Ухвала
від 20.05.2024 по справі 579/2510/23
КРОЛЕВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 579/2510/23

2/579/76/24

У Х В А Л А

20 травня 2024 року Кролевецький районний суд Сумської області

в складі - судді - Кибець І.А.

за участю секретаря - Сірої С.І.

представника позивача - ОСОБА_1

представника позивача - ОСОБА_2

відповідача - ОСОБА_3

розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження у відкритому судовому засіданні клопотання відповідача ОСОБА_3 про залучення у справі третіх осіб на стороні відповідача у справі за позовною заявою ПП «По управлінню житлом «Житлокомскервіс» до ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за послугу з управління багатоквартирним житловим будинком, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Кролевецького районного суду Сумської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою ПП «По управлінню житлом «Житлокомскервіс» до ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за послугу з управління багатоквартирним житловим будинком.

Відповідач ОСОБА_3 заявила клопотання про залучення у справі третіх осіб на стороні відповідача, а саме: Кролевецьку міську раду Конотопського району Сумської області, виконавчий комітет Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області, комунальне підприємство «Кролевецька ЖЕК» Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області, уповноважену особу від співласників ОСОБА_4 .

Представники позивача щодо задоволення зазначеного клопотання заперечили, посилаючись на необгрунтованість заявленого клопотання.

Статтею 53 ЦПК України визначено порядок залучення або вступу у справу третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Так, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

У заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Відповідач ОСОБА_3 в поданому до суду клопотанні не вказала на якій підставі слід залучити до участі у справі в якості третіх осіб Кролевецьку міську раду Конотопського району Сумської області, виконавчий комітет Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області, комунальне підприємство «Кролевецька ЖЕК» Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області, уповноважену особу від співласників ОСОБА_4 , на які саме їх права та обов`язки і яким чином може вплинути рішення у справі.

За таких обставин, суд приходить до висновку про відмову у задоволенні клопотання.

Керуючись ст.ст.53, 260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

В задоволенні клопотання ОСОБА_3 про залучення до участі у справі в якості третіх осіб відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяІ. А. Кибець

СудКролевецький районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення20.05.2024
Оприлюднено23.05.2024
Номер документу119164094
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про стягнення плати за користування житлом

Судовий реєстр по справі —579/2510/23

Рішення від 21.05.2024

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Кибець І. А.

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Кибець І. А.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Кибець І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні