Ухвала
від 04.07.2024 по справі 337/3732/24
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

ЄУН 337/3732/24

2/337/1654/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

04липня 2024року СуддяХортицького районногосуду м.ЗапоріжжяМурашова НаталіяАнатоліївна,розглянувши матеріалипозовної заяви ОСОБА_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 , до Житлово-будівельного кооперативу-6 «Комунальник», місце знаходження:м.Запоріжжя,вул.Ентузіастів,б.12, про захист прав споживачів,

В С Т А Н О В И В:

02.07.2024 до суду надійшов вказаний позов, в якому позивачка просить зобов`язати відповідача здійснити перерахунок на її користь за надані послуги шляхом зменшення розміру плати за період з лютого 2024 по травень 2024 на суму 1319,36грн. та стягнути з відповідача на її користь витрати, пов`язані із зверненням до суду у розмірі 14000,00грн.

Суддя вважає, що позовна заява відповідає вимогам ст.175,177 ЦПК України. Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження немає.

Вказаний позов підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства, підсудний Хортицькому районному суду м.Запоріжжя та підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з призначенням судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.184-189 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

1.Позовну заяву ОСОБА_1 доЖитлово-будівельногокооперативу-6«Комунальник прозахист правспоживачів - прийняти до судового розгляду та відкрити у цивільній справі спрощене позовне провадження.

2.Призначити розгляд справи по суті у відкритому судовомузасіданні на 24 липня 2024 року 11.30год в приміщенні Хортицького районного суду м. Запоріжжя, каб.№6, з повідомленням (викликом) сторін

3.Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - п`ятнадцять днів з дня вручення копії цієї ухвали.

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Відзив на позов повинен бути отриманий учасниками справи не пізніше першого підготовчого засідання у справі.

4.Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив три дні з дня отримання копії відзиву.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Відповідь на відзив повинна бути отримана учасниками завчасно до початку розгляду справи по суті.

5. Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив три дні з дня отримання копії відповіді на відзив.

Роз`яснити відповідачу, що копія заперечень та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Заперечення повинні бути отримані учасниками справи завчасно до початку розгляду справи по суті.

6. Роз`яснити, що відповідач має право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в спрощеному позовному провадженні протягом п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Якщо відповідач не подасть у встановлений судом строк такі заперечення, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив цей строк із поважних причин.

7.Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0825.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Н.А.Мурашова

04.07.2024

СудХортицький районний суд м.Запоріжжя
Дата ухвалення рішення04.07.2024
Оприлюднено05.07.2024
Номер документу120173330
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —337/3732/24

Ухвала від 04.07.2024

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Мурашова Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні