Ухвала
від 09.08.2024 по справі 219/315/22
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 219/315/22

Провадження № 6/229/271/2024

УХВАЛА

іменем України

09 серпня 2024 року м. Дружківка

Дружківський міський суд Донецької області у складі головуючого судді Шевченко Л. В., за участю секретаря судового засідання Зінченко С. О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про заміну сторони виконавчого провадження,

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про заміну сторони виконавчого провадження.

Представник заявника ОСОБА_2 у судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином. 08.08.2024 року на адресу Дружківського міського суду Донецької області від неї надійшла заява про відкладення розгляду справи, у зв`язку із вирішенням питання із зайнтересованою особою - Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків). Повідомила, що перебуватиме у відпустці по 25.08.2024.

У судове засідання не з`явився представник заінтересованої особи КП «Компанія «Вода Донбасу», про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, шляхом направлення судової повістки рекомендованим листом з повідомленням за адресою місцезнаходження юридичної особи. Повістку про виклик було отримано за довіреністю 02.08.2024 року. Про причини неявки суд не повідомлено. Заяв та клопотань про розгляд справи без його участі або про відкладення судового засідання від заінтересованої особи на адресу суду не надходило.

Представник заінтересованої особи Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) у судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, шляхом доставлення судової повістки на офіційну електронну адресу.

На підставі ч. 2 ст. 247 Цивільного процесуального кодексу, у зв`язку з неявкою учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно доположень ч.1ст.240ЦПК України суд відкладає засідання в межах визначеного цим Кодексом строку провадження у випадках визначених ч. 2 ст. 223 ЦПК України.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні у разі першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

За встановлених обставин, суд дійшов висновку про наявність підстав для його відкладення.

Кеpуючись ст. 42, 198, 223, 240, 258-260ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Судове засідання у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про заміну сторони виконавчого провадження відкласти на 18 вересня 2024 року о 15 год 20 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л. В. Шевченко

СудДружківський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення09.08.2024
Оприлюднено12.08.2024
Номер документу120905134
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —219/315/22

Ухвала від 09.08.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 26.07.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 12.07.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Рішення від 08.08.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Шевченко Л. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Шевченко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні