Ухвала
від 10.06.2024 по справі 161/8449/24
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/8449/24

Провадження № 2-о/161/308/24

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про повернення заяви

10 червня 2024 року місто Луцьк

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Пахолюк А.М., вивчивши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради, про встановлення факту здійснення постійного догляду за батьком,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся в суд із заявою про встановлення факту здійснення постійного догляду за батьком, заінтересовані особи ОСОБА_2 , Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради.

Ухвалою Луцького міськрайонного суду від 07.05.2024 року заява залишена без руху і надано строк для усунення зазначених недоліків у строк протягом десяти днів з дня вручення ухвали.

22.05.2024 року заявник отримав зазначену ухвалу.

Однак, станом на час винесення судом ухвали про повернення заяви заявник жодним чином не повідомив суд про усунення недоліків заяви і не надав про це відповідних доказів.

Відповідно до ч 3 ст. 294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом.

Згідност. 185 ЦПК Українисуддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175і177 ЦПК України, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями175і177 ЦПК України,сплатить сумусудового збору,позовна заявавважається поданоюв деньїї первісногоподання досуду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Згідно ч. 7 ст. 185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Враховуючи наведене, заяву ОСОБА_1 про встановлення факту здійснення постійного догляду за батьком, заінтересовані особи ОСОБА_2 , Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради - слід вважати неподаною та повернути заявнику.

Керуючисьст. 185 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , Департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради, про встановлення факту здійснення постійного догляду за батьком - вважати неподаною та повернути позивачеві.

Ухвала може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Волинського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області А.М. Пахолюк

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення10.06.2024
Оприлюднено14.06.2024
Номер документу119683382
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —161/8449/24

Ухвала від 10.06.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пахолюк А. М.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пахолюк А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні