Ухвала
від 17.07.2024 по справі 521/28187/23
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/28187/23

Провадження №2/521/2362/24

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

17 липня 2024 року Малиновський районний суд м. Одеси в складі:

головуючого судді Мазун І.А.

за участю секретаря судового засідання Гриневич І.Г.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Одесі цивільну справу за позовною заявою заступника керівникаМалиновської окружноїпрокуратури містаОдеси вінтересах державив особіОдеської міськоїради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ПрАТ «Будіндустрія-2020» про визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, звільнення земельної ділянки шляхом знесення самочинно добудованих приміщень та приведення її до попереднього стану, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Малиновського районного суду м. Одеси знаходиться цивільна справа за позовною заявою заступника керівникаМалиновської окружноїпрокуратури містаОдеси вінтересах державив особіОдеської міськоїради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ПрАТ «Будіндустрія-2020» про визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, звільнення земельної ділянки шляхом знесення самочинно добудованих приміщень та приведення її до попереднього стану.

В судовому засіданні встановлено, що необхідно залучити до участі у справі у якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ТОВ «Фабрика картонажно-паперових виробів», оскільки частина будівель, які належать цій особі, можливо знаходяться на земельній ділянці, яка знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , та яка є предметом спору .

В судовому засіданні представник Одеської міської ради та представник Малиновської окружної прокуратури м. Одеси заперечували проти залучення ТОВ «Фабрика картонажно-паперових виробів» у справі у якості третьої особи.

Представник відповідача ОСОБА_1 ОСОБА_2 в підготовчому судовому засіданні зазначила, що не заперечує.

Представник ПрАТ «Будіндустрія-2020» в підготовче судове засідання не з`явився, сповіщений належним чиномю

Відповідно до ч. 1, 4 ст.53ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. У заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі.

Дослідивши матеріали справи, а також враховуючи те, що вирішення даної позовної заяви може вплинути на права, обов`язки та законні інтереси ТОВ «Фабрика картонажно-паперових виробів», тому з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне залучити ТОВ «Фабрика картонажно-паперових виробів» у якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору до участі у розгляді справи.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст.53,197,260 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю «Фабрика картонажно-паперових виробів» (ідентифікаційний код юридичної особи: 34597751, 65029, м. Одеса, вул. Ковалевського, буд. 37).

Направити Товариству з обмеженою відповідальністю «Фабрика картонажно-паперових виробів» копію цієї ухвали та судову повістку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.А.Мазун

СудМалиновський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення17.07.2024
Оприлюднено25.07.2024
Номер документу120554890
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: усунення перешкод у користуванні майном

Судовий реєстр по справі —521/28187/23

Ухвала від 17.07.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мазун І. А.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мазун І. А.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мазун І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні