Ухвала
від 16.08.2024 по справі 643/6245/24
МОСКОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 643/6245/24

Провадження № 2/643/3271/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16.08.2024

Московський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді - Олійника О.О.

за участю секретаря судового засідання - Новакової Т.С.

представника позивача - адвоката Борисової І.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Салтівського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа Перша Харківська міська державна нотаріальна контора про зняття арешту,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до Московського районного суду м. Харкова з позовом, в якому просить скасувати арешт з нерухомого майна квартири за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер обтяження 5641819, зареєстровано: 11.09.2007 року за № 5641819 реєстратором: Перша Харківська міська державна нотаріальна контора (колишня Перша Харківська державна нотаріальна контора) підстава обтяження: ухвала б/н 08.11.2001, Московський районний суд м. Харкова та виключити з Єдиного реєстру заборон відчуження нерухомого майна запис від 11.09.2007 року за № 5641819 про арешт квартири за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвалою Московського районного суду м. Харкова від 21.06.2024 року відкрито провадження у справі, вирішено здійснювати розгляд справи в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого судового засідання.

Представник позивача не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

У підготовче судове засідання представник відповідача та третьої особи не зявився, повідомлявся належним чином, шляхом направлення судової повістки на їх адресу. Враховуючи належне повідомлення відповідача та строки проведення підготовчого судового засіданні, суд вирішив провести підготовче судове засідання без участі відповідача.

Інших клопотань від учасників процесу не надійшло.

У підготовчому судовому засіданні вирішувалося питання про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені ст. ст. 189 - 199 ЦПК України: направлено сторонам копії ухвали про відкриття провадження у справі, копії позовної заяви та доданих до неї документів відповідачу; остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин; з`ясовано вимоги позивача, склад учасників судового процесу; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та відповідні докази на підтвердження цих обставин; вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульовано.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду.

Керуючись ст. 197-200, 258-261 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у даній справі.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 20 вересня 2024 року об 11-30 годині.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою: https://ms.hr.court.gov.ua/sud2027/.

Суддя - О.О. Олійник

СудМосковський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення16.08.2024
Оприлюднено19.08.2024
Номер документу121045702
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —643/6245/24

Ухвала від 16.08.2024

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Олійник О. О.

Ухвала від 21.06.2024

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Олійник О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні