Ухвала
від 15.05.2024 по справі 724/1363/24
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/1363/24 Провадження № 2/724/403/24

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

15 травня 2024 року Хотинський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді: Єфтеньєва О.Г.,

за участі секретаря судового засідання: Банарюк К.Б.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду у м. Хотин Чернівецької області цивільну справу за позовом Релігійної організації Помісницька Церква (Релігійної громади) Євангельських Християн-Бабтистів села Недобоївці до ОСОБА_1 про визнання права власності на самочинно побудоване нерухоме майно,-

В С Т А Н О В И В:

До Хотинського районного суду Чернівецької області надійшла позовна заява Релігійної організації Помісницька Церква (Релігійної громади) Євангельських Християн-Бабтистів села Недобоївці до ОСОБА_1 про визнання права власності на самочинно побудоване нерухоме майно.

Ухвалою Хотинського районного суду Чернівецької області від 03.05.2024 року провадження в справі відкрито та призначено до розгляду в підготовче судове засідання.

Представник позивача в підготовче засідання не з`явився, подав до суду заяву в якій просить суд розглядати справу у його відсутності, позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити, не заперечує, щодо призначення справи до судового розгляду. В судовому засіданні надасть погодження Недобоївської сільської ради про визнання позову.

Відповідач в підготовче засідання не з`явився, подав до суду заяву в якій просить суд розглядати справу у його відсутності, позовні вимоги визнає.

Відповідно до ч. ч. 3, 4 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого провадження суд ухвалює рішення у випадку визнання позову відповідачем. Ухвалення в підготовчому засіданні судового рішення у разі відмови від позову, визнання позову, укладення мирової угоди проводиться в порядку, встановленому статтями 206, 207 цього Кодексу.

Під час підготовчого судового засідання були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовчого провадження з призначенням справи до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Релігійної організації Помісницька Церква (Релігійної громади) Євангельських Християн-Бабтистів села Недобоївці до ОСОБА_1 про визнання права власності на самочинно побудоване нерухоме майно та призначити справу до судового розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 24 травня 2024 року о 08 годині 50 хвилин у залі судового засідання у приміщенні Хотинського районного суду Чернівецької області (Чернівецька область, м. Хотин, вул. Незалежності, 25-а).

Про час і місце розгляду справи повідомити сторін у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя: Олександр Георгійович ЄФТЕНЬЄВ

СудХотинський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення15.05.2024
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу119110370
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —724/1363/24

Рішення від 24.05.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Єфтеньєв О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні