Ухвала
від 13.08.2024 по справі 240/6833/24
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції

13 серпня 2024 року м. Житомир справа № 240/6833/24

категорія 111030300

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Єфіменко О.В. розглянувши в письмовому провадженні клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" до Головного управління ДПС у Житомирській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень,

встановив:

У провадженні Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" до Головного управління ДПС у Житомирській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень.

12.08.2024 від представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" надійшло до суду клопотання, в якому просить постановити ухвалу про участь у розгляді даної адміністративної справи поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через систему Easycon.

Розглянувши подане клопотання, суд зазначає про таке.

Відповідно до ч.1 ст.195 Кодексу адміністративного судочинства України (далі-КАС України) учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання (ч.7ст.195 КАС України).

Відповідно до положень ст.195 КАС України, представником позивача через електронний суд 12.08.2024 подано до суду клопотання про участь у судовому засіданні 22.08.2024 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, тобто не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання, із зазначенням технічних засобів, за допомогою яких необхідно забезпечити її проведення.

З огляду на зазначене та з метою забезпечення своєчасного розгляду заяви, суд вважає за можливе провести підготовче засідання, призначене на 22.08.2024 о 12:00 в режимі відеоконференції а подальший розгляд справи в приміщенні суду за участі представника позивача зважаючи на надвеликий об`єм матеріалів справи.

Забезпечення проведення відеоконференції у вказані дату та час за участю представника позивача доручити представнику Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" Шупику Анатолію Васильовичу (електронна адреса для реєстрації ІНФОРМАЦІЯ_1 , номер телефону для зв`язку: НОМЕР_1 ) за допомогою власних засобів з використанням відеоконференцзв`язку системи Easycon.

Керуючись ст. ст. 195, 205, 256, 294-297 КАС України, -

ухвалив:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Провести підготовче засідання 22 серпня 2024 року о 12:00 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів Easycon.

Доручити представнику Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" забезпечити проведення відеоконференції 22 серпня 2024 року о 12:00 за допомогою власних засобів за допомогою системи онлайн сервісу відеозв`язку Easycon: email:3021821037@gmail.gov.ua.

Копію ухвали надіслати представнику Товариства з обмеженою відповідальністю "Транспродтовар" для організації виконання та іншим учасникам справи для відома.

Ухвала набирає законної сили у порядку встановленому статтею 256 КАС України та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Єфіменко

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.08.2024
Оприлюднено16.08.2024
Номер документу121005113
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо адміністрування окремих податків, зборів, платежів, з них податку на додану вартість (крім бюджетного відшкодування з податку на додану вартість, податку на додану вартість із ввезених на митну територію України товарів (продукції), зупинення реєстрації податкових накладних)

Судовий реєстр по справі —240/6833/24

Ухвала від 04.09.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 13.08.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 04.06.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 06.05.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 18.04.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 08.04.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 08.04.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні