Ухвала
від 31.05.2024 по справі 307/1666/24
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1666/24

Провадження № 2-о/307/46/24

У х в а л а

31 травня 2024 року м.Тячів

Суддя Тячівського районного суду Закарпатської області Бобрушко В.І., ознайомившись із заявою ОСОБА_1 , де третя особа Тячівське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернувся в суд із заявою, де третя особа Тячівське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Ухвалою судді Тячівського районного суду від 06 травня 2024 року вказана заява була залишена без руху, так як вона не відповідала вимогам ст.318 ЦПК України, оскільки до заяви не додані докази, що підтверджують викладені в заяві обставини щодо неможливості відновлення правовстановлюючого документу трудової книжки. Також в заяві не визначено коло заінтересованих осіб, які мають брати участь у справі, рішення у справі щодо яких може вплинути на їх права та обов`язки шляхом його реалізації. При цьому, згідно отриманої на запит суду відповіді з Єдиного державного реєстру юридичних осіб за №566531 актуальний стан юридичної особи Тячівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області на даний час припинений.

Копію вказаної ухвали суду представник заявника ОСОБА_2 отримав на руки 08 травня 2024 року, та його повідомлено про необхідність виправлення недоліків даної заяви протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали, та роз`яснено представнику заявника, що в противному разі заява буде вважатися неподаною і повернута йому.

До встановленого судом строку недоліки заяви не усунуті.

Згідно з ч.3ст.185 ЦПК Україниякщо заявник не усунув недоліки заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Відповідно до ч.5ст.185 ЦПК України, суддя повертає заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Відповідно до положень ч. 7ст. 185 ЦПК Україниповернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

На підставі викладеного та керуючись ч.3 ст. 185 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник ОСОБА_2 , де третя особа Тячівське об`єднане управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,-повернути заявнику ОСОБА_1 .

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її оголошення до Закарпатського апеляційного суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Тячівського районного суду В.І. Бобрушко

СудТячівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення31.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119418789
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них:

Судовий реєстр по справі —307/1666/24

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні