Ухвала
від 22.05.2024 по справі 532/527/24
КОБЕЛЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

532/527/24

2/532/336/2024

Ухвала

Іменем України

22.05.2024 м. Кобеляки

Кобеляцький районний суд Полтавської області в складі:

судді Омельченко І.І.,

з участю секретаря судового засідання Логвиненко А.В.,

розглянувши заяву адвоката Бибика Володимира Анатолійовича в інтересах ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції,

Встановив:

У провадженні Кобеляцького районного суду Полтавської області перебуває цивільна справа за позовом першого заступника керівника Решетилівської окружної прокуратури Ребрик Юлії Анатоліївни в інтересах держави до Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування рішення міської ради, скасування державної реєстрації, припинення права власності на земельну ділянку та її повернення державі.

Підготовче судове засідання призначене на 10 год. 30 хв. 28 травня 2024 року.

Від представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Бибика В.А. надійшла заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Суд, розглянувши заяву, дійшов до наступних висновків.

Відповідно до положень статті 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Таким чином, для повного, всебічного та об`єктивного розгляду даної справи, суд вважає за необхідне розгляд даної справи проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з представником відповідача ОСОБА_1 адвокатом Бибиком В.А. з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Керуючись статтею 212 ЦПК України, суд,-

Постановив:

Заяву адвоката Бибика Володимира Анатолійовича в інтересах ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання, призначене на 10 год. 30 хв. 28 травня 2024 року, а також наступні судові засідання, проводити в режимі відеоконференції з представником відповідача ОСОБА_1 адвокатом Бибиком Володимиром Анатолійовичем з використанням системи «EasyCon» (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Попередити ОСОБА_2 , що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Учасник, який бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку, зобов`язаний зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання, активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи, очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження.

Учасникам справи має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя

СудКобеляцький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення22.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119264135
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —532/527/24

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Омельченко І. І.

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Омельченко І. І.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Омельченко І. І.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Омельченко І. І.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Омельченко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні