Ухвала
від 06.06.2024 по справі 235/3065/24
КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/235/92/24

Справа № 235/3065/24

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

06 червня 2024 року Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

у складі головуючої суддіВеличко О.В.,

при секретаріМоскаленко О.І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданніцивільну справу за заявою Покровської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області, заінтересована особа Перша Покровська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою, -

ВСТАНОВИВ:

По справі за заявоюПокровської міської військової адміністрація Покровського району Донецької області, заінтересована особа Перша Покровська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою, проведено підготовку до судового розгляду, визначено коло осіб, які беруть участь у справі, витребувані документи та письмові докази.

Сторони не з`явилися, про дату, час, місце повідомленні належним чином.

Від заявника надійшла заява про розгляд справи без його участі.

У відповідності до ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 294 ЦПК України під час розгляду справ окремого провадження суд зобов`язаний роз`яснити учасникам справи їхні права та обов`язки, сприяти у здійсненні та охороні гарантованихКонституцієюі законамиУкраїни прав,свобод чиінтересів фізичнихабо юридичнихосіб,вживати заходівщодо всебічного,повного іоб`єктивного з`ясуванняобставин справи. З метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Враховуючи положення ч.ч.1, 2 ст. 294 ЦПК України, суд вважає за необхідним витребувати у Першої Покровської державної нотаріальної контори інформацію щодо кола спадкоємців ОСОБА_1 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст.196-198,200 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовчепровадження тапризначити дорозгляду справупо сутіза заявоюПокровськоїміської військовоїадміністрація Покровськогорайону Донецькоїобласті,заінтересована особаПерша Покровськадержавна нотаріальнаконтора провизнання спадщинивідумерлою на20.06.2024 року на 10-40 годину.

Про час та місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Витребувати у Першої Покровської державної нотаріальної контори інформацію щодо кола спадкоємців ОСОБА_1 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Попередити Першу Покровську державну нотаріальну контору, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд відповідно до ст.143 ЦПК України застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ст.144 цього Кодексу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Величко

СудКрасноармійський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення06.06.2024
Оприлюднено10.06.2024
Номер документу119569112
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про визнання спадщини відумерлою

Судовий реєстр по справі —235/3065/24

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Величко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні