Ухвала
від 24.05.2024 по справі 331/1449/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Провадження №2/331/1247/2024

ЄУН 331/1449/24

У Х В А Л А

24 травня 2024 року місто Запоріжжя

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя в складі :

головуючого судді Скользнєвої Н.Г.,

за участю секретаря Постарнак М.М.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні вмісті Запоріжжісправу запозовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Розума Олександра Вікторовича до Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району, яка діє в інтересах Бердянської міської ради Запорізької області, третя особа приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Арсеньєва Анастасія Анатоліївна, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя на розгляді знаходиться зазначена справа.

Сторони та третя особа в судове засідання не з`явилися.

16.04.2024 року від представника позивачки адвоката Розума О.В. до суду надійшла заява про проведення підготовчого провадження по цій справі без його участі ; клопотання про виклик свідків підтримує.

Раніше, а саме 25.03.2024 року від представника позивачки адвоката Розума О.В. до суду надійшла заява про виклик у судове засідання для допиту в якості свідків : ОСОБА_2 , ОСОБА_3 . Заява обґрунтована тим, що зазначені особи зможуть підтвердити ту обставину, що позивачка перебувала в окупації до початку 2024 року.

23.05.2024 року від представника відповідача до суду надійшла заява про розгляд справи без його участі. Відзиву на позов відповідачем суду не надано.

Третя особа про причину неявки в судове засідання суд не повідомила ; будь-яких заяв, клопотань, заяв по суті справи від третьої особи до суду не надходило.

Суд, ознайомившись з доводами клопотання сторони позивача про виклик свідків, вважає його таким, що підлягає задоволенню, оскільки , як вказує заявник, заявлені ним свідки можуть дати показання щодо обставин, які мають істотне значення для правильного вирішення спірної ситуації. Крім того, звернення сторони до суду з таким клопотанням узгоджується з положеннями статті 81 ЦПК України.

З огляду на положення частини третьої статті 189 ЦПК , з урахуванням позиції сторін, відсутності не розв`язаних клопотань, суд вважає можливим підготовче провадження по справі закрити, а справу призначити до розгляду по суті.

Керуючись п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Розума Олександра Вікторовича до Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району, яка діє в інтересах Бердянської міської ради Запорізької області, третя особа приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Арсеньєва Анастасія Анатоліївна, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, закрити, а справу призначити до розгляду по суті на 26 червня 2024 року 13.15. годин.

Клопотання представника позивачки адвоката Розума Олександра Вікторовича про виклик свідків ОСОБА_2 , ОСОБА_3 задовольнити.

Копію ухвали невідкладно надіслати учасникам процесу.

В судове засідання викликати сторони, третю особу.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб адресою сторінки на офіційному веб порталі судової влади України : http://court. gov. ua/fair/sud0808.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення головуючим по справі.

Головуючий суддя : Н.Г.Скользнєва

СудЖовтневий районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення24.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119237227
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —331/1449/24

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні