Ухвала
від 11.06.2024 по справі 161/22333/23
ВОЛИНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 161/22333/23 Головуючий у 1 інстанції: Крупінська С. С. Провадження № 22-ц/802/645/24 Доповідач: Здрилюк О. І.

ВОЛИНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

11 червня 2024 року місто Луцьк

Волинський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді Здрилюк О. І.,

суддів - Бовчалюк З. А., Карпук А. К.,

розглянувши клопотання представника відповідача Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя» адвоката Уманського Сергія Олександровича про проведення в режимі відеоконференції судового засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Волинська філія Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», про стягнення заборгованості по заробітній платі, середнього заробітку за період затримки у її виплаті та компенсації втрати частини доходів у зв`язку з порушенням строків їх виплати, за апеляційною скаргою позивача ОСОБА_1 на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 10 квітня 2024 року,

В С Т А Н О В И В :

Волинським апеляційним судом призначено розгляд цієї цивільної справи на 14 год. 30 хв. 20 червня 2024 року.

10 червня 2024 року до апеляційного суду надіслано письмове клопотання представника відповідача Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя» адвоката Уманського С. О. про проведення зазначеного судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Клопотання необхідно задовольнити з таких підстав.

Право учасника справи та порядок призначення судового засідання у режимі відеоконференції визначено статтею 212 ЦПК України.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги», у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Повноваження представника відповідача Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя» адвоката Уманського С. О. підтверджуються дорученням №Д-446 від 10.06.2024.

Ураховуючи наведене, апеляційний суд доходить висновку про наявність підстав для задоволення клопотання та проведення призначеного на 14 год. 30 хв. 20 червня 2024 року судового засідання за участю представника відповідача Уманського С. О. у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису.

Керуючись ст. ст. 212, 381 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Призначений на 14 год. 30 хв. 20 червня 2024 року розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Волинська філія Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», про стягнення заборгованості по заробітній платі, середнього заробітку за період затримки у її виплаті та компенсації втрати частини доходів у зв`язку з порушенням строків їх виплати, за апеляційною скаргою позивача ОСОБА_1 на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 10 квітня 2024 року провести у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представником відповідача Уманським Сергієм Олександровичем .

Відеоконференція буде проведена за веб-посиланням: ІНФОРМАЦІЯ_1

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали надіслати адвокату Уманському Сергію Олексадровичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий - суддя

Судді

СудВолинський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення11.06.2024
Оприлюднено12.06.2024
Номер документу119640509
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —161/22333/23

Ухвала від 10.07.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 10.07.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Крупінська С. С.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Крупінська С. С.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Крупінська С. С.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Крупінська С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні