Рішення
від 13.05.2024 по справі 933/161/24
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 933/161/24

Провадження № 2-о/933/17/24

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

13 травня 2024 року смт Олександрівка

Олександрівський районний суд Донецької області

у складі:

головуючого - судді Попович І.А.

за участі:

заявника - ОСОБА_1

представника заявника - ОСОБА_2

представника заінтересованої

особи - Пшиченко Т.В.

секретарів судового

засідання - ОСОБА_3 , ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду смт Олександрівка цивільну справу за заявою представника заявника ОСОБА_2 , який діє в інтересах ОСОБА_1 про встановлення факту проживання однією сім`єю, заінтересована особа: Олександрівська селищна рада Краматорського району Донецької області, -

У Х В А Л И В:

У задоволені заяви представника заявника ОСОБА_2 , який діє в інтересах ОСОБА_1 про встановлення факту проживання громадянина ОСОБА_1 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 у селі Новоолександрівка, Олександрівського району Донецької області, РНОКПП НОМЕР_1 , однією сім`єю разом з ОСОБА_5 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_2 в селі Новобогородицьке, Петропавлівського району Воронезької області, рф, починаючи з 1990 року і до моменту смерті останнього - ІНФОРМАЦІЯ_3 , заінтересована особа: Олександрівська селищна рада Краматорського району Донецької області, - відмовити.

Рішення ухвалено в нарадчій кімнаті та проголошено його вступну та резолютивну частини у судовому засіданні 13 травня 2024 року.

Повний текст рішення буде складено 17 травня 2024 року.

Рішення суду набирає чинності після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому відповідного рішення суду.

Заявник: ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Заінтересована особа: Олександрівська селищна рада Краматорського району Донецької області, місцезнаходження: вул. Центральна, 15, смт Олександрівка, Краматорського району Донецької області, код ЄДРПОУ 04341519.

Суддя Олександрівського

районного суду Попович І.А.

Дата ухвалення рішення13.05.2024
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу118996267
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —933/161/24

Рішення від 13.05.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Рішення від 13.05.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні