Ухвала
від 28.05.2024 по справі 341/786/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/786/24

Номер провадження 2/341/350/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 травня 2024 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Васильцової Г.А.

за участю секретаря судового засідання Габлей А.В.,

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні у м. Галич цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 адвоката Денис Тараса Дмитровича до Бурштинської міської ради Івано- Франківської області про визнання права власності,

В С Т А Н О В И В:

11 квітня 2024 року до Галицького районного суду Івано-Франківської області надійшла вказана позовна заява.

Ухвалою судді від 15 квітня 2024 року вказана позовна заява була залишена без руху.

Ухвалою судді від 23 квітня 2024 року було відкрите провадження у справі за правилами загального провадження.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, належним чином були повідомлені про день розгляду справи.

Позивач та його представник у судове засідання не з`явилися, в матеріалах справи адвокат Денис Т.Д. зазначає про те, що розгляд підготовчого судового засідання а також справи по суті просить проводити без їх участі.

Представник відповідача у судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про день розгляду справи, на електронну адресу суду надійшла заява про розгляд справи у їх відсутність, не заперечують щодо задоволення позовних вимог.

Згідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання сторін, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, оглянувши матеріали справи приходить до наступного.

Положеннямист. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 10 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому судовому засіданні суд вирішує заяви та клопотання учасників справи.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Таким чином, суд, оглянувши матеріали справи, вважає, що можливо закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст..197-198,200ЦПК України,суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 адвоката Денис Тараса Дмитровича до Бурштинської міської ради Івано- Франківської області про визнання права власності,

та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на «26»червня 2024року на11-30 годину у залі судового засідання в приміщенні Галицького районного суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Караїмська, 10, м. Галич, Івано-Франківська область, 77100.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Ганна ВАСИЛЬЦОВА

СудГалицький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення28.05.2024
Оприлюднено30.05.2024
Номер документу119345668
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —341/786/24

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні