H00930F662000АБ65440430.11.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9660 WTS2002Z09660A072948АБ63519707362ВТ25.08.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9540 CWS2002Z09640A074121АБ63519407361ВТ25.08.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийCASE IH MX 3352009Z9RZ01780АБ63514906784ВТ16.07.2009ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Борона дисковаУДА 3.8-2020086104АБ58024409.09.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаKINZE 3000200522-00638АБ57929611.07.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаKINZE 3000200522-00637АБ57929511.07.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийКЗС-9-1 "СЛАВУТИЧ"2005636АБ57925306219ЕН20.06.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 96402004Z09640A076511АБ57925204087ВТ20.06.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б409-80199022-05671АБ53712508.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б379-75199122-05675АБ53712708.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б409-80199022-05672АБ53712408.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б409-80198922-05670АБ53712608.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б379-75198722-05669АБ53712808.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б434-70199222-05674АБ53712208.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б409-80199022-05673АБ53712308.04.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач причіпнийHARDI TR-20002007014965АБ53736930.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Обприскувач причіпнийHARDI TR-20002007014443АБ53737030.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690803170АБ53735301506ВТ21.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690803279АБ53735201505ВТ21.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийХТЗ-150К-092005587398АБ53735506275ЕН21.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 84202005RW8420PO33639АБ53734303912ВТ15.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийJOHN DEERE 84202005RW8420PO34395АБ53734403913ВТ15.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"БоронаЗБР-2420080802081201АБ53730105.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120081000108АБ53730303.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСУ-4,0120080930108АБ53730203.03.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийМТЗ-80.1.262008008538АБ49790102883ВТ25.02.2008ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-2120073АБ37829804.04.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-21200715АБ37830104.04.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-2120072АБ37829904.04.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ-А 417-55199135009АБ37827922.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЛущильникПЩН-2,52006425АБ37827222.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б463-90199236220АБ37827522.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б409-57199031847АБ37827722.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ-Б464-63199031290АБ37827822.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б409-8019839328АБ37827422.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б463-60197887АБ37827322.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б463-72199031989АБ37827622.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Машина для внесення добривМВД-90020073750АБ37830021.03.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200790803691АБ32179201504ВТ23.02.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200790803558АБ32179101503ВТ23.02.2007ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Самохідне шасіТ-16М1993519278АБ32173500172ВТ25.12.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Розпушувач грунтуJOHN DEERE 915 V RIPPER2005OO915X007360АБ25929017.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСК-820065АБ25928617.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСК-820063АБ25928517.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Розпушувач грунтуJOHN DEERE 915 V RIPPER2005OO915X007358АБ25928917.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 17802005AO1780R710151АБ25928317.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 4552005OO455X705319АБ25928417.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 17802005AO1780R710163АБ25928117.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 17802005AO1780R710149АБ25928017.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаJOHN DEERE 17802005AO1780R710154АБ25928217.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаKINZE2006H1580АБ25928817.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСК-820067АБ25928717.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690801557АБ25926507371ЕН14.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаСЗТ-3,6А20050438АБ25927014.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690801574АБ25926807374ЕН14.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"СівалкаСЗТ-3,6А20050480АБ25927114.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690801609АБ25926407370ЕН14.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690801436АБ25926707373ЕН14.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Коток зубчато-кольчатийКЗК-62005221АБ25927514.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Коток зубчато-кольчатийКЗК-62005217АБ25927414.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПС-4,22005012АБ25927214.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200690801450АБ25926607372ЕН14.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПС-4,22005013АБ25927314.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСП-4Р2004818АБ25719107.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСП-4Р2004409АБ25719307.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"ЗчіпкаСГ-21200546АБ25719607.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСП-4Р2004817АБ25719007.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПС-82005208АБ25719407.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПС-82005201АБ25719507.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"КультиваторКПСП-4Р2004410АБ25719207.03.2006ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийКЗС-9-1 "СЛАВУТИЧ"2005637АБ57925606220ЕН09.06.2005ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийКЗС-9-1 "СЛАВУТИЧ"2005638АБ57925506221ЕН09.06.2005ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9500 MAXIMIZER1996HO9500X671316АБ21248505908ЕН15.04.2005ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9500 MAXIMIZER1996HO9500X671337АБ21248305910ЕН15.04.2005ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9500 MAXIMIZER1996НО9500Х671315АБ21248405909ЕН15.04.2005ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "Продексім"Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 9500 MAXIMIZER1996HO9500X671301АБ21248205911ЕН15.04.2005

-належну ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ33015354) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарську техніку згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

ТипМаркаРік випускуЗаводський номерСвідоцтвоД.Н.Дата свідоцтваБорона ротаційнаБР-6 СТ ANTOKS2019131ОМ04208801.07.2020МаніпуляторDLIGHT DL agro2019506ОМ04208701.07.2020Розкидач мінеральних добривРМД-30002019292ОМ04208901.07.2020Зрошувальна системаWESTERN CP6002018398F86.19ЕЕ20838603.05.2019Зрошувальна системаWESTERN CP6002018398F87.19ЕЕ20838703.05.2019Зрошувальна системаWESTERN CP6002018398F88.19ЕЕ20838803.05.2019Зрошувальна системаWESTERN CP6002018419F89.19ЕЕ20838903.05.2019Зрошувальна системаWESTERN CP6002018419F90.19ЕЕ20839003.05.2019Зрошувальна системаWESTERN CP6002018419F91.19ЕЕ20839103.05.2019Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201989206847ЕЕ19522220828ВТ01.04.2019Сівалка зерноваCHALLENGER 9531-302017*AGCS95310HZ900002*30ЕЕ05202607.11.2018Трактор коліснийMASSEY FERGUSON 87372017VKKMY48GKHB068037ЕЕ09321418622ВТ13.09.2017Плуг напівнавісний оборотнийGregoire Besson2017141555ЕЕ08688431.07.2017КультиваторJOHN DEERE 9802002N00980X018585ЕЕ08688531.07.2017Обприскувач самохіднийAPACHE AS102020169160369ЕЕ05709417747ВТ23.03.2017СівалкаJOHN DEERE 178520151A01785REFJ765110ЕЕ03924924.10.2016Екскаватор коліснийBOREX-22012004197516ЕЕ03466517068ВТ16.08.2016Навантажувач фронтальнийMANITOU MT 732 TKL2008261312ЕЕ02766513734ВТ15.06.2016Зрошувальна системаVALLEY EHDLSA201611185949ЕЕ02765508.06.2016Зрошувальна системаVALLEY UHDLSA201611185954ЕЕ02765608.06.2016Зрошувальна машина кругової діїWESTERN 12-АЕРО8560 CP600-G7T2016413CP600F24.16AЕЕ02677631.05.2016Зрошувальна машина кругової діїWESTERN 12-АЕРО8562 CP600-G8T2016510СP600F27.16DЕЕ02677731.05.2016Зрошувальна машина кругової діїWESTERN 12-АЕРО8561А CP600-G8T2016473СР600F25.16BЕЕ02677831.05.2016Зрошувальна машина кругової діїWESTERN 12-АЕРО8561B CP600-G8T2016473СР600F26.16CЕЕ02677931.05.2016Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP440201610158878ЕЕ02678031.05.2016Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP624201610158876ЕЕ02678131.05.2016Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP624201610158877ЕЕ02678231.05.2016Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP667201610158879ЕЕ02678331.05.2016Зрошувальна машина кругової діїVALLEY FP714201610158880ЕЕ02678431.05.2016Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201589204491ЕЕ00582515846ВТ03.03.2016СпецмашинаДИСКОВА БОРОНА CASE RMX-3702011JFH0053235ІС01969227.04.2015Комбайн зернозбиральнийJOHN DEERE 95001993H09500X651347ІС01231512963ВТ09.02.2015Зрошувальна системаREINKE E2065-G20140214-60047-2065 TOWЕА08380706.06.2014Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201389202996ЕА03038113705ВТ18.04.2013Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201389202995ЕА03038013704ВТ18.04.2013Трактор коліснийCHALLENGER MT595B2011ВО59022АС18226710714ВТ07.09.2011СівалкаSNT-2-2902011100500АБ 65570804.05.2011ГлибокорозпушувачMW 1700200810184АС05897413.09.2010Трактор коліснийCASE IH MX 3352008Z8RZ02844АС58880ВТ0910430.08.2010Причіп2ПТС-11199022-08063АБ53794306860ВТ18.06.2009Причіп2ПТС 4198922-08062АБ53794206859ВТ18.06.2009КультиваторJOHN DEERE 9602000100960АБ63321630.03.2009СівалкаKINZE200522-00634АБ54508814.07.2008СівалкаKINZE200522-00636АБ54509014.07.2008СівалкаKINZE200522-00635АБ54508914.07.2008СівалкаKINZE200522-00633АБ54508714.07.2008ЗернометЗМ-60А200640215АБ54500710.04.2008ПротруювачПНШ-52004067АБ54500610.04.2008ПлугПЛН-5-35199913442АБ37783809.02.2007ПлугПЛН-5-3520006428АБ37784009.02.2007Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б409-57200326092АБ35785909.02.2007КультиваторКПС-4,2200022-03028АБ37783009.02.2007ПодрібнювачТSN-420200422-03018АБ37781709.02.2007КультиваторКПС-4,2200022-03030АБ37783109.02.2007ПлугПЛН-5-35199922-03010АБ37784109.02.2007КультиваторКРН-5,6200422-03027АБ37783409.02.2007Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б409-57200325765АБ35785709.02.2007КультиваторКЛД-320050508К088АБ37782009.02.2007КультиваторКЛД-320050508К087АБ37782109.02.2007СівалкаСЗ-3,6200022-03003АБ37784909.02.2007КультиваторКПЕ-4200022-03013АБ37782709.02.2007КультиваторКРН-5,6200422-03026АБ37783309.02.2007КультиваторКПЕ-3,8/0120003012АБ37778209.02.2007КультиваторКРН-5,6200422-03025АБ37783509.02.2007КультиваторКПЄ-3.8200023227АБ37782509.02.2007ЗчіпкаСАМОРОБНА ЗЧІПКА200422-0302209.02.2007БоронаБДТ-3,8200022-03021АБ37781409.02.2007СівалкаСЗ-3,6А20045АБ37784709.02.2007ПлугПЛН-5-35199922-03035АБ37784209.02.2007ПлугПЛН-5-35200022-03011АБ37783709.02.2007БоронаБДТ-7199922-03009АБ37781609.02.2007КультиваторКПЄ-3.8200022-03007АБ37782609.02.2007БоронаБДТ-7200122-03001АБ37781509.02.2007Дощувальна машинаДМУ "ФРЕГАТ" Б409-57200334590АБ37785809.02.2007СівалкаСУПН-8.01022-03024АБ37785109.02.2007КультиваторКЛД-3200622-03005АБ37782209.02.2007СівалкаСЗ-3,6А200427АБ37784809.02.2007СівалкаСЗ-3,6200022-03004АБ37785009.02.2007КультиваторКПС-4200022-03029АБ37782909.02.2007Самохідне шасіТ-16М2006332925АБ25949408119 ЕН07.07.2006Трактор коліснийТ-40М2006323060АБ25949508120 ЕН07.07.2006КультиваторКРНВ-5,62004304АБ37783609.02.2006СівалкаКЛЕН200511АБ25592130.08.2005Агрегат універсальнийРУБІН 9/300U2005309666АБ25591926.08.2005Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200590800229АБ211291ЕН0603815.03.2005Трактор коліснийБЕЛАРУС-82.1200580804676АБ211289ЕН0603715.03.2005Трактор коліснийБЕЛАРУС-892200590800234АБ211290ЕН0603915.03.2005Трактор коліснийБЕЛАРУС-82.1200580804837АБ211288ЕН0603615.03.2005Трактор коліснийЮМЗ-6АЛ1991746829АБ211253ЕН0601811.12.2004Трактор коліснийЮМЗ-6АЛ1987520729АБ211249ЕН0601411.12.2004Трактор коліснийЮМЗ-6АЛ1979080782АБ211246ЕН0601111.12.2004Трактор коліснийТ-150К1993572746АБ211203ЕН0600311.12.2004Трактор коліснийТ 16МГ1990484696АБ211224ЕН0602311.12.2004Причіп2ПТС-6А-03199377АБ211230ЕН1095311.12.2004Причіп2ПТС-6А-031993125АБ211234ЕН1095711.12.2004Причіп2ПТС 4199379АБ211228ЕН1095111.12.2004Причіп2ПТС-6А-0319931260АК211226ЕН1094911.12.2004Причіп2ПТС-6А-031993126АБ211226ЕН1095911.12.2004Причіп2ПТС-6А-03075АБ211235ЕН1095811.12.2004Трактор коліснийМТЗ-801987540601АБ211222ЕН0602111.12.2004Причіп2ПТС-6А-031993145АБ211232ЕН1095511.12.2004Трактор коліснийЮМЗ-6АЛ1981179990АБ211245ЕН0601011.12.2004Навантажувач фронтальнийТ-1561991594118АБ211244ЕН0600211.12.2004Трактор коліснийЮМЗ-6АЛ1990686775АБ211250ЕН0601511.12.2004Причіп2ПТС-6А-031993128АБ211231ЕН1095411.12.2004Причіп2ПТС-6А-03199315402АБ211229ЕН1095211.12.2004Причіп2ПТС-6А-031993266АБ211233ЕН1095611.12.2004Причіп2ПТС 41993260АБ211227ЕН1095011.12.2004Причіп2ПТС 41982Б/НАБ211225ЕН1096111.12.2004Причіп3ПТС-1219911015902АБ211236ЕН1096011.12.2004

-належну СБК «Світанок» (код ЄДРПОУ05440560) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарську техніку згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

ВласникВид машиниМаркаРік випускуЗаводський номерСвідоцтвоНомерний знакДата свідоцтваСБК "СВІТАНОК"Борона ротаційнаANTOKS-92018239ЕЕ20826615.04.2019СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийБЕЛАРУС-8922016016523ЕЕ03466717009ВТ16.08.2016СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийБЕЛАРУС-8922016016525ЕЕ03466617008ВТ16.08.2016СБК "СВІТАНОК"Зрошувальна системаVALLEY EHDL201611185941ЕЕ02768615.06.2016СБК "СВІТАНОК"Навантажувач телескопічнийMANITOU MLT 634 LSU T2007237807ІС05191516187ВТ27.10.2015СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийТ 16МГ201122-11144ІС01238113656ВТ19.11.2014СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ДНЕПР" ДФ-120197622-05242АБ49727028.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А337-65199122-05247АБ49725128.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05256АБ49726428.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05257АБ49726528.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ДНЕПР" ДФ-120197622-05243АБ49727128.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90198721294АБ49725828.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05254АБ49726228.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ДНЕПР" ДФ-120197622-05244АБ49727228.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б434-90199032878АБ49725428.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05259АБ49726728.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б463-90198929859АБ49725528.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05253АБ49726128.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А337-65199134432АБ46343928.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" 394-80197522-05246АБ46344828.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" 424-90197722-05248АБ49725228.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б434-90199032819АБ49725328.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90198722-05251АБ49725928.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" 424-9019778030АБ46344128.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05255АБ49726328.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б542-90199135150АБ49725628.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05258АБ49726628.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" 394-8019754661АБ46344428.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05260АБ49726828.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А337-65199134379АБ46343828.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" Б572-90199022-05252АБ49726028.12.2007СБК "СВІТАНОК"Дощувальна машинаДМ "ДНЕПР" ДФ-120197622-05241АБ49726928.12.2007СБК "СВІТАНОК"КультиваторКРНВ 5,6-042006259АБ26001317.08.2006СБК "СВІТАНОК"Сівалка пневматичнаУСП-82005184АБ26001007.08.2006СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийБЕЛАРУС-82.1200680825677АБ26000908310ЕН07.08.2006СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийБЕЛАРУС-82.1200680825397АБ26000808309ЕН07.08.2006СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийХТЗ-150К-092005587214АБ25878506682ЕН15.03.2006СБК "СВІТАНОК"КультиваторКПС-4ПП2005404АБ25575106.12.2005СБК "СВІТАНОК"СівалкаСЗ-3,6А20050663АБ25575506.12.2005СБК "СВІТАНОК"СівалкаСЗ-3,6А20050668АБ25575606.12.2005СБК "СВІТАНОК"КультиваторКПС-4ПП2005402АБ25575206.12.2005СБК "СВІТАНОК"КультиваторКПС-4ПП2005385АБ25575406.12.2005СБК "СВІТАНОК"КультиваторКПС-4ПП2005403АБ25575306.12.2005СБК "СВІТАНОК"Обприскувач причіпнийОП-2000-1Д200222-00914АБ21315217.05.2005СБК "СВІТАНОК"БоронаБД-4,2-100200422-00916АБ21315417.05.2005СБК "СВІТАНОК"БоронаБД-4-100200522-00917АБ21315517.05.2005СБК "СВІТАНОК"КультиваторКШН 5.6200122-00915АБ21315317.05.2005СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийТ-150К-061997580615АА1686843048ХГ17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийМТЗ-82.11997449146АА1686585274ХП17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийТ 16МГ1993519804АА1686797787ХВ17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийТ-150К-051999581420АА1686853050ХГ17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Екскаватор коліснийЭО-26211993189202АА1686653422ХП17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Трактор коліснийЮМЗ-61991724120АА1686885229ХП17.09.2001СБК "СВІТАНОК"Причіп1ПТС-9198404023АА168694ХВ707217.09.2001СБК "СВІТАНОК"Причіп2ПТС 41992046118АА168690ХВ702617.09.2001

-належну ФГ «Юкос і К» (код ЄДРПОУ34174889) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарську техніку згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

ТипМаркаРік випускуЗаводський номерСвідоцтвоД.Н.Дата свідоцтваБульдозерДЗ-110В198922-012855ОМ10139023924ВТ24.03.2021Борона ротаційнаANTOKS-92019316ОМ03046026.03.2020АвтогрейдерJOHN DEERE JD7701987005082ОМ01778622098ВТ10.02.2020СівалкаJOHN DEERE 175520181P01755SCJG003848ОМ001785.03.10.2019Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20190319-74861ЕЕ23322803.10.2019Борона ротаційнаANTOKS-92018223ЕЕ20826515.04.2019Обприскувач самохіднийAPACHE AS102020179170318ЕЕ06809117943ВТ10.05.2017Трактор коліснийJOHN DEERE 8345R20171RW8345RCHS116235ЕЕ06809217944ВТ10.05.2017Трактор коліснийБЕЛАРУС-8922017016958ЕЕ05711717762ВТ27.03.2017Екскаватор коліснийЕО 2621В-31989157477ЕЕ02342416740ВТ13.05.2016ЕкскаваторЕО-2621Д1989160102ЕЕ02342316739ВТ13.05.2016Зрошувальна системаREINKE 206520160116-66392ЕЕ00595401.04.2016Кругова зрошувальна системаREINKE 2085/2065/206020160116-66386ЕЕ00595501.04.2016Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20160116-66391ЕЕ00595601.04.2016Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20160116-66390ЕЕ00595701.04.2016Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20160116-66387ЕЕ00595801.04.2016Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20160116-66388ЕЕ00595901.04.2016Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAXI20160116-66389ЕЕ00596001.04.2016Плуг оборотнийGREGOIRE-BESSON SPB9 816/170/1002014N133410ЕЕ01470101.04.2016Трактор коліснийJOHN DEERE 8335R20151RW8335RPFP101112ЕЕ00595316450ВТ31.03.2016Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А283-45199113-08945ЕЕ00588514.03.2016Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А283-45199113-08946ЕЕ00588614.03.2016Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А283-45199113-08947ЕЕ00588714.03.2016Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А253-38199113-08948ЕЕ00588814.03.2016Дощувальна машинаДМ "ФРЕГАТ" А337-65199113-08949ЕЕ00588914.03.2016Агрегат грунтообробнийАГД-2,520159614ІС05110009.10.2015Самохідне шасіТ-16М1973103914ЕА05004215081ВТ04.07.2014Зрошувальна системаREINKE 2085/2065 MAZI20140114-59700ЕА04056005.06.2014Борона дисковаCHALLENGER 1435-302012AGCS14350CZ100236ЕА06464613.11.2013Плуг оборотнийKVERNELAND RN 100-92012KKRN000748АС25095831.08.2012Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201289202296АС25094613076ВТ29.08.2012Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201289200600АС25094713078ВТ29.08.2012КультиваторКРНВ 5,6-042012665АС25095129.08.2012ЗчіпкаЗГ-212012154АС25095029.08.2012КультиваторКРНВ 5,6-042012654АС25095229.08.2012ЗчіпкаЗГ-21201215529.08.2012КультиваторКРНВ 5,6-042012819АС25095329.08.2012Трактор коліснийБЕЛАРУС-892201289202282АС25094813077ВТ29.08.2012Комбайн зернозбиральнийДОН-15001990031262АБ44372901643ВТ25.01.2008Комбайн зернозбиральнийДОН-15001990031377АБ44372701641ВТ25.01.2008Комбайн зернозбиральнийДОН-15001993068598АБ44372601640ВТ25.01.2008Комбайн зернозбиральнийДОН-15001989019215АБ44372801642ВТ25.01.2008

-належні ТОВ «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) на праві власності транспортні засоби згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

МаркаМодельРік випускуД.н.Дата постановки на облікVin-код SchwarzmuellerSAP-332005BT3929XO11.02.2022VAVSAP3384H199388MANTGX2013BT4284CT11.02.2022WMA06XZZ5DP043936SchwarzmuellerSPA-3E2006BT3937XO11.02.2022VAVSAP3386H212118MANTGX2013BT4283CT11.02.2022WMA06XZZ9DP043972ToyotaHilux2021BT6747CT17.11.2021MR0KB3CDX00908332ShmitzGotha2001BT0316XF04.06.2021W0921733410G22008WieltonNW2009BT0318XF04.06.2021SUDNW5ATF96019751MANTGX2013BT2556CP04.06.2021WMA05XZZ7DP044850MANTGX2013BT2554CP04.06.2021WMA06XZZ1EM639435VolkswagenTouareg2021BT3005CP18.05.2021WVGZZZCRZMD036312VAHHOOL 1989BT7150XO13.05.202113422RenaultHR 400.181999BT1778CP13.04.2021VF622GVA0C0019398STASS34-3A81988BT7131XO13.04.2021YA9S343888116044KogelAwe 182002BT7118XO21.01.2021WK0AWE01820705774Toyota Land Cruiser Prado 1502020BT2087CO14.12.2020JTEBR3FJ40K175187BodexKIS 3WA2005BT1496XO28.10.2020SU90333GH5SBU1381MANTGX2012BT1694CC28.10.2020WMA05XZZ0CW169869VOLVOFM 4 XT2011BT4849CI08.07.2020YV2J1F1A2CB608435BodexKIS 332003BT4797XO22.01.2020SU90333GH3SBU1011MANTGX2011BT6188CB27.12.2019WMA06SZZ6BW152105STASSz33-6K2004BT0699XO07.11.2019YE6SA336K400R0427MANTGX2010BT8142CA16.10.2019WMA06SZZ0AW141518RenaultDuster2019BT7006BX21.05.2019VF1HJD40563322365RenaultDuster2019BT7009BX21.05.2019VF1HJD40963275549RenaultDuster2019BT2642BO13.06.2018VF1HJD40X60629662МАЗ53372006ВТ4987ВО05.06.2018Y3M53370260007397КАМАЗ55111979ВТ4139ВН31.05.2018551102469179RenaultDokker2017BT0535BM21.10.2017VF10SRCL458661615Mercedes-BenzVito2010BT0403BE06.10.2017WDF63960113578460RenaultDuster2017BT9401BK28.09.2017VF1HSRADG57986655КРКЗ2102015ВТ9176ХР20.07.2017Y6M210010F0000128ToyotaHilux2017BT8969BI13.04.2017MR0HB3CD900406079ЗАЗLanos2015BT8782BE24.12.2015Y6DTF55Y0G0005142ВАЗ2121402014ВТ4874АО12.05.2015XTA212140F2202061ГКБ83501983ВТ0884ХХ08.05.2015148686СЗАП835711991ВТ7321ХТ08.05.2015835710M0004978КАМАЗ532121987ВТ8718ВС08.05.2015532027493687СЗАП83551990ВТ7322ХТ08.05.2015835500L0003374КАМАЗ532121988ВТ8716ВС08.05.20155320029874688КАМАЗ532121980ВТ8713ВС08.05.20155320029412180KoscianCN220N1979BT8874XX17.04.20157909093ГКБ83521984ВТ2442ХХ25.10.2014Y8S001F04EE000720КАМАЗ532121985ВТ1011АА24.10.20144310002227586ToyotaHilux2014ВТ0194ВР18.07.2014MR0FR29G501030828ЗАЗ1102062005ВТ6163ВА19.04.2013Y6D11020650408600ВАЗ2121402012ВТ0968ВА15.12.2012XTA212140D2098289ВАЗ1117402012ВТ0767ВА06.12.2012XTA111740C0243293МАЗ53341988ВТ4019АХ08.06.2012XTM53340000105069Toyota Land Cruiser 2011ВТ2087АТ02.09.2011JTEBU3FJ305016027ЗАЗ11972005ВТ6144АР05.11.2010Y6D11024750409898ЗАЗ11972005ВТ6143АР05.11.2010Y6D11024750409670ПРБЗП 52009ВТ9711ХТ09.04.2009Y7TBZP5009T000330SkodaSUPERB2007BT3993AI21.12.2007TMBDL23U18B301413ПРБЗП 52006BT4087XX21.06.2006Y7TBZP5006T000665DaewooSens2005BT2475AC10.03.2006Y6DT1311050259615ЗАЗ1102072005BT2472AC10.03.2006Y6D11020760415460

-належні ТОВ «Торговий дім «Горностаївський райагрохім» (код ЄДРПОУ33015354) на праві власності транспортні засоби, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

МаркаМодельРік випускуД.н.Дата постановки на облікVin-кодRenaultDuster 14612021ВТ3942СХ05.01.2022VF1HJD40868570533RenaultDuster 14612020ВТ6889СМ26.12.2020VF1HJD40866480598ToyotaLand Cruiser Prado 150 27552018НОМЕР_55 15.03.2019JTEBR3FJ40K125647RenaultDuster 14612018НОМЕР_56 07.03.2019VF1HJD40161432390ГАЗ32213 22852003НОМЕР_57 29.08.201832210030020810RenaultDokker 14612017НОМЕР_58 21.10.2017VF10SRCL458678631RenaultDokker 14612017НОМЕР_59 21.10.2017VF10SRCL458678634Lada212140 16902017НОМЕР_60 20.04.2017XTA212140H2280203КРД0501082017НОМЕР_61 13.04.2017Y7S050108H0069882КРД0501222017НОМЕР_62 13.04.2017Y7S050122H0069914ГАЗ3307 42501991НОМЕР_63 03.11.2016XTH330700M1469357ПАЗ32054 46702008НОМЕР_64 22.06.2016X1M3205H080002074ToyotaHilux 23932015НОМЕР_65 03.12.2015MR0HB3CD400401114ЗАЗ110307 11972003НОМЕР_66 15.07.2014Y6D11030730026273ВАЗ 212140-111-30 16902011НОМЕР_67 06.07.2011НОМЕР_68 КРД0501222011НОМЕР_69 07.05.2011Y7S050122B0024131ЗАЗ11972004НОМЕР_70 19.01.2011Y6D11024740393918КАМАЗ54115 С 108502002НОМЕР_71 19.01.2011XTC54115022166279DaewooLanosD4MM550 14982003НОМЕР_72 07.11.2006SUPTF69YD3W177868ЗАЗ НОМЕР_73 11972005НОМЕР_74 13.04.2005НОМЕР_75 ВАЗНОМЕР_76 16902005НОМЕР_77 09.04.2005XTA21213051773593ВАЗ21213 16902005НОМЕР_78 09.04.2005XTA21213051770438УАЗ 452 ЛЭК 24451989НОМЕР_79 НОМЕР_80 26.01.2005НОМЕР_81 ГАЗНОМЕР_82 13.01.2005НОМЕР_83 САЗ3507 42501990НОМЕР_84 НОМЕР_80 13.01.2005НОМЕР_85 КАМАЗ53213 108501990НОМЕР_86 НОМЕР_80 13.01.2005НОМЕР_87 КАМАЗ53212 108501990НОМЕР_88 НОМЕР_80 13.01.2005НОМЕР_89 КАМАЗ55111 108571990НОМЕР_90 НОМЕР_80 23.12.2004НОМЕР_91

-належні СБК «Світанок» (код ЄДРПОУ05440560) на праві власності транспортні засоби згідно із таблицею, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

МаркаМодельРік випускуД.н.Дата постановки на облікVin-кодОСОБА_12 14612018НОМЕР_92 15.03.2019VF1HJD40861807451Lada212140 2015BT5980ВС01.03.2016НОМЕР_93 КРД0501222015НОМЕР_94 14.04.2015Y7S050122F0050289ВАЗ2121402014НОМЕР_95 19.08.2014НОМЕР_96

-належні ФГ «Юкос і К» (код ЄДРПОУНОМЕР_40 ) на праві власності транспортні засоби, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування, з метою конфіскації майна:

МаркаМодельРік випускуД.н.Дата постановки на облікVin-кодОСОБА_12 14612021ВТ3346СР25.05.2021VF1HJD40866919394ToyotaОСОБА_13 150 2018BT2543BO15.08.2018JTEBR3FJ40K089653RenaultDokker2017BT0536BM21.10.2017VF10SRCL458678635RenaultDokker2017BT0533BM21.10.2017VF10SRCL458661535ЗАЗ-DaewooLanos2015BT7911BE10.08.2016Y6DTF55Y0G0005155КАМАЗ53201985НОМЕР_97 03.11.2015532021850985СЗАП83521991НОМЕР_98 03.11.201583520AM0050480КРД0501222014НОМЕР_99 25.09.2014Y7S050122D0035058ГКБ83501988НОМЕР_100 26.06.2013835000J0242020ChevroletNiva2012НОМЕР_101 29.11.2012X9L212300C0414249ЗАЗTF698K2012НОМЕР_102 20.04.20212Y6DTF698KCO305584МАЗ642291993НОМЕР_103 22.12.2010НОМЕР_104

- належні ТОВ «Торговий дім «Продексім» (код ЄДРПОУ 33172676) об`єкти незавершеного будівництва:

1) майновий комплекс нежитлових будівель по зберіганню сільськогосподарської техніки та сільськогосподарського інвентаря (реконструкція) за адресою: АДРЕСА_3 , шляхом заборони відчуження, розпорядження, з метою конфіскації майна.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження судом, відповідно до ст.174 КПК України.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу118974240
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —490/3835/24

Ухвала від 21.05.2024

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Лященко В. Л.

Ухвала від 10.05.2024

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Лященко В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні