Ухвала
від 28.05.2024 по справі 390/759/24
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/759/24

Провадження № 2/390/270/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

"28" травня 2024 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого - судді Квітки О.О.,

при секретарі Шульзі А.О.,

за участі представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Кропивницький цивільну справу за позовом Приватного акціонерного товариства «СГ Надія Нова», інтереси якого представляє адвокат Бурмака Сергій Анатолійович, до ОСОБА_3 про стягнення сум виплаченого відшкодування за правом зворотної вимоги (регресу),

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ПАТ «СГ Надія Нова», інтереси якого представляє адвокат Бурмака Сергій Анатолійович, до ОСОБА_3 про стягнення сум виплаченого відшкодування за правом зворотної вимоги (регресу).

В призначене підготовче судове засідання з`явився представник позивача ОСОБА_1 , який просив призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_2 не заперечував щодо призначення справи до судового розгляду.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України, які суд вважає достатніми для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що підстави для відкладення підготовчого засідання, оголошення в ньому перерви або продовження строку підготовчого провадження відсутні, підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження чи закриття провадження по справі на цей час не встановлено, спір між сторонами не врегульований, а тому справу слід призначити до розгляду по суті, з визначенням дати, часу і місця проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст. 197,198,200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу №390/579/24 (провадження №2/390/270/24) за позовом Приватного акціонерного товариства «СГ Надія Нова», інтереси якого представляє адвокат Бурмака Сергій Анатолійович, до ОСОБА_3 про стягнення сум виплаченого відшкодування за правом зворотної вимоги (регресу) до судового розгляду по суті на 12 год. 00 хв. 24 липня 2024 року в залі судового засідання в приміщенні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області (25014, м. Кропивницький, вул. Кільцева, 36-Б).

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.О. Квітка

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення28.05.2024
Оприлюднено06.06.2024
Номер документу119505453
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —390/759/24

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Квітка О. О.

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Квітка О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні