Ухвала
від 11.06.2024 по справі 936/437/24
ВОЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про заміну заінтересованої особи

Справа № 936/437/24

Провадження № 2-о/936/77/2024

11.06.2024 смт.Воловець

Воловецький районний суд Закарпатської області

в складі: головуючого-судді Павлюка С.С.

при секретарі- Хміль В.Я.,

розглянувши в порядку окремого провадження заяву ОСОБА_1 з участю заінтересованої особи органу опіки та піклування Стрийської державної адміністрації Львівської області, про встановлення факту перебування фізичної особи на утриманні ,

в с т а н о в и в:

В провадженні Воловецького районного суду Закарпатської області перебуває вищезазначена справа.

Заявник просить встановити факт перебування ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_2 на його утриманні.

Ухвалою суду від 22.04.2024 відкрито провадження у справі.

На адресу суду надійшло клопотання заінтересованої особи ргану опікита піклуванняСтрийської державноїадміністрації Львівськоїобласті зізмісту якоговбачається,що у зв`язкузі зміноюадміністративно-територіальногоустрою України,зокрема реорганізацієюСтрийської державноїадміністрації Львівськоїобласті шляхомприєднання донеї межМиколаївського,Жидачівеького,Сколівського районів,населенний пунктс.Жупани,де проживаєзаявник відноситьсядо Козівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської області,тому відповіднодо нормЦПКУкраїни необхіднозамінити заінтересовануособу на орган опіки та піклування Козівської сільської ради Стрийського району Львівської області.

Від заявника в поданій ним заяві міститься заява про розгляд справи без її участі.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється у відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у зв`язку з розглядом справи за відсутності учасників справи.

Відповідно до ч.3 ст.42 ЦПК України у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Відповідно до положень ч.3 ст.294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Оскільки положеннями ЦПК України не передбачена заміна заінтересованої особи в окремому провадженні, суд за аналогією застосовує положення ст.51 ЦПК України щодо заміни неналежного відповідача.

У відповідності до положень ч.3 ст. 53 ЦПК України суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановив, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Відповідно до ч. 4 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне замінити заінтересовану особу органу опіки та піклування Стрийської державної адміністрації Львівської області на орган опіки та піклування Козівської сільської ради Стрийського району Львівської області.

Керуючись ст.51 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

У справі за заявою ОСОБА_1 з участю заінтересованої особи органу опіки та піклування Стрийської державної адміністрації Львівської області, про встановлення факту перебування фізичної особи на утриманні - замінити заінтересовану особу органу опіки та піклування Стрийської державної адміністрації Львівської області на орган опіки та піклування Козівської сільської ради Стрийського району Львівської області (Код ЄДРПОУ 44270657).

Розгляд справи відкласти на 09.07.2024 на 11 год. 30 хв.

В судове засідання викликати учасників справи.

Надіслати заінтересованій особі копію ухвали, копію заяви.

Запропонувати залученій заінтересованій особі до призначеного судового засідання надати пояснення щодо предмету справи, викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти заяви, які надіслати на адресу суду із підтвердженням направлення поштовим зв`язком копії пояснень іншим сторонам по справі.

Звернути увагу сторін, що подання доказів здійснюється в порядку, передбаченому ст.83 Цивільного процесуального кодексу України. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Павлюк С.С.

СудВоловецький районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення11.06.2024
Оприлюднено12.06.2024
Номер документу119630322
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —936/437/24

Ухвала від 12.07.2024

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Павлюк С. С.

Рішення від 09.07.2024

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Павлюк С. С.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Павлюк С. С.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Павлюк С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні