Ухвала
від 08.07.2024 по справі 568/929/24
РАДИВИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 568/929/24

Провадження № 4-с/568/3/24

08 липня 2024 р. м.Радивилів

Суддя Радивилівського районного суду Рівненської області Делалова О.М., розглянувши клопотання представника заявника, адвоката Вишковської Валентини Іванівни про проведення розгляду справи за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця Радивилівського відділу ДВС у Дубенському районі Рівненської області в режимі відеоконференції,-

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Радивилівського районного суду знаходиться цивільна справа за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця Радивилівського відділу ДВС у Дубенському районі Рівненської області.

Судове засідання у справі призначено на 12 годину 00 хвилин 09 липня 2024 року.

08 липня 2024 року до суду надійшло клопотання представника ОСОБА_1 , адвоката Вишковської В.І. про участь в судових засіданнях по справі в режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ч. 3 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції для забезпечення участі представника скаржника, адвоката Вишковської В.І. в судовому засіданні, клопотання необхідно задовольнити.

Розгляд справи за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця Радивилівського відділу ДВС у Дубенському районі Рівненської області проводити у режимі відеоконференції з адвокатом Вишковською Валентиною Іванівною за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку ЄСІТС (https://vkz.court.gov.ua/).

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання представника заявника ОСОБА_1 , адвоката Вишковської Валентини Іванівни про участь в судовому засіданні по справі в режимі відеоконференції - задовольнити.

Розгляд справи за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця Радивилівського відділу ДВС у Дубенському районі Рівненської області проводити в режимі відеоконференції між Радивилівським районним судом Рівненської області та адвокатом Вишковською Валентиною Іванівною.

Відеоконференцію проводити за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку ЄСІТС (https://vkz.court.gov.ua/).

Копію ухвали направити адвокату Вишковській В.І. - для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М.Делалова

СудРадивилівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення08.07.2024
Оприлюднено10.07.2024
Номер документу120241107
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —568/929/24

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Радивилівський районний суд Рівненської області

Делалова О. М.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Радивилівський районний суд Рівненської області

Делалова О. М.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Радивилівський районний суд Рівненської області

Делалова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні