Ухвала
від 06.06.2024 по справі 518/998/24
ШИРЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ширяївський районний суд Одеської області

06.06.2024 Справа №: 518/998/24 Провадження № 2-о/518/38/2024

УХВАЛА

06.06.2024 року с-ще Ширяєве

Ширяївський районний суд Одеської області

в складі: головуючого суддіАлексєєвої О.В.,

за участі секретаря судового засіданняНадир І.Л.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в с-щі Ширяєве в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 (заінтересована особа Ширяївський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Березівському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про встановлення факту неправильності в актовому записі, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ширяївського районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 (заінтересована особа Ширяївський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Березівському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про встановлення факту неправильності в актовому записі.

В судове засідання учасники справи не з`явилися, про розгляд справи повідомлені належним чином.

Представник заінтересованої особи Ширяївський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уБерезівському районіОдеської областіПівденного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Одеса) надала заяву про розгляд справи за її відсутності, вважала, що дана заява задоволенню не підлягає.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, з огляду на неявку всіх учасників справи, не здійснюється відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України.

Відповідно до ст. 294 ЦПК України з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Для повного та всебічного розгляду даної справи суд вважає за необхідне витребувати з Ширяївського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Березівському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) копію актового запису цивільного стану про народження ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 за № 104, складеного 28.12.1996 року.

Розгляд справи відкласти відповідно до ст. 240 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 84, 240,258, 260, 294 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати з Ширяївського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Березівському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) копію актового запису цивільного стану про народження ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 за № 104, складеного 28.12.1996 року.

Розгляд цивільної справи за заявою ОСОБА_1 (заінтересованаособа Ширяївський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уБерезівському районіОдеської областіПівденного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Одеса)про встановленняфакту неправильностів актовомузаписі відкластина 12 годину 00 хвилин 19 червня 2024 року.

Встановити строк для надання витребуваних судом документів - 18.06.2024 року.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Роз`яснити, що відповідно до положень ст. 148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу в сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О.В. Алексєєва

СудШиряївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення06.06.2024
Оприлюднено07.06.2024
Номер документу119541765
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —518/998/24

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні