Ухвала
від 10.05.2024 по справі 235/3065/24
КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/235/92/24

Справа № 235/3065/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

10 травня 2024 рокум. Покровськ

Суддя Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Величко О.В., розглянувши заяву Покровської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області, заінтересована особа Перша Покровська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою -

ВСТАНОВИВ:

До Красноармійського міськрайонного суду надійшла заява Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області, заінтересована особа: Перша Покровська державна нотаріальна контора про визнання спадщини ОСОБА_1 відумерлою.

Заява відповідає вимогам ст.ст.318,175,177 ЦПК України, підсудна Красноармійському міськрайонному суду Донецької області, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не вбачається.

За змістом п.5 ч.2ст.293 ЦПК Українисправи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, суд розглядає в порядку окремого провадження.

Згідно з ч.3 та ч.4ст.294 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Враховуючи викладене, провадження у справі за поданою заявою підлягає відкриттю.

Керуючись ст.ст.19,187,293-294,315-316 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у цивільній справі за заявою Покровської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області, заінтересована особа Перша Покровська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою.

2.Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження за правилами загального позовного провадження.

3.Призначитипідготовче засіданняна 08.45 годину 06.06.2024 року.

4.Встановити заінтересованій особі 15-деннийстрок з дня вручення їй даної ухвали для подання відзиву на заяву. У зазначений строк заінтересована особа має надіслати (надати) суду відзив на заяву, який повинен відповідати вимогам, викладеним уст.178 ЦПК України, та відповідні докази.

Роз`яснити заінтересованій особі, що одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, нею повинні бути надіслані копії відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

У разі ненадання заінтересованою особою відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8ст.178 ЦПК України).

5.Встановити заявнику 5-денний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

6.Встановити заінтересованій особі 5-денний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Витребувати у Головного управління Держгеокадастру у Донецькій областікопію державного акту про право власності на землю ДН №085640 від 16.08.2004 на ОСОБА_1 та відомості щодо реєстрації земельної ділянки, зазначеної в акті..

Витребувати у Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції витяг з актового запису про смерть ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

ПопередитиПокровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Покровському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства, Головне управління Держгеокадастру у Донецькій області, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд вправі застосувати до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбаченіст.144 ЦПК України.

Строк виконання ухвали - до 20.05.2024р.

7.Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://ka.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Величко

СудКрасноармійський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу118993451
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про визнання спадщини відумерлою

Судовий реєстр по справі —235/3065/24

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні