Ухвала
від 20.10.2010 по справі 4/71-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИ ЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81- 98


У Х В А Л А

"20" жовтня 2010 р. Справа № 4/71-Б-10

За заявою кредитора: Н аціональної акціонерної ком панії „Украгролізінг” за дор ученням якої діє Хмельницька філія Національної акціонер ної компанії „Украгролізінг ”, м.Хмельницький.

до боржника: Відкритого акціонерного товариства „Те офіпольська сільськогоспод арська машинно-технологічна станція”, смт.Теофіполь Хмел ьницької області.

про визнання банкру том..

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

кредитора: не з'явився.

боржника: не з'явився.

За участю арбітражного кер уючого-ліквідатора: Чернецьк а А.А.

Ухвалою господарського с уду Хмельницької області від 11.05.2010 року порушено провадженн я по справі № 4/71-Б-10, введено мора торій на задоволення вимог к редиторів.

Постановою господа рського суду Хмельницької об ласті від 18.05.2010 р. у справі №4/71-Б-10 в изнано боржника банкрутом, в ведено ліквідаційну процеду ру строком на шість місяців і ліквідатором боржника призн ачено арбітражного керуючог о Чернецьку Аллу Анатоліївну , АДРЕСА_1, ліцензія серія А В №048573 від 27.12.2006 року, якого зобов' язано провести ліквідаційну процедуру, скласти ліквідац ійний баланс та подати його р азом із звітом господарськом у суду для затвердження.

20.10.2010 року на адресу су ду ліквідатор надіслав клоп отання про затвердження ар бітражному керуючому Черне цькій А.А оплати послуг арбіт ражного керуючого, за рахуно к коштів кредитора за заявою якого порушено справу тобто Хмельницької філії НПК "Укра гролізинг" в розмірі двох мін імальних заробітних плат ( що місячно) з 11.05.2010 року до дня перш ого засідання комітету креди торів, тобто до 18.10.2010 року, а з 18.10.201 0 року до дня затвердження суд ом ліквідаційного балансу та ліквідації боржника за раху нок коштів, одержаних від про дажу майна боржника ( в разі йо го виявлення). У відповідност і до поданого клопотання та п ротоколу зборів комітету кр едиторів №1 від 18.10.2010 року виріш ено клопотати до господарськ ого суду про затвердження л іквідатору розміру двох мі німальних заробітних плат, щомісячно. Згідно п.п.12 ст.3-1 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” оплата послуг ліквідато ра за кожний місяць здій снення своїх повноважень в розмірі двох мінімаль них заробітних плат затвер дженого рішенням комітету кр едиторів, протокол зборів кр едиторів №1 від 18.10.2010 року, лікві датору підлягає затверджен ню господарським судом.

Розглянувши прото кол засідання комітету креди торів, судом враховується на ступне :

Відповідно ст.3-1 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом” оплата послуг, відшкодув ання витрат арбітражного кер уючого (розпорядника майна) у зв' язку з виконанням ним св оїх обов' язків здійснюютьс я в порядку, встановленому ци м Законом, за рахунок коштів, о держаних від продажу майна б оржника, або за рахунок кошті в кредиторів чи коштів, одерж аних у результаті виробничої діяльності боржника. Оплата послуг арбітражного керуючо го (розпорядника майна) за пер іод від винесення господарсь ким судом ухвали про порушен ня провадження у справі про б анкрутство і до дня першого з асідання комітету кредиторі в, здійснюється кредитором а бо боржником, у максимальном у розмірі, визначеному цією с таттею. Кредитори можуть ств орювати фонд для оплати посл уг, відшкодування витрат та в иплати додаткової винагород и арбітражному керуючому.

Оплата послуг арбітражн ого керуючого за кожен місяц ь здійснення ним своїх повно важень встановлюється та вип лачується в розмірі, встанов леному комітетом кредиторів і затвердженому господарськ им судом, але не менше двох мін імальних заробітних плат та не більше середньомісячної з аробітної плати керівника бо ржника за останні дванадцять місяців його роботи перед по рушенням провадження у справ і про банкрутство.

Визначений комітето м кредиторів (протокол №1 від 18.10.2010 року ) оплату послуг лі квідатора за кожний місяц ь здійснення своїх повнова жень в розмірі двох мінімал ьних заробітних плат відпові дає ст. 3-1 Закону України „Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом” і підлягає затв ердженню господарським судо м.

Керуючись ст. 3-1 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т. 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, суд-

У Х В А Л И В :

Затвердити а рбітражному керуючому ( лікв ідатору) Чернецькій А.А оплат у послуг арбітражного керуюч ого, за рахунок коштів кредит ора за заявою якого порушено справу тобто Хмельницької ф ілії НПК "Украгролізинг" в ро змірі двох мінімальних зароб ітних плат ( щомісячно) з 11.05.2010 р оку до дня першого засідання комітету кредиторів, тобто д о 18.10.2010 року, а з 18.10.2010 року до дня за твердження судом ліквідацій ного балансу та ліквідації б оржника за рахунок коштів, од ержаних від продажу майна бо ржника.

Копію ухвали направи ти кредиторам (Національної акціонерної компанії „Украг ролізінг” в особі Хмельницьк ої філії, Теофіпольському ра йонному центру зайнятості, П ФУ в Теофіпольському районі, Хмельницькому обласному від діленню Фонду соціального ст рахування з тимчасової втрат и працездатності), ліквідато ру Чернецькій А.А.

Суддя Баула Л.П.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення20.10.2010
Оприлюднено08.11.2010
Номер документу12056965
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/71-б-10

Ухвала від 01.07.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 20.10.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні