Ухвала
від 17.06.2024 по справі 128/3617/21
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/3617/21

УХВАЛА

17 червня 2024 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області

в складі:

головуючої судді Бондаренко О.І.

за участю секретаря Савченко Я.С.

без участі сторін,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Вінниці в залі суду цивільну справу в порядку загального позовного провадження за позовною заявою ФГ «Ягідка» ОСОБА_1 до Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування рішення Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, скасування рішення реєстратора та припинення речового права, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького районного суду Вінницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

До підготовчого засідання представник позивача адвокат Путілін Є.В. подав суду заяву, за якою просить закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду. Підготовче засідання просить провести у його відсутність та відсутність позивача.

Представник відповідача ОСОБА_2 адвокат Саюк Б.О. подав суду заяву, якою також просить провести підготовче засідання у його відсутність та просить приєднати до матеріалів справи додаткові пояснення від 14.05.2024 року за наслідками проведення судової земельнотехнічної експертизи.

Представник Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області в особі ОСОБА_3 надала суду заяву, якою просить справу слухати у їх відсутність, позовні вимоги не визнають у повному обсязі з підстав викладених у відзиві на позовну заяву від 18.01.2022 року за вих. № 134/02-6. Також зазначає, що подані до суду клопотання підтримують та просять задоволити.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

За вказаних обставин суд вважає можливим провести судове засідання за відсутності учасників справи та без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Згідно із п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі, при цьому справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Керуючись ст. ст. 4, 200,247 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовною заявоюФГ «Ягідка» ОСОБА_1 до Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, ОСОБА_2 про визнання незаконним та скасування рішення Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, скасування рішення реєстратора та припинення речового права.

Призначити справу до судового розгляду на 09 вересня 2024 року о 15:00 год.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Оксана БОНДАРЕНКО

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення17.06.2024
Оприлюднено18.06.2024
Номер документу119763293
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —128/3617/21

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні