Ухвала
від 16.05.2024 по справі 524/4915/21
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 524/4915/21 Номер провадження 22-ц/814/1753/24Головуючий у 1-й інстанції Андрієць Д.Д. Доповідач ап. інст. Лобов О. А.

У Х В А Л А

16 травня 2024 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

Головуючого судді Лобова О.А.,

Суддів Дряниці Ю.В., Карпушина Г.Л.,

розглянувши клопотання адвоката Браташа Юрія Павловича, представника ОСОБА_1 , про проведеннясудового засідання, у справі запозовом ОСОБА_2 , ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Управління державного архітектурно-будівельного контролю Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Управління містобудування та архітектури Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, державного реєстратора департаменту державної реєстрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Нестерович Олександри В`ячеславівни про визнання поважними причини пропуску позовної давності; скасування реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт та будівельного паспорту на вказаний об`єкт; скасування реєстрації декларації про готовність до експлуатації об`єкта; скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень; визнання недійсним договору купівлі-продажу і договору дарування та зобов`язання усунути перешкоди у здійсненні права користування та розпорядження будинком та земельною ділянкою, в режимі відеоконференції.

в с т а н о в и в:

У провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває вищевказана цивільна справа з розгляду апеляційнихскарг адвоката Браташа Юрія Павловича, представника ОСОБА_1 , на ухвалу Автозаводського районного суду міста Кременчука від 04 січня 2024 року.

Судове засідання у справі призначено на 20 травня 2024 року на 09 годину 00 хвилин.

13 квітня 2024 року до апеляційного суду надійшло клопотання адвоката Браташа Юрія Павловича, представника ОСОБА_1 , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції із Крюківським районним судом м. Кременчука.

Відповідно до ст.212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Таким чином клопотання адвоката Браташа Юрія Павловича, представника ОСОБА_1 , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції необхідно задовольнити.

Розгляд справи призначений на 20 травня 2024 року на 09:00 год. проводити в режимі відеоконференції, забезпечення проведення якого необхідно доручити Крюківському районному суду м. Кременчука за участю ОСОБА_1 та її представника адвоката Браташа Юрія Павловича.

Керуючись ст.ст.212, 368 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Клопотання адвоката Браташа Юрія Павловича, представника ОСОБА_1 , про проведення судового засідання у справі за позовом ОСОБА_2 , ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Управління державного архітектурно-будівельного контролю Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Управління містобудування та архітектури Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, державного реєстратора департаменту державної реєстрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Нестерович Олександри В`ячеславівни про визнання поважними причини пропуску позовної давності; скасування реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт та будівельного паспорту на вказаний об`єкт; скасування реєстрації декларації про готовність до експлуатації об`єкта; скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень; визнання недійсним договору купівлі-продажу і договору дарування та зобов`язання усунути перешкоди у здійсненні права користування та розпорядження будинком та земельною ділянкою, в режимі відеоконференції задовольнити.

Доручити Крюківському районному суду м. Кременчука забезпечити проведення відеоконференції в приміщенні цього ж суду за участю ОСОБА_1 та її представника адвоката Браташа Юрія Павловича, яке відбудеться в режимі відеоконференції 20травня 2024року о09годині 00хвилин в приміщенні Полтавського апеляційного суду, зал судових засідань №2.

Роз`яснити особам, щодо яких вирішено питання про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що у разі їх явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання №2 у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності 17, такі особи беруть участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Копію даної ухвали негайно направити адвокату Крюківському районному суду м. Кременчука (inbox@kr.pl.court.gov.ua) для організації її виконання та всім учасникам цивільного процесу у даній справі для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя О.А. Лобов

Судді Ю.В. Дряниця

Г.Л. Карпушин

СудПолтавський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення16.05.2024
Оприлюднено22.05.2024
Номер документу119125339
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —524/4915/21

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні