Ухвала
від 04.06.2024 по справі 532/460/24
КОБЕЛЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

532/460/24

2/532/318/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 червня 2024 р. м. Кобеляки

Кобеляцький районний суд Полтавської області в складі:

судді Мороз Т.М.,

з участю:

секретаря судового засідання Крейс О.М.

провівши підготовче судове засідання в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: ОСОБА_3 , виконавчий комітет Кобеляцької міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, виконавчий комітет Кам`янської міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей Кам`янської міської ради, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину,

Встановив:

Ухвалою Кобеляцького районного суду Полтавської області від 04 березня 2024 року відкрито провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: ОСОБА_3 , виконавчий комітет Кобеляцької міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, виконавчий комітет Кам`янської міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей Кам`янської міської ради, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину.

Представник позивача, адвокат Пелих О. В., надав до суду заяву про проведення судового засідання за відсутності сторони позивача, позовні вимоги підтримав повністю і не заперечував проти закінчення підготовчого провадження та переходу до розгляду справи по суті.

Відповідач ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилася, надала до суду телефонограму, в якій повідомила, що позовні вимоги не визнає.

Представник заінтересованої особи, виконавчого комітету Кобеляцької міської ради як органу опіки та піклування Півень А. І. надала до суду заяву про проведення судового засідання без участі представника заінтересованої особи.

Представник заінтересованої особи, Служби у справах дітей Кам`янської міської ради Кільчинська Ю. М. надала до суду клопотання про розгляд справи без присутності представника органу опіки та піклування виконавчого комітету міської ради з урахуванням висновку від 13.05.2024 року №8вих-20/429 та найкращих інтересів дитини.

Неявка сторін не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

По справі проведено підготовче судове засідання.

Заяв, клопотань до суду не надійшло.

Суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд,-

Постановив:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: ОСОБА_3 , виконавчий комітет Кобеляцької міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, виконавчий комітет Кам`янської міської ради як орган опіки та піклування, Служба у справах дітей Кам`янської міської ради, відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 06 серпня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКобеляцький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення04.06.2024
Оприлюднено10.06.2024
Номер документу119583031
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —532/460/24

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Мороз Т. М.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Мороз Т. М.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Мороз Т. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Кобеляцький районний суд Полтавської області

Мороз Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні