Ухвала
від 31.07.2024 по справі 382/68/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:382/68/24

Провадження №: 2/755/2840/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду

"31" липня 2024 р. Дніпровський районний суд міста Києва в складі:

головуючого судді - Хромової О.О.

при секретарі - Бовкун М.В.

за участі:

позивача в режимі

відеоконференції - ОСОБА_1

представника позивача в

режимі відеоконференції - адвоката Бєломар К.О.

відповідача - ОСОБА_2

представника третьої особи в

режимі відеоконференції - Гейко Л.П.

розглянувши в підготовчому засіданні, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 через свого представника - адвоката Бєломар К.О., звернулась до Яготинського районного суду Київської області з позовом до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання ОСОБА_4 ,

ІНФОРМАЦІЯ_1 з матір`ю ОСОБА_1 , позбавлення ОСОБА_2 батьківських прав відносно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Яготинського районного суду Київської області від 11 січня 2024 року у задоволенні клопотання ОСОБА_1 про звільнення від сплати судового збору відмовлено, а позовну заяву залишено без руху та надано позивачеві строк для усунення недоліків.

11 січня 2024 року (вх. від 12 січня 2024 року № 333/24) через систему Електронний суд представником позивача подано заяву про усунення недоліків позовної заяви та надано квитанцію про сплату судового збору.

Ухвалою Яготинського районного суду Київської області від 12 січня 2024 року цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав, передано до Дніпровського районного суду міста Києва на розгляд за підсудністю.

В порядку автоматизованого розподілу справ між суддями позовну заяву передано на розгляд судді Хромовій О.О.

Ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 22 лютого 2024 року відкрито провадження у даній справі, постановлено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, підготовче засідання у справі призначено на 26 березня 2024 року на 14-30 год. Витребувано у Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області висновок щодо наявності або відсутності підстав позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 відносно його малолітньої доньки ОСОБА_4 , та висновок про наявності або відсутності підстав визначення місця проживання малолітньої дитини - ОСОБА_4 разом з матір`ю - ОСОБА_1 , за місцем її проживання.

26 березня 2024 року протокольною ухвалою задоволено клопотання представника позивача - адвоката Бєломар К.О. та клопотання представника відповідача ОСОБА_5 про відкладення підготовчого засідання, підготовче засідання відкладено на 30 квітня 2024 року на 15-00 год.

04 квітня 2024 року третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради, подала висновок щодо недоцільності визначення місця проживання малолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 з матір`ю ОСОБА_1

30 квітня 2024 року протокольною ухвалою задоволено клопотання представника позивача - адвоката Бєломар К.О., про витребування, витребувано у Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради матеріали на підставі яких було складено висновок щодо недоцільності визначення місця проживання малолітньої дитини з матір`ю та висновок щодо недоцільності позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 відносно його малолітньої доньки ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . У підготовчому засіданні оголошено перерву до 29 травня 2024 року 14-30 год.

30 квітня 2024 року засобами поштового зв`язку на адресу Дніпровського районного суду міста Києва від третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради, надійшов висновок щодо недоцільності позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 відносно його малолітньої доньки ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

07 травня 2024 року представник ОСОБА_1 - адвокат Бєломар К.О., подала клопотання про виклик свідків та долучення доказів, в тому числі аудіо-доказів.

07 травня 2024 року третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради, подала до суду клопотання про приєднання документів, на підставі яких було складено висновки по справі.

15 травня 2024 року представник ОСОБА_2 - адвокат Горват І.І., подав клопотання про долучення доказів.

29 травня 2024 року протокольною ухвалою у задоволенні клопотання представника

ОСОБА_1 - адвокат Бєломар К.О., про виклик свідків та долученні аудіо-доказів відмовлено.

09 липня 2024 року представник ОСОБА_1 - адвокат Бєломар К.О., подала клопотання про виклик свідків.

31 липня 2024 року протокольною ухвалою задоволено клопотання представника

ОСОБА_1 - адвоката Бєломар К.О., про допит свідків.

31 липня 2024 року у підготовчому засіданні позивач та представник позивача проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечували.

Відповідач проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечував, правом подання відзиву на позовну заяву не скористався.

Представник третьої особи - Служби у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради, проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечувала, правом на подання пояснень по суті справи не скористалася.

Інших заяв по суті справи від учасників справи не надходило.

З урахуванням наведеного та положень частин другої, п`ятої статті 198 ЦПК України, підстави для відкладення підготовчого судового засідання або оголошення у ньому перерви відсутні.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду, вирішені клопотання та заяви учасників справи з дотриманням завдань підготовчого судового засідання, які визначені статтею 189 ЦПК України, вирішено всі питання підготовчого судового засідання, передбачені статтею 197 ЦПК України.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись статтями 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Служба у справах дітей та сім`ї Яготинської міської ради Київської області, про визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 25 вересня 2024 року на 12 годин 00 хвилин у приміщенні Дніпровського районного суду міста Києва (вул. Пластова, 3, каб. 6, м. Київ), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції, якщо скаргу подано на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя О.О. Хромова

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення31.07.2024
Оприлюднено07.08.2024
Номер документу120794950
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —382/68/24

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 24.09.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 09.08.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 05.08.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 31.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 22.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хромова О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні