Ухвала
від 20.08.2024 по справі 209/5946/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа №209/5946/24

Провадження №2/209/1522/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

20 серпня 2024 року м. Кам`янське

Суддя Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області Юрченко Я.О., розглянувши матеріали позовної заяви Виконувача обов`язків керівника Кам`янської окружної прокуратури Дніпропетровської області Чеботарьова Віталія Вікторовича в інтересах держави в особі: Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 , третя особа: Комунальне некомерційне підприємство Кам`янської міської ради «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушення (стягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину,-

в с т а н о в и в:

14.08.2024 року на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, зазначена цивільнасправа переданадля розглядусудді Дніпровськогорайонного судум.Дніпродзержинська Дніпропетровської області Юрченко Я.О..

20.08.2024 року на запит Дніпровського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області судом отримані відомості з Єдиного державного демографічного реєстру, в яких зазначено, що відповідач по справі ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Встановлено, що пред`явлений до суду позов поданий з додержанням вимог ст.ст.175, 177 ЦПК України, за зареєстрованим місцем проживання (перебування) відповідача.

Відсутні підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі.

Цивільна справа, відповідно до ч. 1 ст. 274, ч. 5 ст. 279 ЦПК України, є малозначною та підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 175, 177, 187, 260, 274-279 ЦПК України, суд-

п о с т а н о в и в:

Прийняти подану позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом Виконувача обов`язківкерівника Кам`янськоїокружної прокуратуриДніпропетровської області ОСОБА_2 (юридичнаадреса:51925,Дніпропетровська область,м.Кам`янське,вул.І.Ясюковича,2)в інтересахдержави вособі:Дніпропетровської обласноїради (ЄДРПОУ23928934,юридична адреса:Дніпропетровська область,м.Дніпро,пр.Олександра Поля,2) до ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ,зареєстрованого заадресою: АДРЕСА_1 ), третя особа: Комунальне некомерційне підприємство Кам`янської міської ради «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» (ЄДРПОУ 01985854, юридична адреса: 51909, Дніпропетровська область, місто Кам`янське, вул. Вячеслава Чорновола, 79А) про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушення (стягнення витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину,-за правилами спрощеного позовногопровадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити справу до розгляду у судове засідання на11.00 годину 11 вересня 2024 року,яке відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам`янське, вул. Тритузна, 166, 1 поверх, зал судових засідань № 3.

В судове засідання викликати сторони.

Роз`яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити позивачу право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання такого відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0409.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.О. Юрченко

СудДніпровський районний суд м.Дніпродзержинська
Дата ухвалення рішення20.08.2024
Оприлюднено21.08.2024
Номер документу121098450
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них

Судовий реєстр по справі —209/5946/24

Ухвала від 20.08.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко Я. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні