Ухвала
від 12.01.2011 по справі 4/71-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


У Х В А Л А

"12" січня 2011 р. Справа № 4/71-Б-10

За заявою кредитора н аціональної акціонерної ком панії „Украгролізінг” за дор ученням якої діє Хмельницька філія національної акціонер ної компанії „Украгролізінг ”, м. Хмельницький.

до боржника відкритого акціонерного товариства „Те офіпольська сільськогоспод арська машинно-технологічна станція”, смт. Теофіполь Хмел ьницької області.

про визнання банкрут ом

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

кредитора: Федонюк Г.С пред ставник Теофіпольського рай онного центру зайнятості за довіреністю від 10.01.2011 року.

Ковальчук О.М представник управління пенсійного фонду України в Теофіпольському р айоні за довіреністю від 31.12.2010 р оку.

боржника: не з'явився.

За участю арбітражного ке руючого-ліквідатора: Чернець ка А.А.

Ухвалою господарського суду Хмельницької області ві д 11.05.2010 року порушено проваджен ня по справі № 4/71-Б-10, введено мор аторій на задоволення вимог кредиторів.

Постановою господар ського суду Хмельницької обл асті від 18.05.2010 р. у справі №4/71-Б-10 ви знано боржника банкрутом, вв едено ліквідаційну процедур у строком на шість місяців і л іквідатором боржника призна чено арбітражного керуючого Чернецьку Аллу Анатоліївну, м. Хмельницький, вул. Соборна, 57, оф.111, ліцензія серія НОМЕР _1 від 27.12.2006 року .

Ліквідатора зобов' язано провести ліквідаційну проце дуру відповідно до вимог Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” , скласти ліквідаційний бал анс та подати його господарс ькому суду разом із звітом пр о свою діяльність .

17.12.2010 р. за вхідним ном ером №01-24/12728 на розгляд господар ського суду надійшов звіт лі квідатора про проведену лікв ідаційну процедуру та ліквід аційний баланс відкритого ак ціонерного товариства „Теоф іпольська сільськогосподар ська машинно-технологічна ст анція”, смт. Теофіполь Хмельн ицької області .

Повноважні представники кредиторів та ліквідатор в с удове засідання з' явились .

З поданого ліквідат ором на розгляд суду звіту лі квідатора, ліквідаційного ба лансу, а також документів в їх обґрунтування вбачається, щ о звіт ліквідатора підлягаю ть доопрацюванню.

З врахуванням викладених обставин, суд вважає за необх ідне розгляд звіту ліквідато ра про проведену ліквідаційн у процедуру та ліквідаційний баланс Відкритого акціонерн ого товариства „Теофіпольсь ка сільськогосподарська маш инно-технологічна станція”, смт. Теофіполь Хмельницької області відкласти на іншу да ту, а ліквідатора слід зобов' язати подати на розгляд суду звіт ліквідатора з доопраць ованими документами у відпов ідності до вимог Закону Укра їни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” та прив ести звіт ліквідатора у відп овідність до документів дода них до звіту .

Керуючись ст. ст. 24, 32 Закону Ук раїни "Про відновлення плато с проможності боржника або визнання його банкрутом”, ст .ст.77, 86 Господарського процесу ального кодексу України, СУД -

У Х В А Л И В:

Розгляд звіту ліквідат ора про проведену ліквідацій ну процедуру та ліквідаційно го балансу Відкритого акціон ерного товариства „Теофіпол ьська сільськогосподарська машинно-технологічна станці я”, смт.Теофіполь Хмельницьк ої області у справі №4/71-Б-10 від класти на 10 год. 00 хв. 27 січня 2 011 року.

Зобов' язати ліквідат ора подати на розгляд суду зв іт ліквідатора у відповіднос ті до вимог Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” та документі в, о додані до звіту.

Явку повноважних представ ників сторін та ліквідатора в судове засідання визнати о бов' язковою.

Копію ухвали надіслати кр едиторам (Національної акціо нерної компанії „Украгроліз інг” в особі Хмельницької фі лії, Теофіпольському районно му центру зайнятості, ПФУ в Т еофіпольському районі, Хмель ницькому обласному відділен ню Фонду соціального страхув ання з тимчасової втрати пра цездатності), Хмельницькому територіальному управлінню Державної комісії з цінних п аперів та фондового ринку (м. Х мельницький, вул. Грушевсько го, 87), ліквідатору Чернецькій А.А. , Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутств а .

Суддя Баула Л.П.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення12.01.2011
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу13500990
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/71-б-10

Ухвала від 01.07.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 20.10.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні