Ухвала
від 14.10.2010 по справі 2а-8040/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

14 жовтня 2010 року Справа № 2а-8040/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Татаринов Дмитро Вікторов ич, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Управляння Пенсій ного фонду України в Орджоні кідзевському районі м. Запоріжжя

до: Закритого акціоне рного товариства «Акурат - Технологія», м. Запоріжжя,

про: відшкодування в итрат на виплату та доставку пільгових пенсій,-

ВСТАНОВИВ:

12 жовтня 2010 року до Запорізького окружного адмі ністративного суду надійшов адміністративний позов Упра вляння Пенсійного фонду Укра їни в Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя до Закрито го акціонерного товариства « Акурат - Технологія» , в яком у позивач просить стягнуту з відповідача заборгованіст ь по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій з а віком, призначених на пільг ових умовах згідно п. «б» - «з» ст. 13 Закону України «Про пенс ійне забезпечення» у розмірі 3 380, 54 грн.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст.99 КАС України.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, залишення без розгляду ч и відмови у відкритті провад ження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 110, 160, 165 КАС У країни, суддя, -

УХВАЛИВ:

< Текст >

1. Відкрити провадження у За порізькому окружному адміні стративному суді за адмініст ративним позовом Управляння Пенсійного фонду України в О рджонікідзевському районі м. Запоріжжя до Закритого акц іонерного товариства «Акура т - Технологія» про відшко дування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

2. Закінчити підготов че провадження та призначити справу до судового розгляду на 26 жовтня 2010 року о 10 год. 00 хв., я ке буде проводитися суддею Т атариновим Д.В. одноособово, в приміщенні Запорізького окр ужного адміністративного су ду за адресою: м. Запоріжж я, вул. Кремлівська, 65в, зала суд ового засідання № 18.

3. Запропонувати відповідач у до судового засідання: у раз і невизнання адміністративн ого позову подати запереченн я проти позову та докази на об ґрунтування цих заперечень; належно засвідчені копії док ументів, що будуть подані над ати у справу, оригінали - для огляду. Також надати запереч ення на позов в електронному вигляді.

3. Зобов' язати позивача по дати до судового засідання: п исьмові нормативні та докуме нтальні обґрунтування (витяг и із законодавства) заявлени х вимог. Також надати позовну заяву в електронному вигляд і.

4. Роз' яснити сторон ам положення ч. 3 ст. 122 КАС Украї ни відповідно до якого особа , яка бере участь у справі, має право заявити клопотання пр о розгляд справи за її відсут ності. Якщо таке клопотання з аявили всі особи, які беруть у часть у справі, судовий розгл яд справи здійснюється в пор ядку письмового провадження .

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя /підпис/ Д.В. Та таринов

< Дата попереднього с удового засідання (дата) (АДМ) > 26 жовтня 2010 року < Текст > 10:00 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.10.2010
Оприлюднено08.11.2010
Номер документу12054383
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-8040/10/0870

Ухвала від 26.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 11.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 14.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні