Ухвала
від 15.05.2024 по справі 539/1340/24
ЛУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 539/1340/24

Провадження № 2-о/539/47/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.05.2024 м.Лубни

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді Овчаренко О.Л.

за участі секретаря Ковтун І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Лубни цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту,що маєюридичне значення,заінтересована особа: Лубенськийвідділ державноїреєстрації актівцивільного стануу Лубенськомурайоні Полтавськоїобласті Східногоміжрегіонального управління Міністерства юстиції,

ВСТАНОВИВ:

В провадженніЛубенського міськрайонногосуду Полтавськоїобласті знаходитьсяцивільна справаза заявою ОСОБА_1 про встановлення факту,що маєюридичне значення.

До початку розгляду справи по суті від представника заявника ОСОБА_1 адвоката Орленка Р.Е. до суду надійшла заява, в якій він просить залишити без розгляду заяву ОСОБА_1 про встановлення факту,що маєюридичне значення.

Дослідивши матеріали справи, суд встановив наступне.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст.257ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

На момент подання представником заявника заяви про залишення заяви про встановлення факту,що маєюридичне значення, без розгляду розгляд справи по суті не розпочався.

За таких обставин суд вважає, що заяву ОСОБА_1 про встановлення факту,що маєюридичне значення, слід залишити без розгляду.

Керуючись статтями247, п. 5 ч. 1 ст. 257,258-261,353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Залишити безрозглядузаяву ОСОБА_1 про встановлення факту,що маєюридичне значення.

Роз`яснити заявнику, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, він має право звернутися до суду з аналогічною заявою повторно.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Полтавського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею.

Суддя О.Л. Овчаренко

СудЛубенський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення15.05.2024
Оприлюднено17.05.2024
Номер документу119061167
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —539/1340/24

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Овчаренко О. Л.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Овчаренко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні