Ухвала
від 21.10.2010 по справі 2а-8355/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 жовтня 2010 року Справа № 2а-8355/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративног о суду Стрельнікова Наталя В ікторівна, розглянувши матер іали адміністративного

позову: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Авіа-Сервіс», м. Запоріж жя

до відповідача: Державн ої податкової інспекції у Ше вченківському районі

м. Запоріжжя, м. Запорі жжя

про визнанн я протиправним та скасування рішення про застосування

штрафних (фінансових) санкц ій,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмежен ою відповідальністю «Авіа-Се рвіс» звернулося із адмініст ративним позовом до Державно ї податкової інспекції у Шев ченківському районі м. Запоріжжя, в якому просить с уд визнати протиправним та с касувати повністю рішення Де ржавної податкової інспекці ї у Шевченківському районі м . Запоріжжя № 0001522308 від 31.05.2010 р. п ро застосування штрафних (фі нансових) санкцій до Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Авіа-Сервіс» в розмірі 37360,00 грн.

Суд вважає, що адміністрати вний позов подано з додержан ням вимог статей 104-106 Кодексу а дміністративного судочинст ва України.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору, перелік документів, я кі необхідно подати сторона м тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і п ризначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 100, 104, 107, 11 0, 121 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружному ад міністративному суді за адм іністративним позовом Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Авіа-Сервіс» до Держ авної податкової інспекції у Шевченківському районі м. За поріжжя, про визнання протип равним та скасування рішення про застосування штрафних (ф інансових) санкцій.

Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до судового розгляду на < Д ата попереднього судового за сідання (дата) (АДМ) > 03 листо пада 2010 року об 11:30 1. як е буде проводитися суддею Ст рельніковою Н.В. одноособово , в приміщенні Запорізького о кружного адміністративного суду за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кремлівська, 65 в.

2. Копії ухвали про відк риття провадження і призначе ння справи до судового розгл яду надіслати особам, які бер уть участь у справі разом з і нформацією про їхні процесуа льні права і обов' язки.

3. Відповідачу надати п исьмові заперечення проти по зову з посиланням на докази, я кими вони обґрунтовуються д о 03 листопада 2010 р.

4. Запропонувати сторо нам надати в судове засідан ня всі наявні в них документ и та матеріали, які можуть бу ти використані як докази у сп раві.

5. Роз' яснити сторона м, що відповідно до ч. 3 ст. 122 КАС України, вони мають право з аявити клопотання про розгл яд справи за їх відсутності. Якщо таке клопотання заявил и всі особи, які беруть учас ть у справі, судовий розгляд справи здійснюється в поря дку письмового провадження .

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя Н.В. Стрельнікова

Пам' ятка п ро права та обов' язки осіб, я кі беруть участь у справі

Права та обов' язки осіб, як і беруть участь у справі (ст.49 К АС України).

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесу альні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть у часть у справі, зобов'язані до бросовісно користуватися н алежними їм процесуальними п равами і неухильно виконуват и процесуальні обов'язки.

3. Особи, які беруть у часть у справі, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду сп рави, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та с тосуються їхніх інтересів;

2) знайомитися з мате ріалами справи;

3) заявляти клопотан ня і відводи;

4) давати усні та пис ьмові пояснення, доводи та за перечення;

5) подавати докази, б рати участь у дослідженні до казів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, за давати питання іншим особам, які беруть участь у справі, св ідкам, експертам, спеціаліст ам, перекладачам;

7) подавати заперече ння проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб;

8) знайомитися з тех нічним записом та журналом судового засідання і подава ти письмові зауваження до ни х;

9) робити із матеріа лів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, о держувати копії судових ріше нь;

10) оскаржувати судов і рішення у частині, що стосує ться їхніх інтересів;

11) користуватися інш ими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у справі, можуть за в ласний рахунок додатково зам овити та отримати в суді зас відчені копії документів і в итяги з них.

Права та обов'язки с торін (стаття 51 КАС України).

1. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право зм інити підставу або предмет а дміністративного позову, зб ільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовит ися від адміністративного по зову в будь-який час до закінч ення судового розгляду. Пози вач має право відмовитися ві д адміністративного позову й у суді апеляційної чи касац ійної інстанції до закінченн я відповідно апеляційного ч и касаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього К одексу, відповідач має право визнати адміністративний п озов повністю або частково, п одати заперечення проти адмі ністративного позову.

3. Сторони можуть досягнут и примирення на будь-якій ста дії адміністративного проце су, що є підставою для закритт я провадження в адміністрати вній справі.

4. Суд не приймає відмови п озивача від адміністративно го позову, визнання адмініст ративного позову відповідач ем і не визнає умов примиренн я сторін, якщо ці дії супер ечать закону або порушують ч иї-небудь права, свободи чи ін тереси.

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.10.2010
Оприлюднено08.11.2010
Номер документу12054797
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-8355/10/0870

Ухвала від 02.10.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Постанова від 18.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 09.10.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Постанова від 18.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 21.10.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні