Ухвала
від 13.05.2024 по справі 176/2126/18
ЖОВТОВОДСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №176/2126/18

провадження №6/176/58/24

УХВАЛА

Іменем України

13 травня 2024 р. місто Жовті Води

Суддя Жовтоводського міського суду Дніпропетровської областіПавловська І.А., розглянувши подання державного виконавця Жовтоводсько-П`ятихатського відділу державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Дерев`янко Аліни про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України без вилучення паспорта громадянина України боржника ОСОБА_1 ,-

ВСТАНОВИВ:

09 травня 2024 року до Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області надійшло подання державного виконавця Жовтоводсько-П`ятихатського відділу державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Дерев`янко Аліни про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України без вилучення паспорта громадянина України боржника ОСОБА_1 .

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 09 травня 2024 року, головуючим суддею для розгляду подання визначено суддю Павловську І.А.

Дослідивши подання та додані до нього документи, приходжу до наступного висновку.

Так,державний виконавецьзвернулась до суду з поданням у порядку, передбаченому Розділом VI ЦПК України «Процесуальні питання, пов`язані з виконанням судових рішень у цивільних справах та рішень інших органів (посадових осіб)».

У той же час, за змістом ч. 2 ст. 183 ЦПК України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

При цьому слід зазначити, що належними доказами відправлення учасникам справи документів, при зверненні до суду, є оригінали опису вкладення в поштовий конверт, в якому зазначений перелік документів, що надсилається адресату та документу, що підтверджує надання поштових послуг (касовий чек, розрахункова квитанція тощо).

Однак до матеріалів подання не додано жодних доказів його надіслання іншим учасникам справи (провадження).

Відповідно до ч. 4 ст. 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Враховуючи те,що всупереч вимогч.2ст.183ЦПК Українидо матеріалівподання недодано доказівйого надісланняіншим учасникамсправи (провадження),дане поданняслідповернути без розгляду.

Керуючись ст.ст. 183, 258-261, 353, 354, 441 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Подання державного виконавця Жовтоводсько-П`ятихатського відділу державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Дерев`янко Аліни про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України без вилучення паспорта громадянина України боржника ОСОБА_1 повернути без розгляду.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду.

Суддя Жовтоводського міського суду

Дніпропетровської області Інна ПАВЛОВСЬКА

СудЖовтоводський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.05.2024
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу118974967
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —176/2126/18

Ухвала від 20.06.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Крамар О. М.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 14.11.2018

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Кучма В. В.

Рішення від 14.11.2018

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Кучма В. В.

Ухвала від 25.09.2018

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Кучма В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні