Ухвала
від 10.06.2024 по справі 554/5989/24
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 10.06.2024Справа № 554/5989/24 Провадження № 1-кс/554/6425/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 червня 2024 року м. Полтава

Слідчий суддя Октябрського районного суду міста Полтави ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42024172050000039 від 02.05.2024 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий звернувся до Октябрського районного суду м. Полтави з клопотанням про арешт майна у кримінальному №42024172050000039 від 02.05.2024 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368КК України.

В обгрунтування клопотання зазначає, що у провадженні CУ ГУНП в Полтавській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42024172050000039 від 02.05.2024 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на ОСОБА_4 , відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної ради № 285 від 18.11.2021 року, покладено виконання обов`язків директора Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» з 19.11.2021 до вирішення сесією обласної ради питання призначення директора.

Відповідно до Статуту Комунального підприємстваПолтавської обласноїради «Полтавафармація»(КодЄДРПОУ:44476448),викладеного вновій редакції, затвердженого наказом Управління майном обласної ради №32 від 14.02.2024 Підприємство засноване на майні спільної (комунальної) власності територіальних громад сіл, селищ та міст Полтавської області, підпорядковане Управління майном обласної ради (п. 1.1.); засновником Підприємства Полтавська обласна рада (п. 1.2.); Власник Підприємства територіальні громади сіл, селищ і міст Полтавської області в особі Полтавської обласної ради ( п. 1.3.); Підприємство підзвітне і підконтрольне Полтавській обласній раді ( п. 1.4.); Підприємство створене згідно з рішенням другого пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання від 09 квітня 2021 року №156 №Про створення Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» (п. 1.6.); Підприємство є юридичною особою ( п. 4.1.); майно Підприємства є спільною (комунальною) власністю територіальних громад сіл, селищ і міст Полтавської області і закріплюється за ним на праві господарського відання. Здійснюючи право господарського відання, Підприємство володіє, користується, та розпоряджається зазначеним майном на свій розсуд, вчиняючи щодо нього будь-які дії, які не суперечать чинному законодавству та цьому Статуту ( п. 5.2.).

Крім того, згідно розділу 7 «Управління Підприємством» Статуту - управління підприємством здійснює його керівник директор (до п. 7.1.); призначення директора здійснюється рішенням сесії Полтавської обласної ради шляхом укладення з ним контракту. У період між пленарними засіданнями звільнення директора та призначення виконуючого обов`язки директора Підприємства здійснюється за розпорядженням голови Полтавської обласної ради (п. 7.2); директор Підприємства самостійно вирішує питання діяльності Підприємства за винятком тих, що віднесені до компетенції Засновника та органів управління Підприємства. Директор Підприємства: несе повну відповідальність за стан та діяльність Підприємства; діє без довіреності від імені Підприємства, представляє його в усіх установах та організаціях; укладає договори. Видає довіреності, відкриває в установах банків розрахунковий та інші рахунки; несе відповідальність за формування та виконання фінансових планів; під час реалізації своїх прав і виконання обов`язків повинен діяти в інтересах Підприємства; надає в межах компетенції накази та доручення; організовує виробничо-господарську, соціально-побутову та іншу діяльність Підприємства, відповідно до мети та основних напрямів його діяльності; визначає і затверджує організаційну структуру Підприємства та його штатний розпис за погодженням з Управлінням майном обласної ради; затверджує положення про структурні підрозділи Підприємства за поданням керівників цих підрозділів; у встановленому порядку призначає на посади та звільняє з посад працівників Підприємства, в тому числі заступників директора Підприємства. Розподіляє обов`язки між директором та заступниками директора відповідно до вимог законодавства; встановлює форми і системи оплати праці, норми праці, розцінки, тарифні сітки, схеми посадових окладів, умови запровадження та розміри надбавок, доплат, премій. Винагород та інших заохочувальних, компенсаційних і гарантійних виплат з дотриманням норм і гарантій, передбачених законодавством; застосовує заходи заохочення та дисциплінарного стягнення до працівників Підприємства; розпоряджається коштами та майном Підприємства відповідно до цього Статуту та чинного законодавства України; забезпечує ефективне використання та збереження майна, переданого Підприємству; забезпечує додержання законодавства про працю на Підприємстві (п. 7.3.).

Відповідно до ч. 3 ст. 18 КК України службовими особами є особи,

які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також постійно чи тимчасово обіймають в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління зі спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною службовою особою підприємства, установи, організації, судом або законом.

Зважаючи на обсяг повноважень ОСОБА_4 , який на час вчинення кримінального правопорушення обіймає у Комунальному підприємстві Полтавської обласної ради «Полтавафармація» посаду, пов`язану

з виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, а відтак він являється службовою особою.

Згідно зі ст.ст. 3, 22 Закону України «Про запобігання корупції» суб`єктам, на яких поширюється дія цього Закону, забороняється використовувати свої службові повноваження або своє становище та пов`язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі використовувати будь-яке державне чи комунальне майно або кошти в приватних інтересах.

Однак, ОСОБА_4 , виконуючи обов`язки директора у КП ПОР «Полтавафармація» у порушення вищевказаних нормативно-правових актів, з метою особистого незаконного збагачення, вирішив стати на злочинний шлях, вчинивши корупційний злочин у сфері службової діяльності, налагодивши схему з вимагання грошових коштів з передачі в оренду об`єктів нерухомого майна, що знаходяться на території Полтавської області та перебувають в оперативному управлінні КП ПОР «Полтавафармація», з наданням можливості орендарям не здійснювати офіційних платежів за наступних обставин.

Так, 20.11.2023 ОСОБА_4 видав наказ № 37-О «Щодо прийняття рішення про включення майна до Переліку першого типу та оголошення аукціону з оренди майна», відповідно до якого включено до переліку першого типу майно частину громадського будинку аптеки (нежитлові приміщення 1 поверху 1-29) загальною площею об`єкта оренди 380,3 кв. м., розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (далі - Майно) та оголошено аукціон із оренди майна.

В подальшому, невстановленими, в ході проведення досудового розслідування, працівниками КП ПОР «Полтавафармація» на виконання наказу ОСОБА_4 , розміщено через ТОВ «Українська Універсальна біржа» на сайті «Prozorro.Sale» оголошення про проведення електронного аукціону № LLE001-UA-20231120-18520 на Майно.

26.12.2023 у зв`язку із тим, що ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , фізична особа-підприємець, мешканець АДРЕСА_2 , переміг за результатами проведення електронного аукціону, останній прибув до приміщення у АДРЕСА_3 , де фактично здійснювали діяльність службові особи КП ПОР «Полтавафармація», з метою підписання відповідного договору оренди майна.

Познайомившись із виконуючим обов`язки директора підприємства ОСОБА_4 ОСОБА_5 уклав договір № 29 на оренду Майна та підписав акт прийняття-передачі в оренду нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності від 26.12.2023 року.

Згідно умов Договору, Орендар ( ОСОБА_5 ) вступає у строкове платне користування майном у день підписання акту приймання-передачі (п. 2 Розділу 2). Строк дії вказаного Договору складає 5 років (по 22.12.2028 року включно), місячна орендна плата складає 75000,02 грн. без ПДВ.

Відповідно до п.3.3 Розділу 2 Договору, Орендар сплачує орендну плату Орендодавцю на підставі виписаного Орендодавцем (КП ПОР «Полтавафармація») рахунку, щомісячно до 15 числа поточного місяця оренди.

Згідно п. 3.4. Розділу 2 Договору, Орендар сплачує Орендодавцю орендну плату разом із податком на додану вартість, нарахованим на загальну суму орендної плати. Орендодавець надсилає рахунок Орендарю не пізніше ніж за п`ять робочих днів до дати платежу. Протягом п`яти робочих днів після закінчення поточного місяця оренди Орендодавець передає Орендарю акт виконаних робіт на надання орендних послуг та реєструє в єдиному реєстрі податкову накладну.

Відповідно п. 12 Розділу 1 умов Договору, орендна плата перераховується Орендарем на розрахунковий рахунок КП ПОР «Полтавафармація» у АТ Банк «Український капітал» НОМЕР_1 .

У цей же час, у ОСОБА_4 виник злочинний намір, спрямований на одержання неправомірної вигоди.

Реалізуючи свій злочинний умисел ОСОБА_4 приховав від ОСОБА_5 відсутність на об`єкті оренди електричної енергії з метою створення умов, за яких останній не зможе використовувати об`єкт оренди за призначенням та звернеться до нього за допомогою.

У подальшому, потрапивши до орендованого приміщення, ОСОБА_5 виявив відсутність електроенергії та одразу звернувся до ОСОБА_4 , повідомивши останнього про виявлену проблему з метою вирішення вказаного питання.

ОСОБА_4 , реалізуючи раніше виниклий умисел на отримання неправомірної вигоди, повідомив ОСОБА_5 , що вирішить вказану проблему, але йому потрібен певний час та запропонував укласти додаткову угоду, згідно якої ОСОБА_5 буде звільнено від орендної плати на два місяці, а саме за січень і лютий 2024 року та для цього йому необхідно прибути особисто до ОСОБА_4 .

12.01.2024 ОСОБА_5 прибув до ОСОБА_4 у приміщення за адресою: АДРЕСА_3 , щоб укласти додаткову угоду, але останній висловив вимогу надати йому за підписання цієї угоди грошові кошти в сумі 30 000 гривень у готівковій формі.

З метою уникнення негативних наслідків під час реалізації свого права на здійснення підприємницької діяльності та штрафних санкцій, відповідно до Договору, ОСОБА_5 вимушений був погодитись, водночас повідомив про відсутність необхідної суми у той день.

В подальшому, ОСОБА_4 підписав додаткову угоду № 1 до договору № 29 на оренду частини громадського будинку аптеки (нежитлові приміщення 1 поверху 1-29) загальною площею 380,3 кв. м., розташованої за адресою: АДРЕСА_1 , відповідно до якої ОСОБА_5 звільняюсь від орендної плати до 29.02.2024.

Продовжуючи свою незаконну діяльність з метою отримання неправомірної вигоди виконуючий обов`язки директора КП ПОР «Полтавафармація» ОСОБА_4 , користуючись тим, що 30.04.2024 ОСОБА_5 прибув до нього у АДРЕСА_3 , з пропозицією розірвання договору у зв`язку із збитковістю господарської діяльності на об`єкті оренди та скрутним матеріальним станом, відмовив останньому у розірванні договору, та запропонував звільнити ОСОБА_5 від здійснення офіційного платежу за травень місяць 2024 року, одночасно висловивши вимоги надати йому при наступній зустрічі, поки він буде вирішувати питання з юридичного оформлення відстрочки платежу, неправомірну вигоду у розмірі 45000 грн. та 30000 грн. за укладення додаткової угоди №1 від 12.01.2024, які ОСОБА_5 , на думку ОСОБА_4 , був йому винен.

Після вищевказаної розмови, 01.05.2024 ОСОБА_5 усвідомлюючи протиправність дій ОСОБА_4 , звернувся до правоохоронних органів з відповідною заявою про вчинення останнім кримінального правопорушення та почав діяти під контролем правоохоронних органів.

Надалі, 14.05.2024 ОСОБА_5 прибув за попередньою домовленістю із ОСОБА_4 до АДРЕСА_3 , де останній, продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, спрямованого на отримання неправомірної вигоди, висловив вимогу до ОСОБА_5 щодо передання йому неправомірної вигоди в сумі 30 000 грн, за вчинення дій з використанням наданого йому службового становища, а саме укладення додаткової угоди №1 від 12.01.2024 до договору оренди майна, якою було звільнено ОСОБА_5 від сплати офіційної орендної плати за січень-лютий 2024.

Продовжуючи діяти з єдиним умислом на отримання неправомірної вигоди від ОСОБА_5 за нездійснення останнім офіційного платежу за оренду Майна за травень 2024 року, ОСОБА_4 , повідомив останньому, що звільнення ОСОБА_5 від оплати за оренду Майна за травень 2024 року не потребує документального оформлення та знову висловив йому вимогу, щодо передання неправомірної вигоди в сумі 45000 гривень, що становить 50 відсотків від щомісячного орендного платежу, за невчинення ним дій з використанням наданого йому службового становища, а саме невиконання ним положень п. 3.4. Розділу 2 Договору.

В подальшому, ОСОБА_4 06.06.2024 у період часу з 11 год. 45 хв.

по 12 год. 00 хв., продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, спрямованого на отримання неправомірної вигоди від ОСОБА_5 , зустрівся з останнім у власному кабінеті у АДРЕСА_3 , де під час указаної зустрічі, отримав від ОСОБА_5 , який діяв під контролем правоохоронних органів, обумовлену 30.04.2024 та 14.05.2024 неправомірну вигоду у розмірі 75000 грн.

06.06.2024 року безпосередньо після вчинення ОСОБА_4 кримінального правопорушення в порядку ч. 3 ст. 233 КПК України з метою переслідування правопорушника було проведено невідкладний обшук у адміністративній будівлі за адресою АДРЕСА_3 , а саме:

1)Купюра номіналом 500 грн. БВ 64288686;

2)Купюра номіналом 500 грн. СБ 4716227;

3)Купюра номіналом 500 грн. МБ 4762355;

4)Купюра номіналом 500 грн. ЕЄ 5707885;

5)Купюра номіналом 500 грн. УМ 3829162;

6)Купюра номіналом 500 грн. ХБ 3988289;

7)Купюра номіналом 500 грн. ВБ 0223217;

8)Купюра номіналом 500 грн. МВ 1075065;

Поміщено до сейф-пакета SUD1116435 (позначка П.1)

9)Купюра номіналом 500 грн., з написом «імітаційний засіб»;

10)Купюра номіналом 500 грн. ВР 7023046;

11)Купюра номіналом 500 грн. УН 5598455;

Загальна кількість яких становить 142 шт., які поміщено до сейф-пакету PSP 1103847

12)Грошові кошти долари США номіналом 100 (5 купюр);

13)Грошові кошти долари США номіналом 50 (2 купюр);

14)Грошові кошти номіналом 200 грн. у кількості 36 купюр загальна сума 7200 грн.;

15)Грошові кошти номіналом 1000 грн. у кількості 35 купюр загальна сума 35000 грн.;

16)Грошові кошти номіналом 500 грн. у кількості 4 купюр загальна сума 2000 грн.;

17)Грошові кошти номіналом 200 грн. у кількості 3 купюр загальна сума 600 грн.;

18)Грошові кошти номіналом 100 грн. у кількості 6 купюр загальна сума 600 грн.;

19)Грошові кошти номіналом 50 грн. у кількості 1 купюр загальна сума 50 грн.;

20)Грошові кошти номіналом 50 грн. у кількості 1 купюр загальна сума 50 грн.;

Частина грошових коштів номіналом 1000 грн. в кількосі 19 шт. поміщено до прозорого зіппакета, де знаходиться папірець з позначенням напису (27 т. квітень, травень, червень)

Вказані грошові кошти поміщено до сейф-пакету SUD 2023461 (позначка П.3)

21)Мобільний телефон марки SAMSUNG в корпусі сірого кольору;

22)Мобільний телефон марки XIAOMI 5G, темно сірого кольору;

23)Мобільний телефон марки SAMSUNG в корпусі чорного кольору;

24)Мобільний телефон марки XIAOMI в корпусі чорного кольору;

Вилучені мобільні телефони поміщено до сейф-пакету SUD 2023460

25)Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу днз НОМЕР_2 , на автомобіль Audi Q7, серійний номер НОМЕР_3 , видане на ім`я ОСОБА_4 ;

26)Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу днз НОМЕР_4 , на автомобіль Audi Q5, серійний номер НОМЕР_5 , видане на ім`я ОСОБА_4 ;

27)Банківська карта з наступними номерами:

-4323 347370 047547, НОМЕР_6 , НОМЕР_7 ,

-НОМЕР_8 , НОМЕР_9 , НОМЕР_10 ,

-НОМЕР_11 , НОМЕР_12 , НОМЕР_13 ;

28)Накопичувач інформації сріблястого кольору Silicon power 8GB, накопичувач інформації темно-синього кольору Silicon power 32GB, накопичувач інформації чорного кольору HI-Rali 8GB;

29)Грошові кошти номіналом 200 гривень, у кількості 59 купюр, загальною сумою 11 800 гривень;

30)Грошові кошти номіналом 500 гривень, у кількості 45 купюр, загальною сумою 22 500 гривень;

31)Грошові кошти номіналом 100 доларів США, у кількості 46 купюр, загальною сумою 4600 доларів США;

Вилучені грошові кошти поміщено до сейф-пакета SUD 2023458

32)Закордонний паспорт ОСОБА_4 № НОМЕР_14 , термін дії паспорту до 18.04.2018;

33)Закордонний паспорт ОСОБА_4 № НОМЕР_15 , термін дії паспорту до 08.08.2027, в даному паспорті виявлено пластикову картку на ім`я ОСОБА_4 №КАD425761, (карта поляка);

34)Копії медичних документів на ім`я ОСОБА_6 на аркушах;

35)Лист ОСОБА_5 , щодо дострокового припинення договору оренди від 25.04.2024 без підпису на 1 арк.;

36)Довідку Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 113 від 06.06.2024р. видана на ім`я ОСОБА_5 ;

37)Довіреність Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 51 від 12.03.2024р. видана на гр. ОСОБА_5 ;

38)Мокра печатка з відтиском «Фінансова компанія «Сіфанта»», ідентифікаційний код 42787647;

39)Мокра печатка з круглим відтиском «Приватне підприємство «Агроанд»», ідентифікаційний код 34011654;

40)Мокра печатка з прямокутним відтиском «Приватне підприємство «Агроанд»», ідентифікаційний код 34011654;

41)Мокра печатка з відтиском «Орлик-плюс», ідентифікаційний код 37185563;

42)Мокра печатка з відтиском «Приватний підприємець ОСОБА_7 », ідентифікаційний код НОМЕР_16 ;

43)Ноутбук сірого кольору марки «Hp ProBook 4540s», серійний номер 2СЕ2310Х66, з зарядним пристроєм «Hp», серійний номер WASHB0ABMXYQCN;

Перераховані об`єкти поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014814

44)Завірена копія Статут Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 32 від 14.02.2024 на 13 арк.;

45)Технічний на об`єкт нерухомого майна на громадський будинок приміщення центральної районної аптеки АДРЕСА_4 , в якій знаходяться оригінали та копії документів, щодо об`єкту нерухомого майна на 14 арк.;

46)Копія банківських реквізитів Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»;

47)Копія витягу державного реєстру речових прав нерухомого майна, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 2681593853080;

48)Копія розпорядження Полтавської обласної ради № 285 від 18.11.2021 про звільнення в.о. директора Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»;

49)Копія наказу № 6 від 19.11.2021 про покладення виконання обов`язків ОСОБА_4 ;

50)Акт надання послуг № 268 від 30.05.2024 на 2 арк;

51)Акт надання послуг № 224 від 28.03.2024 на 2 арк;

52)Заява ОСОБА_4 від 02.02.2023;

53)Копія план-схеми адмін. будинку за адресою: АДРЕСА_3 ;

54)Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 5 від 03.01.2024 про надання копії договору оренди № 29 від 26.12.2023 на 2 арк;

55)Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 41 від 27.02.2024 щодо проведення ремонтних робіт приміщення за договором оренди № 29 від 26.12.2023;

56)Лист № 22 від 22.02.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про зміни до істотних умов договору оренди на 2 арк;

57)Лист № 14 від 11.01.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про надання засвідченої копії договору оренди № 29 від 26.12.2023;

58)Лист № 210 від 29.09.2023 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про надання згоди на вивчення майна до переліку другого типу та погодження істотних умов договору оренди на 4 арк.;

59)Довіреність від Полтавського обласного комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафарм» на ОСОБА_8 від 04.10.2023;

60)Договір № 041/0123 від 02.01.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

61)Договірна ціна зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 3 арк;

62)Договір про надання послуг № 24 від 27.03.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

63)Інвентаризаційний опис неповоротних активів зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 6 арк;

64)Договір № 21-43/2024 від 13.05.2024 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

65)Фінансовий акт на 2024 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 7 арк.;

66)Договір № 24/11/2023 від 24.11.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

67)Додаткова угода від 30.06.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

68)Договір поставки товару №16/20/23 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

69)Договір покупки № 2023/Z/116 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

70)Акт розмежування балансу належності газових мереж (ГРП) і експлуатаційної відповідності сторін зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

71)Договір позики від 01.09.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 5 арк.;

72)Розписка зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

73)Реквізити і підписи сторін зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

74)Платіжне доручення в іноземній валюті зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

75)Договір № 21-3/2023 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

76)Договір про користування майном ПЕК від 19.10.2023 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 3 арк.;

77)Договір оборотно-фінансової допомоги № 3010/23-01 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 4 арк.;

78)Копія листа до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 974/07-22 від 03.05.2024 з додатком з вимогою про дострокове припинення договору оренди № 29 від 26.12.2023 на 2 арк.;

79)Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 2343/07-17 від 21.11.2023 на 3 арк.;

80)Вимога про дострокове припинення оренди № 29 від 26.12.2023 на 1 арк.;

81)Договір про надання поворотної фінансової допомоги № 23/12/2022 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

82)Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 56 від 20.03.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

83)Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 73 від 08.04.2024 Голові Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

84)Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 79 від 15.04.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

85)Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 78 від 15.04.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

86)Договір № ЦТО-1391/24 про надання послуг з обладнання об`єкта засобами ОПС від 18.04.2024 з додатками зі зразками підпису ОСОБА_4 на 5 арк.;

87)Договір поставки № 135 від 27.03.2023 з додатками зі зразками підпису ОСОБА_4 на 8 арк.;

88)Додаткова угода № 5 про продовження строку користування Індивідуальним сейфом № 132 від 20.03.2024 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

89)Довіреність від 19.08.2013 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

90)Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» на 3 арк.;

91)Заява ОСОБА_4 від 15.03.2019 до Полтавського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

92)Заява ОСОБА_4 від 29.06.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

93)Заява ОСОБА_4 від 03.11.2021 до директора ТОВ «Пейбокс» зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

94)Заява ОСОБА_4 від 15.03.2019 до Ради Політичної партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

95)Анкета члена партії на ім`я ОСОБА_9 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

96)Заява ОСОБА_4 від 26.05.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

97)Клопотання ОСОБА_4 від 08.06.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

98)Клопотання ОСОБА_4 від 08.06.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 7 арк.;

99)Копія супровідного листа з додатками Полтавського окружного адміністративного суду № 4326/4327-18 від 08.02.2019 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 27 арк.;

100)Заява ОСОБА_4 від 31.10.2022 до Полтавського районного суду зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

101)Копія документів на ім`я ОСОБА_10 на 7 арк.;

102)3 аркуша формату А4 з чорновими записами;

103)Перелік майна що передається в межах спільної власності Територіальній громаді сіл селищ міст Полтавської області на 3 арк.;

104)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_11 на 12 арк.;

105)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_12 на 21 арк.;

106)Заява про відкриття поточного (карткового) рахунку та видачу від 19.11.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 4 арк.;

107)Копія паспорту громадянина України на ім`я ОСОБА_4 на 5 арк.;

108)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_13 на 11 арк.;

109)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_14 поміщені в прозорой поліетиленовий пакет;

110)Автобіографія на ім`я ОСОБА_4 на 1 арк;

111)Копії документів на ім`я ОСОБА_15 ;

112)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_16 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

113)Копія порядок передачі майна з балансу на баланс підприємства на 2 арк.;

114)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_17 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

115)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_17 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

116)Довіреність ОСОБА_4 на уповноваження ОСОБА_18 з додатком зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

117)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_19 поміщені в три прозорих поліетиленових пакета. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

118)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_20 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

119)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_21 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

120)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_22 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

121)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_23 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

122)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_24 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

123)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_25 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

124)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_26 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

125)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_21 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

126)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_27 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

127)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_28 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

128)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_29 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

129)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_30 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

130)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_31 поміщені в три прозорих поліетиленових пакета. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

131)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_32 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

132)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_33 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

133)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_34 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

134)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_35 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

135)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_36 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

136)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_31 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

137)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_16 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

138)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_37 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

139)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_13 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

140)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_38 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

141)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_39 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

142)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_40 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

143)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_41 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

144)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_11 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

145)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_40 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

146)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_42 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

147)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_43 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

148)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_44 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

149)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_45 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

150)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_45 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

151)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_46 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

152)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_47 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

153)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_48 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

154)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_49 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

155)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_49 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

156)Медична документація на ім`я ОСОБА_50 . Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

157)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_38 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

158)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_51 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

159)Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_52 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

160)Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448, 2 шт.;

161)Мокра печатка з відтиском підпису;

162)Мокра печатка з відтиском «Згідно з оригіналом ОСОБА_4 »;

163)Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» Для документів», ідентифікаційний код 44476448;

164)Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448;

165)Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448;

Перераховані об`єкти поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014815

166)Ноутбук чорного кольору марки «Fujitsu amilo», серійний номер EF900922003530D3A з зарядним пристроєм до нього, поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014816;

167)Мобільний телефон марки Samsung А34, чорного кольору в чехлі, поміщено до сейф-пакету НПУ INZ2039432;

168)Системний блок чорного кольору марки Brain моделі B200.PR12, серійний номер 0518SC4075005, опечатаний біркою з пояснювальними надписами з підписами слідчого та понятих.

Вказані речі та документи вилучені під час проведення обшуку зберегли на собі слідчи вчинення кримінального правопорушення, можуть містити інфомрацію про вчинене кримінальне правопорушення, а також можуть стати підставою виявлення інших кримінальних правопорушень.

07.06.2024 року постановою слідчого вказані документи та речі, вилучені в ході проведення обшуків визнані речовим доказом.

Вказані документи та речі мають значення для проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, так як вони є способом вчинення злочину та могли зберегти на собі сліди вчинення такого кримінального правопорушення, а також містять у собі інфомрацію про осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Таким чином, вище зазначені документи та речі як в своїй сукупності так і окремо по собі мають доказове значення у кримінальному провадженні, на собі зберегли сліди речового доказу.

Виходячи з того, що для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, для збереження слідової інформації, у зв`язку з проведенням ряду експертиз та встановлення всіх обставин вчиненого злочину, а також у зв`язку з тим, що вилучені документи та речі визнано речовими доказами є потреба в накладенні арешту на вищевказані документи та речі.

На підставі викладеного, слідчий просить задовольнити клопотання.

В судове засідання слідчий та прокурор не з`явились, слідчий надав до суду заяву про розгляд клопотання без його участі, клопотання підтримав, просив задовольнити.

Власник майна в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений.

У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється, що відповідає положенням ст. 107 КПК України.

Суд, дослідивши надані докази, приходить до наступного.

Згідно п. 7 ч. 2ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цьогоКодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч.2ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу).

Згідно ч. 11ст. 170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першоїстатті 170 цього Кодексу(ч. 1ст. 173 КПК України).

Встановлено, що у провадженні CУ ГУНП в Полтавській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42024172050000039 від 02.05.2024 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

06.06.2024 року безпосередньо після вчинення ОСОБА_4 кримінального правопорушення в порядку ч. 3 ст. 233 КПК України з метою переслідування правопорушника було проведено невідкладний обшук у адміністративній будівлі за адресою АДРЕСА_3 .

Ухвалою слідчого судді Октябрського районного суду м. Полтави від 07.06.2024 року надано дозвіл на проведення обшуку офісного приміщення КП Полтавської обласної ради «Полтавафармація» яке знаходиться за адресою: с. Щербані, Полтавського району, вул. Світла, буд. 2-а.

07.06.2024 року слідчим було винесено постанову про визнання вищевказаних вилучених речей, речовими доказами.

Слідчим доведено, що майно, що вилучено під час проведення обшуку від 06.06.2024 року, має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

Вилучене, відповідно до протоколу обшуку від 06.06.2024 року майно, підлягає арешту, оскільки не застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, може в подальшому перешкодити кримінальному провадженню. На виконання вимог ч.1ст.173 КПК Українислідчий довів необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених ч.1ст.170 КПК України.

На даному етапі досудового розслідування його потреби виправдовують втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення кримінального правопорушення, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Крім того, слідчий суддя роз`яснює, що у відповідності до ст. 174 КПК України, за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника чи володільця майна, якщо вони доведуть, що потреба у застосуванні такого заходу відпала, арешт майна може бути скасовано повністю або частково.

На підставі вищевикладеного, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання.

Керуючись ст. ст.2,7,132,98,167,170-173,309,372 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Полтавській області ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42024172050000039 від 02.05.2024 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України- задовольнити.

Накласти арештна об`єкти, які було вилучено 06.06.2024 року в ході проведення обшуку у адміністративній будівлі за адресою АДРЕСА_3 , а саме:

1.Купюра номіналом 500 грн. БВ 64288686;

2.Купюра номіналом 500 грн. СБ 4716227;

3.Купюра номіналом 500 грн. МБ 4762355;

4.Купюра номіналом 500 грн. ЕЄ 5707885;

5.Купюра номіналом 500 грн. УМ 3829162;

6.Купюра номіналом 500 грн. ХБ 3988289;

7.Купюра номіналом 500 грн. ВБ 0223217;

8.Купюра номіналом 500 грн. МВ 1075065;

Поміщено до сейф-пакета SUD1116435 (позначка П.1)

9.Купюра номіналом 500 грн., з написом «імітаційний засіб»;

10.Купюра номіналом 500 грн. ВР 7023046;

11.Купюра номіналом 500 грн. УН 5598455;

Загальна кількість яких становить 142 шт., які поміщено до сейф-пакету PSP 1103847

12.Грошові кошти долари США номіналом 100 (5 купюр);

13.Грошові кошти долари США номіналом 50 (2 купюр);

14.Грошові кошти номіналом 200 грн. у кількості 36 купюр загальна сума 7200 грн.;

15.Грошові кошти номіналом 1000 грн. у кількості 35 купюр загальна сума 35000 грн.;

16.Грошові кошти номіналом 500 грн. у кількості 4 купюр загальна сума 2000 грн.;

17.Грошові кошти номіналом 200 грн. у кількості 3 купюр загальна сума 600 грн.;

18.Грошові кошти номіналом 100 грн. у кількості 6 купюр загальна сума 600 грн.;

19.Грошові кошти номіналом 50 грн. у кількості 1 купюр загальна сума 50 грн.;

20.Грошові кошти номіналом 50 грн. у кількості 1 купюр загальна сума 50 грн.;

Частина грошових коштів номіналом 1000 грн. в кількосі 19 шт. поміщено до прозорого зіппакета, де знаходиться папірець з позначенням напису (27 т. квітень, травень, червень) Вказані грошові кошти поміщено до сейф-пакету SUD 2023461 (позначка П.3)

21.Мобільний телефон марки SAMSUNG в корпусі сірого кольору;

22.Мобільний телефон марки XIAOMI 5G, темно сірого кольору;

23.Мобільний телефон марки SAMSUNG в корпусі чорного кольору;

24.Мобільний телефон марки XIAOMI в корпусі чорного кольору;

Вилучені мобільні телефони поміщено до сейф-пакету SUD 2023460

25.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу днз НОМЕР_2 , на автомобіль Audi Q7, серійний номер НОМЕР_3 , видане на ім`я ОСОБА_4 ;

26.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу днз НОМЕР_4 , на автомобіль Audi Q5, серійний номер НОМЕР_5 , видане на ім`я ОСОБА_4 ;

27.Банківська карта з наступними номерами:

28.4323 347370 047547, НОМЕР_6 , НОМЕР_7 ,

29.НОМЕР_8 , НОМЕР_9 , НОМЕР_10 ,

30.НОМЕР_11 , НОМЕР_12 , НОМЕР_13 ;

31.Накопичувач інформації сріблястого кольору Silicon power 8GB, накопичувач інформації темно-синього кольору Silicon power 32GB, накопичувач інформації чорного кольору HI-Rali 8GB;

32.Грошові кошти номіналом 200 гривень, у кількості 59 купюр, загальною сумою 11 800 гривень;

33.Грошові кошти номіналом 500 гривень, у кількості 45 купюр, загальною сумою 22 500 гривень;

34.Грошові кошти номіналом 100 доларів США, у кількості 46 купюр, загальною сумою 4600 доларів США;

35.Вилучені грошові кошти поміщено до сейф-пакета SUD 2023458

36.Закордонний паспорт ОСОБА_4 № ЕЕ417224, термін дії паспорту до 18.04.2018;

37.Закордонний паспорт ОСОБА_4 № НОМЕР_15 , термін дії паспорту до 08.08.2027, в даному паспорті виявлено пластикову картку на ім`я ОСОБА_4 №КАD425761, (карта поляка);

38.Копії медичних документів на ім`я ОСОБА_6 на аркушах;

39.Лист ОСОБА_5 , щодо дострокового припинення договору оренди від 25.04.2024 без підпису на 1 арк.;

40.Довідку Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 113 від 06.06.2024р. видана на ім`я ОСОБА_5 ;

41.Довіреність Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 51 від 12.03.2024р. видана на гр. ОСОБА_5 ;

42.Мокра печатка з відтиском «Фінансова компанія «Сіфанта»», ідентифікаційний код 42787647;

43.Мокра печатка з круглим відтиском «Приватне підприємство «Агроанд»», ідентифікаційний код 34011654;

44.Мокра печатка з прямокутним відтиском «Приватне підприємство «Агроанд»», ідентифікаційний код 34011654;

45.Мокра печатка з відтиском «Орлик-плюс», ідентифікаційний код 37185563;

46.Мокра печатка з відтиском «Приватний підприємець ОСОБА_7 », ідентифікаційний код НОМЕР_16 ;

47.Ноутбук сірого кольору марки «Hp ProBook 4540s», серійний номер 2СЕ2310Х66, з зарядним пристроєм «Hp», серійний номер НОМЕР_17 ;

48.Перераховані об`єкти поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014814

49.Завірена копія Статут Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 32 від 14.02.2024 на 13 арк.;

50.Технічний на об`єкт нерухомого майна на громадський будинок приміщення центральної районної аптеки № АДРЕСА_4 , в якій знаходяться оригінали та копії документів, щодо об`єкту нерухомого майна на 14 арк.;

51.Копія банківських реквізитів Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»;

52.Копія витягу державного реєстру речових прав нерухомого майна, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 2681593853080;

53.Копія розпорядження Полтавської обласної ради № 285 від 18.11.2021 про звільнення в.о. директора Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»;

54.Копія наказу № 6 від 19.11.2021 про покладення виконання обов`язків ОСОБА_4 ;

55.Акт надання послуг № 268 від 30.05.2024 на 2 арк;

56.Акт надання послуг № 224 від 28.03.2024 на 2 арк;

57.Заява ОСОБА_4 від 02.02.2023;

58.Копія план-схеми адмін. будинку за адресою: АДРЕСА_3 ;

59.Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 5 від 03.01.2024 про надання копії договору оренди № 29 від 26.12.2023 на 2 арк;

60.Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 41 від 27.02.2024 щодо проведення ремонтних робіт приміщення за договором оренди № 29 від 26.12.2023;

61.Лист № 22 від 22.02.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про зміни до істотних умов договору оренди на 2 арк;

62.Лист № 14 від 11.01.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про надання засвідченої копії договору оренди № 29 від 26.12.2023;

63.Лист № 210 від 29.09.2023 начальнику управління майном Полтавської обласної ради про надання згоди на вивчення майна до переліку другого типу та погодження істотних умов договору оренди на 4 арк.;

64.Довіреність від Полтавського обласного комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафарм» на ОСОБА_8 від 04.10.2023;

65.Договір № 041/0123 від 02.01.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

66.Договірна ціна зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 3 арк;

67.Договір про надання послуг № 24 від 27.03.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

68.Інвентаризаційний опис неповоротних активів зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 6 арк;

69.Договір № 21-43/2024 від 13.05.2024 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 ;

70.Фінансовий акт на 2024 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 7 арк.;

71.Договір № 24/11/2023 від 24.11.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

72.Додаткова угода від 30.06.2023 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

73.Договір поставки товару №16/20/23 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

74.Договір покупки № 2023/Z/116 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

75.Акт розмежування балансу належності газових мереж (ГРП) і експлуатаційної відповідності сторін зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

76.Договір позики від 01.09.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 5 арк.;

77.Розписка зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

78.Реквізити і підписи сторін зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

79.Платіжне доручення в іноземній валюті зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

80.Договір № 21-3/2023 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

81.Договір про користування майном ПЕК від 19.10.2023 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 3 арк.;

82.Договір оборотно-фінансової допомоги № 3010/23-01 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 4 арк.;

83.Копія листа до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 974/07-22 від 03.05.2024 з додатком з вимогою про дострокове припинення договору оренди № 29 від 26.12.2023 на 2 арк.;

84.Лист до Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 2343/07-17 від 21.11.2023 на 3 арк.;

85.Вимога про дострокове припинення оренди № 29 від 26.12.2023 на 1 арк.;

86.Договір про надання поворотної фінансової допомоги № 23/12/2022 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

87.Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 56 від 20.03.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

88.Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 73 від 08.04.2024 Голові Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

89.Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 79 від 15.04.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

90.Лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» № 78 від 15.04.2024 начальнику управління майном Полтавської обласної ради зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

91.Договір № ЦТО-1391/24 про надання послуг з обладнання об`єкта засобами ОПС від 18.04.2024 з додатками зі зразками підпису ОСОБА_4 на 5 арк.;

92.Договір поставки № 135 від 27.03.2023 з додатками зі зразками підпису ОСОБА_4 на 8 арк.;

93.Додаткова угода № 5 про продовження строку користування Індивідуальним сейфом № 132 від 20.03.2024 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

94.Довіреність від 19.08.2013 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

95.Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» на 3 арк.;

96.Заява ОСОБА_4 від 15.03.2019 до Полтавського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

97.Заява ОСОБА_4 від 29.06.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

98.Заява ОСОБА_4 від 03.11.2021 до директора ТОВ «Пейбокс» зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

99.Заява ОСОБА_4 від 15.03.2019 до Ради Політичної партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

100.Анкета члена партії на ім`я ОСОБА_9 зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 2 арк.;

101.Заява ОСОБА_4 від 26.05.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

102.Клопотання ОСОБА_4 від 08.06.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 1 арк.;

103.Клопотання ОСОБА_4 від 08.06.2017 до Октябрського районного суду зі зразками підпису ОСОБА_4 на 7 арк.;

104.Копія супровідного листа з додатками Полтавського окружного адміністративного суду № 4326/4327-18 від 08.02.2019 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 27 арк.;

105.Заява ОСОБА_4 від 31.10.2022 до Полтавського районного суду зі зразками підпису та почерку ОСОБА_4 на 1 арк.;

106.Копія документів на ім`я ОСОБА_10 на 7 арк.;

107.3 аркуша формату А4 з чорновими записами;

108.Перелік майна що передається в межах спільної власності Територіальній громаді сіл селищ міст Полтавської області на 3 арк.;

109.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_11 на 12 арк.;

110.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_12 на 21 арк.;

111.Заява про відкриття поточного (карткового) рахунку та видачу від 19.11.2021 зі зразками підпису ОСОБА_4 на 4 арк.;

112.Копія паспорту громадянина України на ім`я ОСОБА_4 на 5 арк.;

113.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_13 на 11 арк.;

114.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_14 поміщені в прозорой поліетиленовий пакет;

115.Автобіографія на ім`я ОСОБА_4 на 1 арк;

116.Копії документів на ім`я ОСОБА_15 ;

117.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_16 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

118.Копія порядок передачі майна з балансу на баланс підприємства на 2 арк.;

119.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_17 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

120.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_17 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет;

121.Довіреність ОСОБА_4 на уповноваження ОСОБА_18 з додатком зі зразками підпису ОСОБА_4 на 2 арк.;

122.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_19 поміщені в три прозорих поліетиленових пакета. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

123.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_20 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

124.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_21 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

125.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_22 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

126.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_23 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

127.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_24 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

128.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_25 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

129.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_26 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

130.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_21 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

131.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_27 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

132.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_28 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

133.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_29 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

134.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_30 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

135.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_31 поміщені в три прозорих поліетиленових пакета. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

136.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_32 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

137.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_33 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

138.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_34 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

139.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_35 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

140.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_36 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

141.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_31 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

142.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_16 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

143.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_37 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

144.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_13 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

145.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_38 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

146.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_39 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

147.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_40 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

148.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_41 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

149.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_11 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

150.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_40 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

151.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_42 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

152.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_43 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

153.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_44 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

154.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_45 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

155.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_45 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

156.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_46 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

157.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_47 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

158.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_48 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

159.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_49 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

160.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_49 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

161.Медична документація на ім`я ОСОБА_50 . Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

162.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_38 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

163.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_51 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

164.Медична документація та копії документів на ім`я ОСОБА_52 поміщені в прозорий поліетиленовий пакет. Дана особа на момент проведення слідчої дії не встановлено, підлягає додаткової ідентифікації;

165.Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448, 2 шт.;

166.Мокра печатка з відтиском підпису;

167.Мокра печатка з відтиском «Згідно з оригіналом ОСОБА_4 »;

168.Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація» Для документів», ідентифікаційний код 44476448;

169.Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448;

170.Мокра печатка з відтиском «Комунальне підприємства Полтавської обласної ради «Полтавафармація»», ідентифікаційний код 44476448;

Перераховані об`єкти поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014815

171.Ноутбук чорного кольору марки «Fujitsu amilo», серійний номер EF900922003530D3A з зарядним пристроєм до нього, поміщено до сейф-пакету НПУ QHY0014816;

172.Мобільний телефон марки Samsung А34, чорного кольору в чехлі, поміщено до сейф-пакету НПУ INZ2039432;

173.Системний блок чорного кольору марки Brain моделі B200.PR12, серійний номер 0518SC4075005, опечатаний біркою з пояснювальними надписами з підписами слідчого та понятих, до скасування арешту майна у встановленому КПК України порядку.

Виконання зазначеної ухвали покласти на слідчого в провадженні якого знаходиться кримінальне провадження.

Ухвала про арешт майна підлягає негайному виконанню.

Подання апеляційної скарги на ухвалу слідчого судді зупиняє набрання нею законної сили, але не зупиняє її виконання, крім випадків, встановлених КПК України.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду на протязі 5 днів з моменту проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення10.06.2024
Оприлюднено17.06.2024
Номер документу119733853
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —554/5989/24

Ухвала від 12.09.2024

Кримінальне

Полтавський апеляційний суд

Харлан Н. М.

Ухвала від 27.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 12.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко А. Г.

Ухвала від 09.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко А. Г.

Ухвала від 05.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 05.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 01.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко А. Г.

Ухвала від 02.08.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко А. Г.

Ухвала від 19.07.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко А. Г.

Ухвала від 05.07.2024

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні