Ухвала
від 15.10.2010 по справі 2а-23635/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

15 жовтня 2010 р. Спра ва № 2а-23635/10/0570

приміщення суду за адресою : м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійськ ої дивизії, 17

суддя Донецького окружн ого адміністративного суду Ц иганенко А.І., ознайомившись з позовною заявою Відділення виконавчої дирекції Фонду со ціального страхування від не щасних випадків на виробницт ві та професійних захворюван ь України в Центрально-Міськ ому районі м. Макіївки до Держ авного підприємства «Макіїв вугілля», Відособлений підро зділ «Управління по налагодж уванню, випробуванню та ремо нту гірничо шахтного обладна ння» про відшкодування боргу стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків, -

В С Т А Н О В И В:

Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в в Ц ентрально-Міському районі м. Макіївки до Державного підп риємства «Макіїввугілля», Ві дособлений підрозділ «Управ ління по налагоджуванню, вип робуванню та ремонту гірничо шахтного обладнання» про ві дшкодування боргу стягнення заборгованості зі сплати ст рахових внесків.

Позовна заява подана особою, яка має адміністрати вну процесуальну дієздатніс ть, відповідає вимогам, встан овленим статтею 106 КАС України .

Позовну заяву належи ть розглядати в порядку адмі ністративного судочинства.

Позовна заява підсуд на Донецькому окружному адміністративному суду. Адм іністративний позов подано у строк, установлений законом .

Підстав для повернен ня позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адм іністративній справі, встано влених КАС України, немає.

Підстав для проведення поп ереднього судового засіданн я не вбачається.

Керуючись ст. 107 КАС України, -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження у ад міністративній справі за поз овом Відділення виконавчої д ирекції Фонду соціального ст рахування від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань України в в Центрально-Міському районі м. Макіївки до Державного під приємства «Макіїввугілля», В ідособлений підрозділ «Упра вління по налагоджуванню, ви пробуванню та ремонту гірнич о шахтного обладнання» про в ідшкодування боргу стягненн я заборгованості зі сплати с трахових внесків,.

2. Справу призначити до судо вого розгляду у відкритому с удовому засіданні на 28 жовтня 2010 року на 11 години 30 хвилин в пр иміщенні Донецького окр ужного адміністративного су ду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул . 50 Гвардійської дивізії, 17.

3. Позивачу надати: довірені сть на представника згідно с т.ст. 58,59 КАС України з визначен ням права вчинення кожної ок ремої процесуальної дії та д окумент, що підтверджує його особу (для огляду), оригінали (для огляду) всіх документів, к опії яких приєднані до позов ної заяви.

4. Відповідачу надати: довір еність на представника згідн о ст. ст. 58, 59 КАС України з визнач енням права вчинення кожної окремої процесуальної дії та документ, що підтверджує йог о особу (для огляду), письмові заперечення проти позову, до кази, які підтверджують запе речення.

5. Явка сторін у судове засід ання є обов`язковою.

6. Адміністративну справу ро зглядати суддею одноособово .

Ухвала набирає законної си ли з моменту постановлення і оскарженню не підлягає.

Суддя Циганенко А.І.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.10.2010
Оприлюднено04.11.2010
Номер документу11989731
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-23635/10/0570

Ухвала від 30.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Циганенко А.І.

Ухвала від 19.08.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Циганенко А.І.

Ухвала від 24.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

Ухвала від 17.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шувалова Т.О.

Ухвала від 15.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Циганенко А.І.

Постанова від 28.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Циганенко А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні