Ухвала
від 12.08.2024 по справі 332/3934/24
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 332/3934/24

Провадження №: 2/332/2073/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

12 серпня 2024 р. м. Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі: головуючого суддіЗавіновської А.П., при секретарі судового засіданняМовчан К.М., розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовною заявою адвоката Прядка Дениса Володимировича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Запорізької міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Житлово-будівельний кооператив № 1 «Запорізького вогнетривкого заводу», про визнання права власності на кооперативну квартиру в порядку спадкування за законом,

в с т а н о в и в:

в провадженні суду перебуває зазначена цивільна справа, підготовче судове засідання по якій в черговий раз було призначено на 08 год. 00 хв. 12.08.2024 року.

В дане підготовче судове засідання позивачі та їх представник - адвокат Прядко Д.В. не з`явилися, останній звернувся до суду із заявою про здійснення підготовчого судового засідання у його відсутність та позивачів.

Представник відповідача - Запорізької міської ради, в підготовче судове засідання не з`явився, звернувся до суду із заявою про розгляд справи без його участі.

Представник третьої особи - Житло-будівельного кооперативу № 1 «Запорізького вогнетривкого заводу» в судове засідання також не з`явився, надав заяву про розгляд справи у його відсутність.

Перевіривши матеріали справи, суд доходить висновку про можливість здійснення підготовчого провадження у відсутність учасників справи.

У зв`язку з неявкою в судове засідання учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою технічних засобів, відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України, не здійснювалось.

Статтею 197 ЦПК Українивизначено порядок та заходи, які повинен здійснити суд у підготовчому засіданні, зокрема згідно до п. 15 ч. 2 наведеної статті, - призначити справу для розгляду по суті.

Під час здійснення підготовчого провадження по вказаній справі, судом вчинено всі необхідні процесуальні дії, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.197,200,260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

У цивільній справі за позовною заявою адвоката Прядка Дениса Володимировича, який діє в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Запорізької міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Житлово-будівельний кооператив № 1 «Запорізького вогнетривкого заводу», про визнання права власності на кооперативну квартиру в порядку спадкування за законом, закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 14 годину 30 хвилин 27 серпня 2024 року, яке здійснювати у відкритому судовому засіданні в приміщенні Заводського районного суду м. Запоріжжя за адресою: вул. М. Симчича, 65, м. Запоріжжя.

Про викладене повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя: А.П. Завіновська

СудЗаводський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення12.08.2024
Оприлюднено13.08.2024
Номер документу120935635
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —332/3934/24

Рішення від 11.10.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Завіновська А. П.

Рішення від 11.10.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Завіновська А. П.

Ухвала від 12.08.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Завіновська А. П.

Ухвала від 25.07.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Завіновська А. П.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Завіновська А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні