Ухвала
від 14.08.2024 по справі 478/885/24
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №478/885/24 пров. №2/478/235/2024

У х в а л а

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

14 серпня 2024 року Казанківський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючої судді Сябренко І.П.

за участю: секретаря Поліщук С.П.

позивача ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Казанка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради та Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про визнання права власності на недоотриману пенсію в порядку спадкування за законом та зобов`язання вчинити певні дії,

В с т а н о в и в:

09 липня 2024 року ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Казанківської селищної ради та Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про визнання права власності на недоотриману пенсію в порядку спадкування за законом та зобов`язання вчинити певні дії, в якому просила суд визнати за нею право власності в порядку спадкування зазакономна недоотриману пенсію за період з 01 листопада 2019 року по 01 жовтня 2022 року в розмірі 133418 грн 84 коп., на одержання якої за життя мав право ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області виплатити їй недоотриману ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , пенсію за період 01 листопада 2019 року по 14 травня 2023 року, та стягнути з відповідачів на її користь судовий збір.

Ухвалою Казанківського районного суду Миколаївської області від 29 липня 2024 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено до підготовчого засідання.

Позивач ОСОБА_1 у підготовчому судовому засіданні проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечувала, клопотань, які би перешкоджали такому призначенню не заявила.

Відповідач Казанківська селищна рада явку свого представника у підготовче засідання не забезпечила, про час, дату і місце його проведення була повідомлена належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

ВідповідачГоловне управлінняПенсійного фондуУкраїни вМиколаївській областіявку свогопредставника упідготовче засіданняне забезпечило,про час,дату імісце йогопроведення булоповідомлене належнимчином,про причининеявки судуне повідомило.05серпня 2024року представником відповідача ОСОБА_3 через систему «Електронний суд» подано до суду відзив на позовну заяву.

Вислухавши думку позивача, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідно до ст.189ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно ізст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі судом не встановлено.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідност.197 ЦПК України були проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд

П о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради та Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про визнання права власності на недоотриману пенсію в порядку спадкування за законом та зобов`язання вчинити певні дії.

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 09год.00год.02.09.2024року у приміщенні Казанківського районного суду Миколаївської області за адресою: Миколаївська область, смт. Казанка, вул. Центральна, 50.

Повідомити сторін про дату, час та місце розгляду справи в суді у спосіб, визначенийст.128 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сябренко І.П.

СудКазанківський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення14.08.2024
Оприлюднено15.08.2024
Номер документу120998657
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —478/885/24

Рішення від 11.09.2024

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 14.08.2024

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 12.07.2024

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні