Ухвала
від 23.07.2024 по справі 946/9960/23
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 946/9960/23

Провадження № 2/946/1595/24

УХВАЛА

23 липня 2024 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого судді Пащенко Т.П.

за участю секретаря Вітенко А.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника ОСОБА_1 адвоката Воронкова Володимира Олексійовича про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору товариство з додатковою відповідальністю «Страхова група «Оберіг», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ТдВ «Страхова група «Оберіг», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

02.05.2024 року представник відповідачки - адвокат Воронков В.О. надав суду клопотання про витребування доказів по справі, яке підтримав у судовому засіданні, а саме, у фізичної особи-підприємця ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 ) належним чином засвідчені письмові докази виконання ним та / або його працівниками у приміщенні станції технічного обслуговування, розташованої за адресою: АДРЕСА_2 , робіт з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу "Toyota Land Cruizer Prado 150", реєстраційний номер НОМЕР_2 , який належить на праві власності ОСОБА_2 , РНОКПП: НОМЕР_3 , пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 07.08.2023 року, зокрема, але не виключно: копії замовлення на виконання робіт, рахунку (-ів) на оплату виконаних робіт, квитанції установи банку на оплату виконаних робіт, калькуляції найменування виконаних робіт, акту приймання-передачі виконаних робіт тощо. Також, відомості про період часу, протягом якого у приміщенні станції технічного обслуговування, розташованої за адресою: 68600, Одеська область, м.Ізмаїл. вул. Тимошенко, 36А, виконувались роботи з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу "Toyota Land Cruizer Prado 150", реєстраційний номер НОМЕР_2 , спосіб оформлення між замовником та виконавцем правовідносин з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу та спосіб оплати ОСОБА_2 , РНОКПП: НОМЕР_3 , виконаних робіт.

Позивач та його представник адвокат Міркун С.М. в судовому засіданні не заперечували щодо задоволення клопотання про витребування доказів.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Згідно ч.1 ст.76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч.ч.1, 3, 6 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Дослідивши матеріали справи, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись статтями 76, 84, 260 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника ОСОБА_1 адвоката Воронкова Володимира Олексійовича про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору товариство з додатковою відповідальністю «Страхова група «Оберіг», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди задовольнити.

Зобов`язати фізичну особу-підприємця ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 ) надати суду належним чином засвідчені письмові докази виконання ним та / або його працівниками у приміщенні станції технічного обслуговування, розташованої за адресою: АДРЕСА_2 , робіт з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу "Toyota Land Cruizer Prado 150", реєстраційний номер НОМЕР_2 , який належить на праві власності ОСОБА_2 , РНОКПП: НОМЕР_3 , пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 07.08.2023 року (копії замовлення на виконання робіт, рахунку (-ів) на оплату виконаних робіт, квитанції установи банку на оплату виконаних робіт, калькуляції найменування виконаних робіт, акту приймання-передачі виконаних робіт тощо), а також, відомості про період часу, протягом якого у приміщенні станції технічного обслуговування, розташованої за адресою: 68600, Одеська область, м.Ізмаїл. вул.Тимошенко, 36А, виконувались роботи з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу "Toyota Land Cruizer Prado 150", реєстраційний номер НОМЕР_2 , спосіб оформлення між замовником та виконавцем правовідносин з відновлювального ремонту колісного транспортного засобу та спосіб оплати ОСОБА_2 , РНОКПП: НОМЕР_3 , виконаних робіт.

Копію ухвали надіслати для виконання фізичній особі-підприємцю ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 ).

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П.Пащенко

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення23.07.2024
Оприлюднено25.07.2024
Номер документу120554532
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них споживчого кредиту

Судовий реєстр по справі —946/9960/23

Ухвала від 23.07.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні