Ухвала
від 16.05.2024 по справі 697/655/24
КАНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 697/655/24

Провадження № 2/697/422/2024

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

16.05.2024 року Канівський міськрайонний суд Черкаської області у складі:

головуючого-судді Колісник Л.О.

за участю секретаря - Десятник О.А.

відповідачів - ОСОБА_1 , ОСОБА_2

представника третьої особи Служби у справах дітей виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ - Герганкіної М.В.

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданніпозовну заяву Виконавчого комітета Степанецької сільської Ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ, Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області про пПозбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

29.03.2024 року Виконавчий комітет Степанецької сільської Ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області звернувся вКанівський міськрайоннийсуд зпозовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ, Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області про Позбавлення батьківських прав.

Ухвалою судді від 02.04.2024 провадження у зазначеній справі відкрито.

Представник позивача в підготовче засідання не з`явився, надав до суду заяву з проханням розглянути справу без участі їх представника.

Відповідачі в підготовчому засіданні не заперечували проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник третьої особи Служби у справах дітей виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ в підготовчому засіданні не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник третьої особи Комунального закладу "Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області в підготовче засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Під час підготовчого засідання проведено наступні дії:

-вирішено питання про склад осіб,які братимуть участь у справі;

-вчинено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197,200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом Виконавчого комітета Степанецької сільської Ради об`єднаної територіальної громади Черкаської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ, Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об`єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області про Позбавлення батьківських прав та призначити справу до розгляду по суті в судовому засіданні на 21.06.2024 року о 09:10 год. у приміщенні суду.

В судове засідання викликати учасників.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий Л . О . Колісник

СудКанівський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення16.05.2024
Оприлюднено17.05.2024
Номер документу119061593
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —697/655/24

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Колісник Л. О.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Колісник Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні