Ухвала
від 22.07.2024 по справі 382/68/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:382/68/24

Провадження №: 2/755/2840/24

УХВАЛА

про участь у режимі відеоконференції

"22" липня 2024 р. Дніпровський районний суд міста Києва, у складі головуючого судді - Хромової О.О., розглянувши клопотання третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про участь представника третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області - Гейко Людмили Петрівни, у судових засіданнях в режимі відеоконференції у приміщенні суду, подане в межах цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні судді Дніпровського районного суду міста Києва Хромової О.О. перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав.

Підготовче засідання у даній справі призначено на 31 липня 2024 року на 14-00 год. в приміщенні Дніпровського районного суду міста Києва.

18 липня 2024 року від третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, надійшло клопотання про участь представника Служби - Гейко Людмили Петрівни , у судових засіданнях в режимі відеоконференції у приміщенні суду. Зазначено, що найбільш територіально наближеним судом до місцезнаходження третьої особи у справі є Яготинський районний суд Київської області.

Частинами першою, другою статті 212 ЦПК України передбачено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Згідно із частинами шостою, восьмою-дев`ятою статті 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Таким чином, для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також з метою недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд дійшов висновку про надання можливості представнику третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області - Гейко Л.П., взяти участь в судовому засіданні, призначеному на 31 липня 2024 року на 14-00 год., в режимі відеоконференції через Яготинський районний суд Київської області

(вул. Незалежності, 67, м. Яготин, Київська обл., 07700).

Керуючись статтями 212, 260, 353 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про участь представника третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області - Гейко Людмили Петрівни, у судових засідання в режимі відеоконференції у приміщенні суду у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав, - задовольнити частково.

Підготовче засідання з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав, призначене на 31 липня 2024 року на 14-00 год., провести в режимі відеоконференції.

Доручити Яготинському районному суду Київської області забезпечити для представника третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради - Гейко Людмили Петрівни, можливість взяти участь у судовому засіданні в даній справі в режимі відеоконференції.

Копію ухвали надіслати для виконання Яготинському районному суду Київської області

(вул. Незалежності, 67, м. Яготин, Київська обл., 07700) та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Хромова

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення22.07.2024
Оприлюднено24.07.2024
Номер документу120513509
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —382/68/24

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 24.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 09.08.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 05.08.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 31.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 22.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні