Ухвала
від 28.05.2024 по справі 546/393/24
РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 546/393/24

номер провадження 2/546/261/24

УХВАЛА

28 травня 2024 року м. Решетилівка Полтавська область

Решетилівський районний суд Полтавської області у складі судді Сербіненко І.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання права на земельну частку (пай) та виділення земельної частки (паю) в натурі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Говтва»,

УСТАНОВИВ:

Позивачка ОСОБА_1 через електронний кабінет Електронного суду звернулась до суду із позовною заявою до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання права на земельну частку (пай) та виділення земельної частки (паю) в натурі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Говтва» (далі СТОВ «Говтва»).

Ухвалою суду від 16.05.2024 позовну заяву ОСОБА_1 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання права на земельну частку (пай) та виділення земельної частки (паю) в натурі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору СТОВ «Говтва», було залишено без руху та надано п`ятиденний строк для усунення вказаних недоліків з дня отримання копії ухвали.

Виходячи з викладеного, позивачу необхідно було надати суду підтвердження факту родинних відносин між спадкоємицею ОСОБА_1 та померлими спадкодавцями, зазначити відомості про вжиття заходів досудового врегулювання спору.

Копія ухвали суду від 16.05.2024 щодо залишення позовної заяви без руху, було отримано позивачем 16.05.2024.

Відповідно до ч. 5 ст. 185 ЦПК України, позовна заява і додані до неї документи повертаються з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Отже,16.05.2024було отриманокопія ухвалисуду від16.05.2024,позивачем не були усунуті недоліки позовної зави в установлений судом строк, а тому позовна заява ОСОБА_1 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання права на земельну частку (пай) та виділення земельної частки (паю) в натурі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору СТОВ «Говтва» з усіма доданими до неї документами підлягає поверненню позивачу.

На підставі викладеного, керуючись ст. 185 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання права на земельну частку (пай) та виділення земельної частки (паю) в натурі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Говтва», вважати не поданою та повернути позивачу разом з доданими до неї документами.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Полтавського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження.

Суддя - І.В. Сербіненко

СудРешетилівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення28.05.2024
Оприлюднено30.05.2024
Номер документу119333905
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —546/393/24

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні