Постанова
від 28.10.2010 по справі 3-9367/10
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 3-9367/10

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 жовтня 2010 року суддя Ново московського міськрайонног о суду Олійник А.В., розглянувш и матеріали, що надійшли з ВДА І для обслуговування м. Новом осковськ та району, про адмін істративне правопорушення з а ст. 130 ч. 3 КУпАП у відношенні:

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, не працюючого, що мешкає: АДРЕ СА_1

ВСТАНОВИВ:

31.07.2010 року о 16-55 год. на 1986 км а/ш Харків-Сімферополь водій О СОБА_1 керував транспортним засобом мопедом Хонда Діо, бе з номерного знаку, з явними оз наками алкогольного сп' яні ння, на вимогу працівників мі ліції пройти медичний огляд в установленому порядку для встановлення стану алкоголь ного сп' яніння відмовився в присутності двох свідків.

ОСОБА_1 в судове засідання не з' явився, причини неявки не повідомив, про час та місце розгляду справи повідомлени й належним чином

Дослідивши всі обставини п ригоди, вважаю, що вина ОСОБ А_1 підтверджується повніст ю, та його дії підлягають квал іфікації за ст.. 130 ч. 3 КУпАП. Так, згідно п. 2.5 Правил дорожнього руху України “Водій повинен на вимогу працівника міліці ї пройти в установленому пор ядку медичний огляд для визн ачення стану алкогольного сп ' яніння, впливу наркотичних чи токсичних речовин”.

На підставі зазначеного ОСОБА_1 не мав права ухиляти ся від проходження відповідн о до встановленого порядку о гляду на стан сп' яніння.

Обставин, що пом' якшують в ідповідальність, не встановл ено.

Обставиною, що обтяжує відп овідальність, вважаю повторн ість скоєння правопорушення особою, яка неодноразово про тягом року піддавалась адмін істративному стягненню за ск оєння такого правопорушення .

При визначенні виду і розмі ру стягнення, враховуючи хар актер скоєного правопорушен ня, особу правопорушника, сту пінь його вини, майновий стан і обставини, що пом' якшують та обтяжують його відповіда льність, вважаю, що до ОСОБА _1 повинно бути застосовано адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права к ерування транспортними засо бами з оплатним вилученням т ранспортного засобу.

Розглянувши матеріали спр ави та керуючись ст.. 33, 34, 35, 130 ч. 3 КУ пАП, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати ОСОБА_1 винни м у скоєнні правопорушення, п ередбаченого ст. 130 ч. 3 КУпАП та накласти на нього адміністр ативне стягнення у вигляді п озбавлення права керування т ранспортними засобами строк ом три роки з оплатним вилуче нням належного йому транспор тного засобу - мопеда Хонда Діо.

Постанова може бути оскарж ена до апеляційного суду Дні пропетровської області або о протестована прокурором про тягом десяти днів з дня її вин есення.

Суддя (підпис)

Копія вірна:

Суддя Олійн ик А.В.

Дата ухвалення рішення28.10.2010
Оприлюднено10.11.2010
Номер документу12060062
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-9367/10

Постанова від 08.11.2010

Адмінправопорушення

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький Олександр Сергійович

Постанова від 28.10.2010

Адмінправопорушення

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Олійник Артем Вікторович

Постанова від 03.09.2010

Адмінправопорушення

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазурик Олена Федорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні